Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7694. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 15 Misafir (1 Mobil) - 19 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
154.016
Cevap
3.176
Favori
19.155.145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
390 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 76927693769476957696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden Çarşamba akşamı şanslı saatler vardı. Oda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barikat2005 kullanıcısına yanıt
    Bi tane işe yarar kampanya yok ne yapmak nereye varmak istemektedir bu Migros efendi.

• Bu ay hayır yok gibi migrosdan anlaşılan

• jambon dondurma ve çikolata iyi

• Migros'ta ticari kart ile telefonlara taksit var mı?

• BUgün dondurmalara baktım. Algida'nın bir çok ürününde açık açık sütlü buz yazmışlar. Rakamsal olarakta dip seviyede. Oldukça az ürününde dondurma ibaresi geçiyor. Diğer markalarada baktım. Yaz ayı için stok yapacağım.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

eskiden golf maraşların tadı çok güzeldi

geçen sen ona güvenerek stokladım hepsi durduğu yerde sarardı bozardı tadı bozuk

algidanın maraşlarıda bişeye benzemiyor

magnum vs devam edecem herhal

• Laktozsuz sütlere yok mu kampanya

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

Geçen hafta burada gerçek Maraş dondurması önerilmişti biri normal biri keçi sütlü. Bim'deli Akdo muydu unuttum ama zincir marketlerde satılan bir dondurmaydı. Hatta biri artık algida golf vb almıyorum yazmıştı.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

benim burdaki bimleri dolaştım yoktu öyle bi marka

O bendim hocam. 

Damak tadı pek tabi göreceli olmakla birlikte,içeriklerine de bakarak en az veya hiç katkısız olanlarını almaya çalışıyorum.

Sadece kendim değil evdekilere de tattırdım.Marka ismi söylemeden Akdo ve Golf maraş usülü,ben dahil 7 kişi Akdoyu beğendi.

Bu arada parti üretim serileri ile de alakalı olabilir.Golf maraşımda önceki yıllara göre tat ve kalite düşüşü de gözlemledim.

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

Geçen hafta bir akrabama misafirliğe giderken BiM'den Kakaolu ve Sade 2 kutu Akdo aldım. 149 TLdi sanırım kutusu.

Keçi sütlü mü,keçi sütü oranı nedir bakmadım. Ben keçi sütü oranı %50`den az olan dondurma tercih etmiyorum. Magnum zevk veren bir ürün ama bence dondurma değil.

İstiklal Caddesinde döğme Maraş dondurmaları satıllıyor Karpedo Markado gibi. Yaz mevsimi gelince haftada 2-3 kere alırım.

• akdo'yu ben de denedim. içeriği algida saçmalığından daha temiz ama yine dondurma tadı vasat geldi bana. işte dondurma budur diyeceğin paketli bir ürüne marketlerde daha rast gelemedik henüz ne yazık ki.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    çocukluğumdan beri, dondurma deyince benim aklıma gelen ilk şey, roma dondurması'dır. paket hali yok işte ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

toplamda 6 tane aldım, 2si bayan 2si de resimde görünen sol alttaki koyu yeşil.

yorum yapamıyorum çünkü , koksun yeterli benim için

Ne anlasam bilemedim? Yine de yorum için teşekkürler. Kokuyor olsa gerek  

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny lenn

şunu deneyen var mı arkadaşlar?

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

bu uzman kasap tekirdağ köfteyi denedim. öneren önermeyen arkadaşlara teşekkürler.

benim yorumum ise; lezzeti iyi değil fakat günü kurtarma açısından karın tokluğu için değerlendirilebilir. yoklukta gideri var, köfte olarak gideri yok sınıfında.

geçen şırdan yemeye gittim bi yere yanında dondurmacı vardı topu 20tl idi pek ümidim olmadığından ikişer top aldık ama aksine tadını acayip beğendim

eskilerdeki gibiydi tadı yanıma alamadım yol uzundu erir diye

bizim burada serez diye bi dondurmacı var

pahalı biryer güya keçi sütünden ama ben pek beğenmedim

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

file marketlerde satılan kendi markaları HORRAS dondurmalar oldukça kaliteli keçi sütlü vs ancak fiyatları da pahalı 500 gramları 200 ün üzerinde

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    Akdo Kahramanmaraş markası. Tamamen doğal keçi sütlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kurucusu sizlerin mado olarak bildiği firmadan yetişme birisi, kalpedo da maraş firması

İkisi de güvenilir firma.

• 
Sayfa: önceki 76927693769476957696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.