Ayrıca pişirme hizmetide bence çok büyük bir artı. Ama bizim burada cumartesi pazar pişirmiyoruz dediler. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7702. sayfa)

-
-
migros sanal market: online market alışverişi
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/rks-rv10-elektrikli-bisiklet-silver-p-2444b1323,900
-
Verildiyse göremedim kusura bakmayın 1500 üzeri alışverişe gel-al harici indirim kodu var mı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
migros150 dene
-
çalışmıyor
MARKET150 aktif. Sanalda 1650 liraya 150 lira indirim oldu.
Bu sefer patladık. Biraz önce sordum sanırım ertelenmiş, bize de haber vermediler dedi arkadaş.quote:
Orijinalden alıntı: erdc
Yapmadılar.
yarın yapar mı acaba yoksa gelecek hafta mı olacak .
her hafta genelde yapıyordu çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftaiçi bölgene özel 1000/200 verdi, sepet yapamadık fırsat bulup. Şimdi pırasayı yalama zamanı heralde…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta et stoğu ile ilgili bazı sorunlar olmuştu, ondan dolayı indirimi tekrarlayacaklardı. Bu aralar kampanya zamanları sürekli değişiyor, belli olmaz yarın da olabilir haftaya da. Şimdilik kesin bir bilgi yokmuş. Bişey öğrenirsem paylaşırım.quote:
Orijinalden alıntı: Rechargeableyarın yapar mı acaba yoksa gelecek hafta mı olacak .
her hafta genelde yapıyordu çünkü
World puanlarımı Migros sanal markette kullanmak istiyorum ancak kart bilgilerimi girince puan kullan diye bir bölüm gelmiyor. neden olabilir?
hepsiburada da denedim orda da gelmedi, puanları TL karta aktardım onunla denedim yine puan kullan yeri gelmedi.
-
Migros'u bilmiyorum ama Hepsiburada'da worldpuan tutarı sepet tutarından fazla olması gerekiyordu. Bir de bu şekilde dener misiniz?
-
hepsiburada da dediğiniz gibi denedim, kredi kartı bilgilerini girdim. puan bölümü yine çıkmadı. :(
-
-
işte burası çıkmıyor :( ne yaptıysam olmadı. sorun ne olabilir acaba
-
Kartınızın puanlarını daha önce Migrosta kullandiysaniz müşteri hizmetleri ile görüşün.
Tamam arkadaşlar şimdi puan yeri gözüktü. Kartlar internetten alışverişe kapalıymış. onu açtım. puan kullanma yeri gözüktü.
@mitescere @FormuLAkers teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 17 Mayıs 2025; 19:6:44 > -
Bu tütsülenmiş tavuk sosisleri daha önce deneyen oldu mu? Fiyatı çok uygun ama nasıl pişirilir vs bilgim de yok, yenmeyecek gibiyse boşuna denemeyim
Stoğu olan bir il var mı acaba?
-
-
Bu manda yoğurtlarını deneyen var mı?
A101de 700 gr olani var.Fakat manda sütü oranı %25.
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/arslan-manda-sutlu-comlek-yogurt-1000-g-p-2beb209
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/belkis-manda-sutlu-yogurt-kg-p-bee1a1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X