Sanki % 3,1 yağ oranı düşürecekler gibi yakında, Sütaş % 2,5 e düşürmüş Sütaş - Anasayfa - Süt - Uzun Ömürlü %2,5 Yağlı Süt - 4x1lt https://www.sutas.com.tr/tr/urunler/dogal-lezzetli-sut-ve-sut-urunlerimiz/sut/sade-sutler/uzun-omurlu-yagli-sut-4x1-lt |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (2841. sayfa)

-
-
Ya düşürdüler oranı yada tam yağlı ibaresi koymadıkları için müsaade etmişler.
O yüzden mümkün mertebe etrafınızda inek besleyenlerden süt almaya gayret edin. Şirket sütleri sulu süt bunu böyle bilin.
-
kitliyorlar deme hocam millete sordunmu belki öyle seviyordur, referandum yapsak sulu sütü seçerler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Etiketleme değişti. Yüzde 3,5 yağ oranı da var. Geçen dönem gdi ile İçim 3,5 yağ oranına sahip 4'lü süt 12 tl idi. Yüzde 4 de var, yoğurtluk için özel satılan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Askaparta
Etiketleme değişti. Yüzde 3,5 yağ oranı da var. Geçen dönem gdi ile İçim 3,5 yağ oranına sahip 4'lü süt 12 tl idi. Yüzde 4 de var, yoğurtluk için özel satılan.Gramaj düşürme gibi sütlerde de yağ oranları düşük ürünler çıkıyor, bu arada nestle damak 63 gram olmuş :))
2 gram kırpmışlar. 80 mi 100 gram mıydı ilk çıktığında sonra 75 oldu 70 -65 şimdi 63 gram şaka gibi ....
https://www.migros.com.tr/nestle-damak-antep-fistikli-sutlu-kare-cikolata-63-g-p-6b4e49
-
Bugün Banabi'de gördüm, 60 gr vardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ülkedeki seçmenin % 30 u halen, "böyle devam. fiyatların artıp, gramajların düşürülmesi iyidir. çok memnunuz"" mesajı veriyor. siyasi bir şey yazmıyorum. durum tespitidir. % 30 (ve hatta yan sanayisi parti ile % 40 a yakın) insan, zammı seviyorsa, yapacak çok bir şey yok.
Bu tuvalet kağıtları ne olmuş böyle? Gene kağıt ürünlerine zam mı geldi genel olarak nedir? 32 liler 77 tl falan olmuş. Yakın zamanda indirim geldi mi bunlara? Bu sefer 5-6 tane 32 li alacağım.
Bugün Selpak 6 lı 3 katlı 13.90 dan görünce stok yaptım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fearless_XGramaj düşürme gibi sütlerde de yağ oranları düşük ürünler çıkıyor, bu arada nestle damak 63 gram olmuş :))
2 gram kırpmışlar. 80 mi 100 gram mıydı ilk çıktığında sonra 75 oldu 70 -65 şimdi 63 gram şaka gibi ....
https://www.migros.com.tr/nestle-damak-antep-fistikli-sutlu-kare-cikolata-63-g-p-6b4e49
Alıntıları Göster
-
https://www.migros.com.tr/kutahya-porselen-pearl-yemek-takimi-24-parca-p-1f86c44
Fevkalede ucuz porselen yemek takımı kaçırmayın.
-
sanalmaket uygulamasına zırt pırt güncelleme geliyor değişen tek şey eskiye dönüş olmuş.gördüğüm tek fark tbg ler görünüyor saçmalıktan vazgeçmişler.
-
107 liraya olan yemek takımı gayet ucuz. Alacaksan ondan al, evde plastik kap kacak ne varsa çöpe attır.
-
aman hocam kalsın ucuz diye herşeyi aldık koyacak yer yok ,ben atacak yer arıyorum zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
aman hocam kalsın ucuz diye herşeyi aldık koyacak yer yok ,ben atacak yer arıyorum zatenEvlendiğimizde aldığımız porselen yemek takımını misafir gelmedikçe kutusundan çıkardığı yok hanımın. Plastik kap kacak almış bimden a101den onlardan kullanıyor. Hepsini toplayıp çöpe atacam şimdi bu takım gelince.
-
valla bendede evlendiğimiz zamandan kalma tabak tencere yün yatak yorgan birsürü şey vardı 1 kere bile kullanmadım. hepsini kaynanaya verdim napıyosa yapsın işgalden kurtuldum halada biraz var onlarıda vericem😅😅😅
glade veya air wick oda parfümlerinde %50 vs oluyordu.. ne zaman bilen var mı ??
-
Eylül ayında muhtemelen migrosun kuruluş yıldönümü veya 67.yıl diye tüm ürünlerde yine kampanyalar olacaktır.Eylül ayında her sene 2 insert ard arda sütten-sucuğa,şampuandan bu oda parfümlerine kadar tüm ürünleri kapsayan kampanyalar oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 9 Ağustos 2021; 16:43:15 > -
-
Migros sanal marketten ilk defa ürün siparişi verdim. Kurye tek başına o kadar şeyi taşıyabilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X