Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7414. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 37 Misafir (3 Mobil) - 40 Masaüstü10 Mobil
5 sn
160.315
Cevap
3.205
Favori
19.753.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 74127413741474157416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros mağazadan teslimde 100 tl indirim ve Coco 200 money dışında bir kombinasyon yok sanırım. Farklı bir şey varsa bilgi verir misiniz lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WSniper10 W kullanıcısına yanıt

Uygulamadan değil tarayıcıdan girin teslim almadan fiş kesilince gözüküyor orda bilgi fişi.

Eğer 600 gram olandan bahsediyorsanız 4 tire almışınız tirenin adeti 252,95 torku 305,90 gramajları aynı

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Vodafon pay yizde 10 iade var QR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 25 Mart 2025; 17:24:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

mağaza teslim kodu nedir ?

• redali kullanıcısına yanıt

Hocam fiş 4 tire 4 torku yani siparis ettigim gibi,

ama simdi aydınlandım sanırım, ben Torku 350 gr sıparıs etmıstım o yüzden nasıl aynı hesap oluyor dedım. Adamın demek ıstedıgı 3 torku 600 gram olanlardandı demek kı o halde sorun yok Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• az önce macro dan önödemeli kart ile sipariş verdim. eskiden verilmiyordu. değiştirmişler artık.

• Mb150794 kullanıcısına yanıt

1000 TL üzeri mağazadan teslim sipariş için indirim kodu kısmına TIKLAGEL kodunu girmeniz gerekiyor.

• karacaardıç kullanıcısına yanıt

Hocam bende Vodafone yok ama bir yakınımda var. Tam olarak ne yapmam gerekiyor.

• Moneypay QR ile işleme başlayıp dijital kodları kullanan oldu mu iade money yatıyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Uygulamadan kampanyaya kartılın ödemeyi QR ile yapın

• Migros’tan 2 Murat bey 2 İçim Macrodan da 2 Torku’yla kapadık zaten bir hayli stok vardı bunları da almış olmak için aldık ama yüzde 50 daha değerli harca bu ay gelmeyecek gibi gözüküyor. Bizlik bir sıkıntı yok ama tüm moneyler 30 haziran’a dönüştü şimdilik..

• WSniper10 W kullanıcısına yanıt

bana bir keresinde aburcubur kampanyasında eksik popkek yerine dankek ikame etmişlerdi. size de sanırım böyle teklif sunmuşlar. torku ve tire kalite farkına ve fiyatına göre hareket edebilirsiniz.

• Hakan kullanıcısına yanıt
    Mağazalarda geçerli mi?

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam.

• Kaşar çok tüketmiyorum ama boş geçmeyeyim dedim Macroda kahvaltılıkta 600/150 vardı onu kullandım,
    220 Money kaşardan iade
    31 ve 24 Money TBG iade

230₺'a geldi burası
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCoban -- 25 Mart 2025; 18:18:55 >
  • İki al bir öde kampanyasında on adet Torku marka kaşar aldım money iadesi gelir mi?

• 14 Adet Torku 350 gram
    200 İşbirliği
    150 Garanti
    50 TBG
    50 İşbirliği (2.sipariş)
    30 Qumpuan

Maliyet 403₺
    Adet 29₺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erkan_76 E kullanıcısına yanıt

gelir

• SquidGame kullanıcısına yanıt

tadım yaptığınızda bilgilendirir misiniz hocam? ben torku'yu alamadım ama merak ettim nasıldır diye tadını. bu kaşar kampanyasının en uygun fiyatlı ürünüydü sanırım.

• Iyzico Migros kod alımına Parolapara veya Papel iade veriyormu arkadaşlar hala kaşar kampanyasını geç gördüm ucundan kıyısından yakalayayım bende . Ekici kaşar iyimidir önerirmisiniz ?

• 
Sayfa: önceki 74127413741474157416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.