< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (4534. sayfa)

-
-
merhaba hocam hangi mağazadan verdiniz dün denedim olmadı
samsundayım bende
-
Samsun Bafra mağazasından
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanal markette aynı anda money ve digital alışveriş kodu (bu direk para gibi olan kod) kullanılabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kod samsunda geçerli deniyor ama kullanamıyorum hata veriyor yanlış yaptığım bir şey mi var?
-
-
Kullanılamaz hocam. Birini seçmen lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kategorilerden kendimiz seçip hedef e göre gelen money kampanyası bu ay olmayacakmı?
-
PO da kodu aldıktan sonra migros money uygulamasına gireceksiniz
Sag alt köşedeki profil menüsune gireceksiniz
şifre ile kampanya tanımlamayı seçeceksiniz.
Po kodunu acılan yere yapıstırınca kampanya migros hesabınıza tanımlanacak.
toplamda 1000 TL harcanınca otomatik olarak indirim uygulanıyor.
-
Teşekkür ederim fakat görseldeki o kampanya değil hocam. Benim sorduğum kampanyada Migros dan kod alıp PO uygulamasına giriyorsunuz.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 16 Mart 2023; 15:27:11 > -
Pardon ben yanlış anlamışım. Sizin soru cevaplanırsa ben de ögrenmiş olurum.
-
Money GOLD a üye oldum fakat ücretsiz teslimat olmuyor. Sebebini bilen var mı
-
Yeni olduysan üyelikten cik gir yapınca düzeliyor genelde veya 10-15dk bekleyince
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Var bir sıkıntısı bu sistemin ama bilemiyorum. Geçen ayın 17'si golda üye oldum, bu zamana kadar 3 insert gördü hesap, bir kere bile %50 ürün tanımlamadılar. Mesaj attım ettim geri dönüş dahi yapmadılar, telefonları zaten açmıyorlar. Bu akşam iptal edicem zorla 10tl verecek değilim.
-
-
yüzde kaç süt yağı var acaba?
Merhaba arkadaşlar, Macroonline’dan alışveriş yapmak istiyorum. Macroonline da ilk alışverişe özel bir indirim var mı?
migros money uygulamasına girip,
sağ alttaki migroskop a tıklayın, açılan sayfada ''MARKA İŞ BİRLİKLERİNDEN,kodu alıp PO tıklayınız, sonrada 1000 tl akaryakıt almanız lazım;
PO daki kodu ise midros uygulamadan şifre tanımlamaya yazıp girin, tek seferde değil toplamda 1000 tl ye 100 tl indirim veriyor...
umarım işinize yarar ....
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X