kodlarla alakası yok. bakkallar marketlerin işine gelmedi money iade olarak yatması. şayet 2 al 1 öde olsaydı kalmazdı ki daha önce bu kampanyalarda money yok denecek kadar azdı ama raflar bomboş oluyordu. şayet yine 2 al 1 öde olsa yine raflar boşalır. her zaman bu kategoride 2 al 1 iade şeklinde devam etmesi çok iyi olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 15 Ocak 2025; 7:16:45 > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6913. sayfa)
-
-
bazı hesaplara alışveriş yapımına sonraki alışverişte kullanılmak üzere 750/100 en fazla 3 sipairşler 3 adet 750/100 şeklinde 31 ocak skt son olmak üzere kampanya tanınlanmış.
-
Money kullanımında 3000e 300 Money kampanyasına ekleniyor mu yoksa para ile alınan kısım mı ekleniyor ?
-
Bakkallar üzgün
-
aynen o bizde de var hocam sonradan anladım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu migros kuru fasulyeden alan oldu mu,nasıl acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Moneyi eklemiyor
Ankara'da olanlar için Çağdaş marketin 49.90 a sattığı kurufasulyeden aldım. Güzel çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok gaz yapıyor
Ekleniyor
Migros bakliyatı sürekli alırım. Full kalite diyemem ama fiyat/performans olarak ürünleri idare ediyor.
-
Arkadaşlar Migrostan 2 al 1i money iade kampanyasıyla aldığınız ürünlerin mutlaka kampanyalı ekran fotosunu alın. Geçen hafta çamaşır suyu kampanyasından domestos 5lt aldım kampanya sayfasındaydı ve altında 2 al 1i iade yazıyordu. Bu ürünün moneyini yatırmadılar kayıt açtırdım ve ürün kampanya kapsamında olmadığı için money iadesi yok dediler. Elimizde ispat da yok bundan sonra hepsinin ekran görüntüsünü alıyorum
kampanyalı bisküvileri sorunsuz yatırdılar
gaz yapmayan kuru fasulye mi var ki?
Macro’nun tbg’leri tanımlanmış, migrosunki de ha gayret bugun yarın tanımlanır sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X