yumurta kategorisi yok oldu gibi :d yüklenmiyor |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7616. sayfa)

-
-
Sanal market çok çakal, ek siparişte money, bonus puan ve çek kullandırmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ileri tarihli sipariş olustursam bugün ve Mayıs ayı Madame Coco filan eklesem, yatar mı acaba
arkadaşlar bu madame coco şifresini migrosta nasıl etkinleştiricez/kullanacağız?
-
migrosta kasada moneypayden hariç normal karekod ile odeme var mıydı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Su an migrosta ürünlere erisebilen var mi. Bende hata veriyor neye tiklasam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anladığım yumurta izdihamı var ülkenin durumunun özeti olabilir.
-
Geçen yıl benim aldığım Aknaz bir kiloluk tost peynirinde ise kıl çıkmıştı. Ambalajın dışından da görülüyordu. Ben önce bu kıl ambalajın dışındadır, evde bulaşmıştır diye düşünmüştüm hatta ambalaj içinde olmayacağına o kadar emindim ki paketi açmış bulundum ve kılın ambalaj içinde olduğunu görünce de çok şaşırdım. Hanıma da söylemedim peyniri atar diye. Kılın değdiği o bölümü gizlice kesip attım arada tost, pizza derken zar zor tükettik ailece. Ama kılı bildiğim için benim için daha zor oldu.
arkadaşlar hem prime kodu tanımladım hem de madame cocu tanımladım şimdi 1000 tl üzeri alışveriş yapınca 400 money mi yüklenecek? kampnay birleşiyor mu?_
-
200 gelir tek kampanya. Birleşme yok.
750 TL üzerine PO'dan başka money veren kod var mıydı?
Yumurta alacaklar sanal market normale döndü
-
Porty var 700'e 100 veriyor, ücretsiz kiralama taktiği vardı ancak bilmiyorum maalesef.
Edit: BanaBak uygulaması ücretsiz 2 saat kiralama kodu veriyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 30 Nisan 2025; 10:42:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PO'dan nasıl kod alıyorsunuz acaba? Hızlıca foruma göz attım ancak alakalı alakasız bir çok şey çıktı bulamadım.
-
Po uygulamasını indirin kayıt olun kampanyalar da görünüyor kod al deyip aliyirsunuz
Money uygulaması var oradan şifre ile kampanya tanımla adımı ile kampanyayı hesabınıza tanımlayın.
teslim edilince yatar.Ama bu ay eklenen m.coco yatar. Mayıs ayında ekleyeceğin yatmaz.
-
Artık tüm kredi/banka kartlarıyla QR ödeyebiliyorsun.Sadece hediyemkarta QR ile yükleme olmuyor.
-
Bir laf var "Göz görmeyince gönül katlanır" diye tam sizlik. Bir de şöyle düşünün sizin gözünüzün görmediği şeyler var. Mesela mikroskop ile görülen mikroplar gibi, veya paketli paketsiz gözünüzün görmediği mamüller gibi. Ekmek alıyorsunuz kim üretmiş nasıl üretilmiş? Göz görmüyor ise sıkıntı yok gibi oluyor. Bence kıl a fazla takılmayın yeter ki daha başka bir şey çıkmasın.
teşekkürler. ing de 1000/500 market kampanyam var da sanal kartım var sadece sanalda moneypay odeme ismiyle cekmeye calisiyor qr ile alayım olmazsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X