Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6876. sayfa)
-
-
Money kullanılarak alınan makarnalar da iade gelir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet
-
Ben yaptım, iade geldi.
22 TL'lik makarnalardan 6 adet aldım, her 25TL sipariş için indirimli alınabilen İçim sütten 4 adet alabiliyorum o zaman?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gurumen İçli Köfte 5 li paket 66 liraya düşmüş. Tadı fena değildir, 3 harfli marketlerde satılan donuk ürünlerle kıyaslamayın. Bu onlardan çok çok iyidir.
https://www.migros.com.tr/gurumen-icli-kofte-300-g-p-1221145?srsltid=AfmBOop9575EL7HclXq0kqIKfPdKDPjK-Zh1N5kREFYCMGJ3jjky65Rx
-
Carrefourlarda da aynı fiyatmış. Sıkıntı mı çıktı acaba tağşiş vs?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 5 Ocak 2025; 18:22:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Makarnalar da 2 al 1 i money iade kampanyası nda belli bir hak var mı.2 veya üzeri ayrı işleme iade geliyor mu.Farkli zamanda. Tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: tbskvk55
Makarnalar da 2 al 1 i money iade kampanyası nda belli bir hak var mı.2 veya üzeri ayrı işleme iade geliyor mu.Farkli zamanda. TesekkurlerAyni hesaptan kampanya süresince istediğiniz kadar alabilirsiniz. Tek sefer şartı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 5 Ocak 2025; 18:40:51 >
Hocam merhaba.
Yılbaşı sebebiyle meze ürünlerine yüklü siparişler vwrilmişti.
Elde kalanları bu şekilde eritmeye çalışıyorlardır.
Mezzet markası da benzer bir şekilde indirimli veriyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sagolun hocam,
Balıkesir e ne hikmetse 0 stok geliyor hep :D daha burda görüpte bizde stok olan ürün görmedim desem yeridir.Kod/money ile ilgili gelişme var mı hocam fatiha mı okuyacagız yoksa tt/petrol ofisi/teknosa kodları icin.
-
Yılbaşı sebebiyle her yıl benzer indirim olur çünkü satış çok olacağı için üretim fazladır. Ben de beklerim bu tür indirimleri. Fiyatları yarı yarıya düşer ocak ayının ilk haftası, sorun yok yani.
-
Vermiyoruz deyince bende evde üç gün aynı siparişi verdim ve sürekli iptal ettiler. Aynı soyismi vermiyoruz dediler. Migros genel merkezede yazdım sorun görmediler. Herhalde kendi eşlerinin de alışverişleri takip edilip kaydediliyor bu davranışı normal gördüklerine göre.
Koskoca şirket tabii foyamız ortaya çıktı yakalandık diyemiyor da teknik aksaklık diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu tortelliniler 2 al 1 iade kapsamında değil galiba. Dalgınlığa düşüp alsak, bir de iade gelmese bunla uğraşacaktık şimdi. Bu sistem hiç iyi olmadı.
-
-
Migros hemende ücretsiz teslimat limiti 600 liraya yükselmiş.
-
Ülke güzelde yaşamasi sıkıntı. Çelik gibi sinir ve taş gibi sabır olması şart,.....
Demek ki Migros’ta Mağaza müdürleriyle aran iyi olacak ters düşmeyeceksin Valla bence şansınızı fazla zorlamayın derim Mağaza müdürü komple hesaplarınızı banlata da bilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 5 Ocak 2025; 20:16:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mağazada müdürü ve çalışanlara bağlı bu olay biraz saçma mağazadan çuvalla eşe dosta ürün verirken sıkıntı etmiyor o müdürler ama kullanıcı 2-3 fazla alınca bir halt sanıyorlar kendini.
Bir keresinde benimde başıma geldi sağolsun sanalmarket dağıtım elamanı sürekli geliyor tanıyor diye müdürün elinden alıp getirmişti benim siparişleri sonrada tembihledi arka arkaya sipariş verme 1-2 gün sonraya ver sıkıntı yapamazlar öyle demişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X