< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7414. sayfa)

-
-
Uygulamadan değil tarayıcıdan girin teslim almadan fiş kesilince gözüküyor orda bilgi fişi.
Eğer 600 gram olandan bahsediyorsanız 4 tire almışınız tirenin adeti 252,95 torku 305,90 gramajları aynı
-
Vodafon pay yizde 10 iade var QR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 25 Mart 2025; 17:24:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mağaza teslim kodu nedir ?
-
Hocam fiş 4 tire 4 torku yani siparis ettigim gibi,
ama simdi aydınlandım sanırım, ben Torku 350 gr sıparıs etmıstım o yüzden nasıl aynı hesap oluyor dedım. Adamın demek ıstedıgı 3 torku 600 gram olanlardandı demek kı o halde sorun yok
-
az önce macro dan önödemeli kart ile sipariş verdim. eskiden verilmiyordu. değiştirmişler artık.
-
1000 TL üzeri mağazadan teslim sipariş için indirim kodu kısmına TIKLAGEL kodunu girmeniz gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende Vodafone yok ama bir yakınımda var. Tam olarak ne yapmam gerekiyor.
Moneypay QR ile işleme başlayıp dijital kodları kullanan oldu mu iade money yatıyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamadan kampanyaya kartılın ödemeyi QR ile yapın
Migros’tan 2 Murat bey 2 İçim Macrodan da 2 Torku’yla kapadık zaten bir hayli stok vardı bunları da almış olmak için aldık ama yüzde 50 daha değerli harca bu ay gelmeyecek gibi gözüküyor. Bizlik bir sıkıntı yok ama tüm moneyler 30 haziran’a dönüştü şimdilik..
bana bir keresinde aburcubur kampanyasında eksik popkek yerine dankek ikame etmişlerdi. size de sanırım böyle teklif sunmuşlar. torku ve tire kalite farkına ve fiyatına göre hareket edebilirsiniz.
-
Mağazalarda geçerli mi?
Maalesef hocam.
-
İki al bir öde kampanyasında on adet Torku marka kaşar aldım money iadesi gelir mi?
14 Adet Torku 350 gram
200 İşbirliği
150 Garanti
50 TBG
50 İşbirliği (2.sipariş)
30 Qumpuan
Maliyet 403₺
Adet 29₺
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gelir
-
tadım yaptığınızda bilgilendirir misiniz hocam? ben torku'yu alamadım ama merak ettim nasıldır diye tadını. bu kaşar kampanyasının en uygun fiyatlı ürünüydü sanırım.
-
Iyzico Migros kod alımına Parolapara veya Papel iade veriyormu arkadaşlar hala kaşar kampanyasını geç gördüm ucundan kıyısından yakalayayım bende . Ekici kaşar iyimidir önerirmisiniz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X