Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BerkeKoc , cengos07 , ROLLING STONES Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (7 Mobil) - 12 Masaüstü8 Mobil
5 sn
167.464
Cevap
3.271
Favori
20.739.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
401 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değerli kardeşim barkod var mı özellikle dalin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fluence Bold Edition 1.5dCi EDC

Samsung Galaxy S7 EDGE

Samsung Galaxy M51
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5D7A7BE9E

Bic tek kullanımlık tıraş bıçakları hiç kesmiyor boşa almayın.
    Vücut için olanında sıkıntı yok, yüz için kullanılanları evet haklısınız.

Arkadaşlar bu arada bir sorum olacak, Migros şeker şeker kamışından mı şeker pancarından mı üretiliyor ona göre alacağım bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadas2558

Değerli kardeşim barkod var mı özellikle dalin için
    Bakayım eve gidince. 1 tane kalmış kenarda köşede.
    Eğer bebeğiniz için kaliteli ıslak mendil bakacaksanız size 2 önerim var.
    Biri Gittigidiyor da 10/20 kod ile alınabilir
    GittiGidiyor
    Bebedor Ilk Günler Islak Pamuklu Mendil üçlü Paket - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebedor-ilk-gunler-islak-pamuklu-mendil-uclu-paket-452018514

Diğeri şu an migrosta molfix 50 li Yenidoğan sanırım 5 küsür idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 15/3 içecek indirimi ne zamandı?

Orijinalden alıntı: mkus76

Bende de birlesmedi,bu gün iade edip tekrar 50 TL ye tamamlayıp tekrar aldım.
    2 tane perwoll ve gdi Persil almıştım. 55tl olmasına ragmen bana da 50/10 Henkel yatmadı. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt actırsam bile sonuc cıkacagından ümidim yok. Yarın hepsini iade edecegim.

Orijinalden alıntı: Guest-5D7A7BE9E

Bic tek kullanımlık tıraş bıçakları hiç kesmiyor boşa almayın.
    Ben kullanmıyorum, lakin belki bir arkadaşın işine yarar diye paylaştım.

Orijinalden alıntı: fatihanilerdivanli

Selam tirebolu çay dan memnun kaldın mı? Bir arkadaş nerdeyse yarısı toz demiş beğenmeiş tadını nasıl buldun Çaykur tirebolu ile fark var mı biliyosan yorumlarmısın?

Alıntıları Göster
    tirebolu 42'yi (çaykur olmayan) uzun süredir kullanıyorum.genel hatlarıyla güzel bir çay, toz konusunda çaykur kadar toz yoktur, zaten bu toz meselesi bence biraz mübalağa ediliyor yani en tozlu çayda bile 30gr toz yoktur 1 kaşıktan fazla toz olmaz yani, ben tek başıma 3 buçuk yemek kaşığı çay koyuyorum demini tadını almak için 1 kaşıkta bana dert değil açıkçası.

tirebolu 42 çaya gelince ; içimi çok yumuşak demi fena değil burukluğu az 3-4 saat sonra bile acımıyor çay. ben tirebolu 42 ile seylan(yaprak) çayı karıştırıyorum 2 kaşık tirebolu 1 kaşık yaprak çay ölçüsünde muazzam birşey çıkıyor ortaya . tek başına bana hafif kalıyor demli ve çeyrek şekerli içtiğim için. tireboluyu ilk aldığımda karıştırmadan demlemiştim açık çay içiyormuşum gibi geldi, sonra eski usule döndüm.

her çayın kendisine özgü bir tadı burukluğu var hatta aynı markanın aynı çayı bile üretimden üretime fark ediyor. misal altınbaş bana göre Türkiye'nin en güzel çaylarından birisi , doğadan altınfiliz önerebilirim, tirebolu 42 önerebilirim, doğuş export önerebilirim (bu çayı heryerden almayın sahtesi çok piyasada) çaykur tiryaki dönem dönem güzel oluyor onuda önerebilirim, lipton extra dem önerebilirim , çaykur hemşin ve karali organik çayları söylemeye gerek yok zaten.

