Şimdi Ara

Migros - Apikoğlu Antrikot Sucuk Fırsatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşler bikez yedim babam almış 2 gün midemden geldi kokusu, ne sucuk ne salam Beşlerden uzak durun, BİMden et ve et ürünleri almam zaten.
  • Bu akşam migrosa uğradım, evde daha açılmamış %100 dana apik olmasına rağmen fırsatı kaçırmayım dedim birde sözkonusu antrikotu patlattım Yalnız sucukların hepsi yaştı neyazıkki.. Neyse kasaya geldim aldıklarım 50 tlyi geçmişti kasadaki eleman "bugün 50 tl üzerindeki alışverişe 17,50tl değerindeki 450 gr polonez %100 dana parmak sucuk sadece 5tl, istermisiniz" demez mi Ver kardeş onu da ver(bu markayı sevmesemde bu fiyata kaçmazdı) dedim, katmerli bir fırsat oldu anlayacağınız toplamda 1,5 kiloyu buldum birkaç ay sucuğa feci doyacam arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Bu akşam migrosa uğradım, evde daha açılmamış %100 dana apik olmasına rağmen fırsatı kaçırmayım dedim birde sözkonusu antrikotu patlattım Yalnız sucukların hepsi yaştı neyazıkki.. Neyse kasaya geldim aldıklarım 50 tlyi geçmişti kasadaki eleman "bugün 50 tl üzerindeki alışverişe 17,50tl değerindeki 450 gr polonez %100 dana parmak sucuk sadece 5tl, istermisiniz" demez mi Ver kardeş onu da ver(bu markayı sevmesemde bu fiyata kaçmazdı) dedim, katmerli bir fırsat oldu anlayacağınız toplamda 1,5 kiloyu buldum birkaç ay sucuğa feci doyacam arkadaşlar

polonezde iyidir hocam yarın birde ben bakayım

ekleme yapayım : Aslında en iyi sucuk cumhuriyetin sucuklarıdır .. cumhuriyetin çok çesidi var 25 den başlıyor 50- 60 tl'ye kadar cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 27 Kasım 2010; 23:49:27 >

• gecenlerde migros dan polonez sucugu kilosu 24 tl ye aldım
    baya iyi fiyattı
    apikoglu 45 tl civarıydı hep
    ama ben kilosu 30-35 tl ye satılan köfteci ramiz sucuklarını öneririm
    bir sucuksever olarak:)
  • Akşam üzeri Migros'a (Ataşehir) uğramıştım...Şansıma sözü geçen sucuktan (antrikot olan) tattırım yapılıyordu...
    Hemen iki üç dilim yedim ve tadını hiç beğenmedim,parasını hak etmeyen bir ürün...Tabii zevk meselesi...Herkesin damağı farklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Bu akşam migrosa uğradım, evde daha açılmamış %100 dana apik olmasına rağmen fırsatı kaçırmayım dedim birde sözkonusu antrikotu patlattım Yalnız sucukların hepsi yaştı neyazıkki.. Neyse kasaya geldim aldıklarım 50 tlyi geçmişti kasadaki eleman "bugün 50 tl üzerindeki alışverişe 17,50tl değerindeki 450 gr polonez %100 dana parmak sucuk sadece 5tl, istermisiniz" demez mi Ver kardeş onu da ver(bu markayı sevmesemde bu fiyata kaçmazdı) dedim, katmerli bir fırsat oldu anlayacağınız toplamda 1,5 kiloyu buldum birkaç ay sucuğa feci doyacam arkadaşlar

Polonez'i yiyince aradaki lezzet farkını anlayacaksınız...

• Bahsi geçen sucuklara dün baktım!
  • Sadece "baktınız" mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

hakketen niye böyle bahalı bu sucuk neyle bi tadı varmışta millet 1 kilo suçuğa 50 tl veriyomuş ki 35 bilem çok para yazıktır günahtır apikoğlu neymiş ilk kez duydum pınar maret kadar duyulmamış ama çok bahalı tuhaf

bu firma çok eski ve kalitelidri ekonomik durum nedeni ile uzun süredir daha ucuzunu alıyordum ama bunu kaçırmam gerçek lezzet gerçek tat
  • Test yaptırıp sperm kalitemin düştüğünü anladığımdan beri salam, sucuk, sosis yemiyorum.
  • mikrozda kızlar pişirmişler gelen geçen yiyodu bende yedim baktım aman aman bi suçuk deyil normal bişi burda öyle bi anlatıyolarki milleti yanıltmayın boş yere gidip 35 lirasını kimse gavur etmesin az daha ben tadına bakmsaydım paramı gavur edecektim mahşere kadar garnım yanardı apik suçuğuna verdiğim 35 liraya
  • burger king, namet, maret filan geçen aylarda bolca haberlere konu olan, köpeklerin bile yemediği kokmuş etleri kullanan firmalar değil mi? bir daha asla maret ve namet almam. hiç bir yerde de tekzib görmedim onların adına.
    quote:

Orijinalden alıntı: the_patriot

eskişehir carrefourda yüzde yüz dana namet sucuk 39 liradan 25 liraya satılmaktadır
  • yaş değil de kurularından alırsanız gayet güzel firsat.
    3 tane kuru seçtim. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inch
    burger king, namet, maret filan geçen aylarda bolca haberlere konu olan, köpeklerin bile yemediği kokmuş etleri kullanan firmalar değil mi? bir daha asla maret ve namet almam. hiç bir yerde de tekzib görmedim onların adına.

