Şimdi Ara

Migros (çeşitli elektronik ürünlerde %50 ye varan indirimler )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
7.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros (çeşitli elektronik ürünlerde %50 ye varan indirimler )

bu

bugün tesadüfen fark ettim ve bir kaç ürünü deneme şansıda buldum bt kulaklığı ve akıllı saati denedim kulaklık ses kalitesi olarak ortalama bile sayılmaz fakat yinede fiyat olarak düşünülebilir saat ise fiyata göre uygun adım sayarı pek anlık ölçümleme yapmasada tansiyon ve nabızı dijital tansiyon aletimle yaptığım ölçümlemelerde yakın değerler verdi ve uygulama üzerinden bunların takibini çok güzel yapılabiliyor son olarakta 4 tl ye powerbanklar mevcuttu içerisindeki bms kartı 5tl civarıyken resmen bedavaya geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 2 Şubat 2021; 21:36:42 >

• Ben 5 tane aldım, sonra gidip bi 5 tane daha aldım hediye olarak. Sağlam çıkanlarda sorun yok, programını kurunca titreşimle gelen çağrıları bildirmesi, Facebook, Twitter, whatsapp gibi mesajların hangi uygulamadan, kimden geldiği ve mesajın içeriğini de gösteriyor. Gelen aramaları, kimin aradığını gösteriyor. Çağrıları reddedebiliyor ama cevaplayamıyorsunuz. Diğer özellikler ise cacık, pek bir işe yaramaz. Dili İngilizce, Türkçe seçenek yok. Adım ölçer pek düzgün çalışmıyor. Titreşimi gayet güzel. Şarjı 4-5 gün gidiyor. 1 saatte şarj oluyor.
    Ben düzgün kullandım, 19 liraya gayet güzel.
    Ama hediye ettiğim kim varsa mutlaka ya bozmuş ya da başına bir iş gelmiş (halbuki hepsine gönüllü hediye etmiştim :) onlar için kordon kaldı sadece ellerinde, ama alıp şanslı kullanan kesim için gayet de güzel akıllı saat😁 :D

• teşekkürler, emeğinize sağlık

• Jbl endurance run deneyen varmidir acaba performansi nasildir. Birde ankarada nerelerde hangi şubede gördünüz bu kulakliği bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda ciddi emek var. Tesekkurler.

• BaHaNee006 kullanıcısına yanıt

trabzon forum avmdeki migrosta

• quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

trabzon forum avmdeki migrosta

Hocam ankaraya baya uzak yoksa değerlendirirdim trabzondakiler kaçırmasın kulakliğın yorumları güzel deniyor

• BaHaNee006 kullanıcısına yanıt

Bende var, çok güzel bir kulaklık, indirimdeyken 170 e almıştım, bu fiyata bulsam tekrar alırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaHaNee006

Hocam ankaraya baya uzak yoksa değerlendirirdim trabzondakiler kaçırmasın kulakliğın yorumları güzel deniyor

Alıntıları Göster

amme hizmeti olsun isteyen için alıp gönderirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 2 Şubat 2021; 22:52:42 >
  • vay canına 19 liraya akıllı bileklik gördü bu gözler. emeğinize sağlık..

• quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

amme hizmeti olsun isteyen için alıp gönderirim :)

Alıntıları Göster

Teşekkürler hocam

• İstanbul için böyle bir indirim söz konusu değil. En büyük Migroslardan biri yakın olduğu için akşamları müsait olduğumda uğrarım, yakın zamanda böyle bir indirim görmedim, hiçbir elektronik üründe piyasa fiyatı altında bir fiyatta görmedim. Herhalde bölgesel bir indirim söz konusu.

• Ankamall daki migrosa bakin ordada vardi

• Jbl kulakiçi fiyatı iyi gerçekten.
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    O, akıllı bileklik değil. Kordonu :)))
  • Sömestr indirimi mi öyle bişi vardı geçen günlerde. orda gördüm bu fiyatları. hatta jbl 500 fiyati gayet iyiymiş dedim. sitesinde de vardı instagram da emin değilim ama vardı :)

• Note 10 Lite'ı SAMSUNG sandım. :)

• axelfoly kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler konu için de amme hizmeti için de :) Migros (çeşitli elektronik ürünlerde %50 ye varan indirimler ) Migros (çeşitli elektronik ürünlerde %50 ye varan indirimler ) 

Hoparlör çok aklımı çeldi bu modeli seviyorum çok ama daha dün 3M migrostaydım bunu görmedim. Büyük ihtimalle her migrosta yok.

Acaba size aldırsam kargo ne kadar tutar ki

• 1 adet jbl endurance run ve 1 adet 2000mah powerbanktan aldım. Powerbank 5v 0.7amper veriyor, ps4 kolu vebt kulaklık sarj etmek için işe yarayabilir. Bu arada jbl kulaklığın kutusu o kadar güzel ki açmaya kıyamadım :D.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • Hocam haber için teşekkürler. Lg hoparlörü beğeniyordum sayende çok şükür bu ay da yok yere masrafa girdik 😅

Arkadaşlar sanıyorum tüm migroslarda geçerli fiyatlar. İzmir buca da gittiğimde stokta bir tane lg hoparlör vardı ve 120 liradan aldım. Bilginize
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.