< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (4953. sayfa)

-
-
-
Sayın hocam mesajınızda paylaştığınız linke tıklanabilmesinden bahsidiyorsanız eğer, linkten sonra boşluk koyarsanız/brakırsanız sorun ortadan kalkacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 17 Ağustos 2023; 23:51:37 > -
Fransız marketinde çikolatalar 1 alana 1 bedava. Teslimat ücreti de yok.
-
-
Cumadan cumaya indirimlerinin ruhuna el fatiha, 4 hafta oldu sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç money gold üyelik almadım,almaya da niyetim yok..
-
Tadı çok kötü bunun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Size cevap veren arkadaşın bilmediği şey şu, bir önceki insert döneminde yararlandığınız TBG bir sonrakinde kendi kampanyanı yapta çıkmıyor. Böyle bir durum yaşadıysanız bu şekilde olmuş olabilir. Bende et tavuktan yararlanmadığım tüm kartlarımda hesaplarımda şu an oluşturulabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 18 Ağustos 2023; 9:52:48 > -
Dün kahvaltıda peynir vardı tabakta, yedim biraz dedim herhalde bozulmuş. Eve gelince sordum meğersem bu üründen almışlar bir de A101'den. Ya soğuk zinciri gitti ya da tadı ekşi dedim. (Eski bahçıvanlar ve migros süzmelerde de ekşi tat vardı)
Dediğinize katılıyorum.
-
Hb premium sayfasında böyle birşey var, daha önceden paylaşıldı mı bilmiyorum.
-
-
-
Sanal Market'te indirim düşmüyor maalesef. Mağazada veya M. Hemen'de düştüğünü söyleyenler vardı.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 18 Ağustos 2023; 14:30:34 >
-
Barilla katalog ürünü,kampanya detayına göre kombo olmaz
-
Barilla ile kombolayamacaksam kampanyanın bir anlamı yok benim için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben dün kullandım. Kodu money karta tanımladım. Alışverişte otomatik indirim oldu. Mağazadan alışveriş yaptım.
-
https://www.migros.com.tr/sensodyne-promine-multi-action-11-dis-macunu-150-ml-p-206fd10
Bölgesinde olan varsa bu da iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X