bununla birlikte eğer demli çay seviyorsanız hemen hemen her çayı bambaşka bir seviyeye çıkaran seylan çayını şiddetle tavsiye ederim, doğru karışım için birkaç gün oranlarını ayarlamak için kullanabilirsiniz, o zaman yaptığınız karışım içinde tireboluda olsa altınbaşta olsa sırıtmıyor.

tabiki bunların hepsi kişiye göre değişen ve zamanla tek tek deneyerek elde edilen damak zevkleri. geçen hafta dağ başında bir alabalık tesisine yemeğe gittik, dönüşte köy yolunda amcamın birisi tuttuğu kolumuzdan illa karpuz yiyelim çay içelim oturduk bahçeye bir çay demlemiş yemin ederim çocukluğuma döndüm, dedemin çaykur çaylarını hakiki bergamotlu tomurcukla karıştırıp boş tenekesini bana verdiği günler geldi gözümün önüne doyamadım çaya amca ne var içinde bunun diye sorduk bildim bileli çaykurdan başka çay içmedim tomurcukla birlikte kamelya turist çay çiçeği filiz tiryaki ne denk gelirse göz kararı karıştırırmış ama biz o dengeyi tutturamayız işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 25 Haziran 2019; 22:6:17 >

• 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    Aslında şuanda minies kullanıyoruz memnunuz ama fiyat uyguna geliyorsa almak lazım

Samsung Galaxy S7 EDGE

Samsung Galaxy M51
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    En son dört ay önce alınca pancardandı değişmediyse gayet güzel

Samsung Galaxy S7 EDGE

Samsung Galaxy M51
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Dostum eski sayfalarda Sauthern Man isimli arkadaş 22 Haziran' da yazdığı mesajda haftaya demişti. 1229. sayfada mesajı var.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Koroplast plastik koruyucu örtü 2 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeser -- 25 Haziran 2019; 22:54:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Migros uygulamasinda 24 Haziran, Algida aciklamasinda ise 30 Hazirandi.
    Kodlar uygulamaya eklenmiyor haliyle de son tarihi nasıl görebiliriz ki?

Uygulamada son tarihi görenler daha önce dondurma alanlar olabilir ancak.

Artık çaykur almıyorum. Geçen üst seviye dedikleri çay çiçeği ve filiz aldım çok kötü idi. Gün geçtikçe kalitesi düşüyor çaykurun, doğru düzgün dem bile almıyor

Orijinalden alıntı: dadas2558

Aslında şuanda minies kullanıyoruz memnunuz ama fiyat uyguna geliyorsa almak lazım
    Genel olarak üzerinde Yenidoğan yazanlar daha saf oluyor. Biz diğer ucuz mendilleri yıkamadan kullanmıyoruz. Diyelim ve konuyu kapatalım, iyi forumlar forum babaları :)

Barkodu bekliyorum

Samsung Galaxy S7 EDGE

Samsung Galaxy M51
  • Kirmizi et indirimi bekleyen arkadaslar 27 Haziran 1 Temmuz arasi %10 indirim yapilacaktir.

Orijinalden alıntı: sarkat

Hocam ben sanalmarkette Tirebolu çayı göremedim. Bugün 3m migrosta bile yoktu. 1 kg si mi 19.90 TL miydi? Ben yeşim paket olan tireboluyu sevdim, güzel çay.

Artık çaykur almıyorum. Geçen üst seviye dedikleri çay çiçeği ve filiz aldım çok kötü idi. Gün geçtikçe kalitesi düşüyor çaykurun, doğru düzgün dem bile almıyor
    bahsettiğimiz çay bu hocam, bölgenizde stok yoksa görünmeyebilir sanal marketten pek anlamıyorum çünkü bizim burada hizmet yok ama buradaki 2M migrosta bile var.

www.migros.com.tr
    Tirebolu 42 Özel Üretim Siyah Çay 1000 G - Migros
    https://www.migros.com.tr/tirebolu-42-ozel-uretim-siyah-cay-1000-g-p-2f9598

çaykur peşkeş çekildikten sonra beğeneni pek yok sanırım bana göre en güzeli altınbaş ve kısmende olsa tiryaki, eldeki çayları heba etmemek için seylan çayla karıştırıp tüketebilirsiniz isteğe göre az miktarda çaykur tomurcukta atılabilir

• 
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.