![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu ![]() bugün tesadüfen fark ettim ve bir kaç ürünü deneme şansıda buldum bt kulaklığı ve akıllı saati denedim kulaklık ses kalitesi olarak ortalama bile sayılmaz fakat yinede fiyat olarak düşünülebilir saat ise fiyata göre uygun adım sayarı pek anlık ölçümleme yapmasada tansiyon ve nabızı dijital tansiyon aletimle yaptığım ölçümlemelerde yakın değerler verdi ve uygulama üzerinden bunların takibini çok güzel yapılabiliyor son olarakta 4 tl ye powerbanklar mevcuttu içerisindeki bms kartı 5tl civarıyken resmen bedavaya geldi :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 2 Şubat 2021; 21:36:42 > |
Migros (çeşitli elektronik ürünlerde %50 ye varan indirimler )

-
-
teşekkürler, emeğinize sağlık
-
Jbl endurance run deneyen varmidir acaba performansi nasildir. Birde ankarada nerelerde hangi şubede gördünüz bu kulakliği bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuda ciddi emek var. Tesekkurler.
trabzon forum avmdeki migrosta
-
quote:
Orijinalden alıntı: axelfolytrabzon forum avmdeki migrosta
Hocam ankaraya baya uzak yoksa değerlendirirdim trabzondakiler kaçırmasın kulakliğın yorumları güzel deniyor
Bende var, çok güzel bir kulaklık, indirimdeyken 170 e almıştım, bu fiyata bulsam tekrar alırım
quote:
Orijinalden alıntı: BaHaNee006Hocam ankaraya baya uzak yoksa değerlendirirdim trabzondakiler kaçırmasın kulakliğın yorumları güzel deniyor
Alıntıları Gösteramme hizmeti olsun isteyen için alıp gönderirim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 2 Şubat 2021; 22:52:42 > -
vay canına 19 liraya akıllı bileklik gördü bu gözler. emeğinize sağlık..
-
quote:
Orijinalden alıntı: axelfolyamme hizmeti olsun isteyen için alıp gönderirim :)
Alıntıları GösterTeşekkürler hocam
İstanbul için böyle bir indirim söz konusu değil. En büyük Migroslardan biri yakın olduğu için akşamları müsait olduğumda uğrarım, yakın zamanda böyle bir indirim görmedim, hiçbir elektronik üründe piyasa fiyatı altında bir fiyatta görmedim. Herhalde bölgesel bir indirim söz konusu.
-
Ankamall daki migrosa bakin ordada vardi
Jbl kulakiçi fiyatı iyi gerçekten. -
O, akıllı bileklik değil. Kordonu :))) -
Sömestr indirimi mi öyle bişi vardı geçen günlerde. orda gördüm bu fiyatları. hatta jbl 500 fiyati gayet iyiymiş dedim. sitesinde de vardı instagram da emin değilim ama vardı :)
-
Note 10 Lite'ı SAMSUNG sandım. :)
-
Hocam teşekkürler konu için de amme hizmeti için de :)
Hoparlör çok aklımı çeldi bu modeli seviyorum çok ama daha dün 3M migrostaydım bunu görmedim. Büyük ihtimalle her migrosta yok.
Acaba size aldırsam kargo ne kadar tutar ki
-
1 adet jbl endurance run ve 1 adet 2000mah powerbanktan aldım. Powerbank 5v 0.7amper veriyor, ps4 kolu vebt kulaklık sarj etmek için işe yarayabilir. Bu arada jbl kulaklığın kutusu o kadar güzel ki açmaya kıyamadım :D. -
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler -
Hocam haber için teşekkürler. Lg hoparlörü beğeniyordum sayende çok şükür bu ay da yok yere masrafa girdik 😅
Arkadaşlar sanıyorum tüm migroslarda geçerli fiyatlar. İzmir buca da gittiğimde stokta bir tane lg hoparlör vardı ve 120 liradan aldım. Bilginize
teşekkürler, emeğinize sağlık |
Konuda ciddi emek var. Tesekkurler.
|
vay canına 19 liraya akıllı bileklik gördü bu gözler. emeğinize sağlık.. |
Benzer içerikler
- windows 11 ürün anahtarı ücretsiz
- pckolik indirim kodu
- popüler prime limitsiz sosyal
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- amazon indirim kodu
- büyük indirim günleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X