Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (2304. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (9 Mobil) ve 33 Misafir (4 Mobil) - 40 Masaüstü13 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
159.653
Cevap
3.202
Favori
19.699.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23022303230423052306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yumruyen

cips alacak olan arkadaşlar belki cips konusunda görmemiştir, dün aksamdan itibaren hopi kodları tükendi uyarısı veriyor. bilginize.

28.02 SKT görünüyordu eğer hala devam ediyorsa bu hata cips almak mantıklı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam geçmiş yıllarda 50 TL ve üzeri alışverişlerde ilave %15 Money veriyordu Money kazanım üst limit ne onun hakkında da fikrim yok kısaca güncel şartlar ne bilmiyorum zaten yazdığım şehirler de de yaşamadığım için kampanyadan hiç yararlanamadım :)

En son yazın Hatay için yararlanmıştım, 60 TL üstüne %15 money veriyordu.

Money kullanarak money kazanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 9 Ocak 2021; 15:28:30 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler bilgilendirme için bence sizin yazdığınız şartlar hala geçerlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    Hocam bugüne kadar sorun olmadı yine olmayacaktır fakat sanaldan alacaksanız en az 30 TL ödeme yapmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 9 Ocak 2021; 15:21:1 >
  • quote:

Hocam teşekkürler bilgilendirme için bence sizin yazdığınız şartlar hala geçerlidir.

Hatta kapıda ödeme ile Sanalmarket'ten alındığında da money gelmişti.

• quote:

Hocam bugüne kadar sorun olmadı yine olmayacaktır fakat sanaldan alacaksanız en az 30 TL ödeme yapmalısınız.

15/3 milka veya toblerone veriyor, 15/3 milka veya oreo veriyor. Milka alınırsa 15/6, 30/12 vermez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Hocam en fazla iki defa kazanılır ibaresi olmayan kampanyalarda katları da kazanılır 15/3----30/6----45/9 gibi fakat sanaldan alırsanız en az hedef kadar ödeme yapmalısınız ve doğu ürünler alınırsa sorun olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

En son yazın Hatay için yararlanmıştım, 60 TL üstüne %15 money veriyordu.

Money kullanarak money kazanmıştım.

Alıntıları Göster
    İndirim değil de money, yanlışlık olmasın. Bir de 60 tllik limit 75 tl olmuştur, bence gdi limitine eşitliyorlar. Ben olsam riske atmamak için 75 tl yaparım en az.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

İndirim değil de money, yanlışlık olmasın. Bir de 60 tllik limit 75 tl olmuştur, bence gdi limitine eşitliyorlar. Ben olsam riske atmamak için 75 tl yaparım en az.

Alıntıları Göster

Düzelttim, kafalar düne gitti 25/10 indirimine. Mağazalarda afiş açıyorlar ilgili ilde, oradan bilgi edinilebilir.

• dermani06 kullanıcısına yanıt

teşekkürler faydalandık.

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

15/3 milka veya toblerone veriyor, 15/3 milka veya oreo veriyor. Milka alınırsa 15/6, 30/12 vermez mi?

Alıntıları Göster

İlgili ürünler altında iki kampanyada da olan ürün var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

İlgili ürünler altında iki kampanyada da olan ürün var mı?

Alıntıları Göster

Hocam ilgili ürün derken? direkt markadan bahsediyor;

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Arkadaşlar Denizbank Migrosta üye iş yerimi? Market kampanyasından puan gelir mi üye işyeri şartı var çünkü.

• quote:

Alıntıları Göster

Farklı ürünler içerdiğinden ve ortak ürün olmadığından direkt Milka'dan 30/6 olmaz.

• uygun fiyat fazla yağlıda değil😋

• İki ayrı sipariş verdik, eksik ürün varsa iletişim kurulsun seçmemize rağmen iletişime geçilmeden gramaj eksik kalmış ve doğal olarak money kampanyası altında kalıyordu. Teslimatta olmasına rağmen aradım iptal ettirdim. Hayır bir sipariş neysese ikisinde de aynı şey. Birinde eksik birinde ise muadil pahalı bir ürün eklenmiş. Daha önce hiç başıma gelmedi bu yüzlerce siparişimde muhtemelen personel felan değişti.

• quote:

Alıntıları Göster

Kampanya detayına tıklayıp ilgili ürünleri göster sekmesinden ilgili ürünlere bakarsanız iki kampanyanın kapsamındaki ürünlerin birbirinden farklı olduğunu görürsünüz.

• sertosman S kullanıcısına yanıt

Seçili ürün yazmıyor ki? Kampanya detaylarında da belirtilen bir şey yok. İlgili ürünleri gör kısmında her zaman her ürün olmuyor (stoğu olmayanlar veya eklenmeyen vs.).

• Migros siparişimi iptal ettim teslimatta iken. Hala hazırlanıyor yazıyor ne zaman iptal olur yeni sipariş vermek istiyorum

• quote:

Seçili ürün yazmıyor ki? Kampanya detaylarında da belirtilen bir şey yok. İlgili ürünleri gör kısmında her zaman her ürün olmuyor (stoğu olmayanlar veya eklenmeyen vs.).

Stokta olmayanı zaten alamazsınız, iki kampanyada da olan ürün var mı yok mu ona bakın.

• 
Sayfa: önceki 23022303230423052306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.