Namet'ten emin miyiz? En severek yediğim sucuklardan biriydi, üzülürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gebba
    Sevenlere saygım var ama birkaç ay önce apikoğlu sucuktan bir kangal alıp denedim ve anormal bir lezzet alamadım, o ana kadar aldığım en pahalı sucuktu ve fiyatına değecek birşey göremedim (kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın).
    Ben polonez sucuğu beğeniyorum, az yağlı, fiyatı da daha uygun. Denemeyenlere onu da tavsiye ederim.
    Yalnız genel olarak et fiyatlarındaki yükseliş sucuk fiyatlarını da yükseltti haliyle, sevip de alamayanlara sabır diliyorum.

Benimde yediğim eniyisi polenez acilidir;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 28 Kasım 2010; 15:36:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

mikrozda kızlar pişirmişler gelen geçen yiyodu bende yedim baktım aman aman bi suçuk deyil normal bişi burda öyle bi anlatıyolarki milleti yanıltmayın boş yere gidip 35 lirasını kimse gavur etmesin az daha ben tadına bakmsaydım paramı gavur edecektim mahşere kadar garnım yanardı apik suçuğuna verdiğim 35 liraya

Senin yazdıklarını dikkate alan birinin olabileceğini sanmıyorum, boşyere yormasan kendini, müthiş fikirlerini kendine saklasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: inch

burger king, namet, maret filan geçen aylarda bolca haberlere konu olan, köpeklerin bile yemediği kokmuş etleri kullanan firmalar değil mi? bir daha asla maret ve namet almam. hiç bir yerde de tekzib görmedim onların adına.

Özellikle namet yıllar önce Uğur Dündar tarafından basılmış domuz çiftliklerine sahip bir firma.. Bazı arkadaşlar gavur mavur diyor ama içimizde öyleleri varki gavur melek kalır yanlarında..
  • Kimse sucuk kanser ilişkisine girmemiş ona da ben giriyim
    Dünya Kanser Araştırmaları Örgütü tarafından yürütülen bir araştırma salam, sosis, pastırma ve sucuk gibi işlenmiş etlerin bağırsak kanseri riskini artırdığını ortaya koydu. Bilim adamları, işlem görmüş bu etlerin bağırsak kanseri riski taşıdığı konusunda bir uyarı yayınlayarak haftada en fazla 70 gram tüketilmesini tavsiye etti. Riski azaltmak için haftada 3 dilim pastırma ya da salamı geçmemek gerekiyor. Uzmanlara göre 70 gramlık limitle dünya çapında bağırsak kanseri vakalarının yüzde 10’unun önüne geçilebilir. Çalışmayı yürüten profesör Martin Wiseman, riski minimuma indirmek için en ideal tavsiyenin bu ürünlerin hiç tüketilmemesi olduğuna dikkat çekiyor. Haftada en fazla kırmızı et tüketimi ise pişmiş olarak 500 gram yani yarım kilo olarak olarak belirlendi. Bilim adamlarına göre aşırı kırmızı et tüketimi bağırsak kanserine yakalanma tehlikesini yüzde 30 oranına kadar artırabiliyor. Bağırsak kanseri dünyada en yaygın olarak görülen 3’üncü kanser türü ve hastaların yüzde 50’si beş yıl içinde yaşamını yitiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 28 Kasım 2010; 16:46:51 >

• tabiki içerisindeki malzemenin tamamı dana eti ise senin tezin geçerli kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gago

Kimse sucuk kanser ilişkisine girmemiş ona da ben giriyim
    Dünya Kanser Araştırmaları Örgütü tarafından yürütülen bir araştırma salam, sosis, pastırma ve sucuk gibi işlenmiş etlerin bağırsak kanseri riskini artırdığını ortaya koydu. Bilim adamları, işlem görmüş bu etlerin bağırsak kanseri riski taşıdığı konusunda bir uyarı yayınlayarak haftada en fazla 70 gram tüketilmesini tavsiye etti. Riski azaltmak için haftada 3 dilim pastırma ya da salamı geçmemek gerekiyor. Uzmanlara göre 70 gramlık limitle dünya çapında bağırsak kanseri vakalarının yüzde 10�unun önüne geçilebilir. Çalışmayı yürüten profesör Martin Wiseman, riski minimuma indirmek için en ideal tavsiyenin bu ürünlerin hiç tüketilmemesi olduğuna dikkat çekiyor. Haftada en fazla kırmızı et tüketimi ise pişmiş olarak 500 gram yani yarım kilo olarak olarak belirlendi. Bilim adamlarına göre aşırı kırmızı et tüketimi bağırsak kanserine yakalanma tehlikesini yüzde 30 oranına kadar artırabiliyor. Bağırsak kanseri dünyada en yaygın olarak görülen 3�üncü kanser türü ve hastaların yüzde 50�si beş yıl içinde yaşamını yitiriyor.

Bu Martin herhalde kendi memleketindeki standartlara göre araştırmış.

3 dilim salam ne kadar kalın olmalı ki 70 gr. yapsın?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.