Şimdi Ara

MİGROS AKSİYON KAMERASİ 79.99TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
4
Favori
17.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mİgrosta general home aksiyon kamerasi 79tl fiyattan satiliordu,lcd ekranli 900mAh pil ve full hd

Kullanan varmi acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar siteye sizi bilgilendirmek içib üye oldum, ben ürünü dün fiyatına aldanıp aldım bu kadar berbat bir ürün olamaz. Video kalitesi desen vga'dan beter, video takılıyor, fotoğraf kalitesi 12MP adı altında vga'dan beter. Direk iade etmek için geri götürdüm fakat servise yollamaları gerektiğini söylediler, anlayacağınız şimdi yok yere 20 gün bekleyeceğim.
    Kısacası paranızı çöpe atmak istemiyorsanız üründen kesinlikle almayın, benim gibi başklarıda parasını çöpe atmasın diye sizi bilgilendirmek istedim. Saygılar
  • Fiyat harika, nasil bir urun acep.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin çakması bilsek bakardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Neyin çakması bilsek bakardık.

Öğrenirsen haber ver. Ben de merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun disinda uzayan bahce hortumu tabancali 25lira ve yine gneral home marka ev alarm sistemi iki kumandali 25tl den satistaydi. Ben bu markanin 3 adet pilli gece lambasini aldim gayet memnunum fakat kamerasini alip riske girmek istemedim

• Heves edip para vermeyin böyle şeylere üzülürsünüz gidip f/p olan modellerden almak daha mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanan çıkarsa yazarsa çok sevinirim. Motosiklet için düşünüyorum ama pili ne kadar gider bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darty DSi XL mario pack 499 TL?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben bugün aldım yarında bir inceleme videosu çekip buraya atarım isterseniz

• Ucuz motosikletçi kamerası... Kaska takıp yolda millete sataşıp yutuba vidyo atmalık kamera.

• Hocam rica etsem fotoğraf çekimi nasıl birkaç foto ekleyebilir misiniz?

• Hocam şuan yazlıktayım ve yanımda hiç sd kart yok sd kart olmadan da resim veya video çekilmiyor. Saat 8-9 gibi Marmaris'e geçip sd kart alıcam anca yarına yetişir o resim video işleri :(

• Tamamdır hocam eyvallah. Ne zaman ekleyebilirseniz sorun değil.

• fiyatına bakıp heves edip aldanmamak lazım. eğer gerçekten aksiyon kamera işine merak saldıysanız eken h9 alın f/p ürünü.
  • alıcaktım . arkadaşın video atmasını beklemeye karar verdim. öylesine oyuncak olarak bile alınabilir . çok ucuz.

• o degilde arac kamerasi olarak kullanilir mi acaba ya ?

• Beklemedeyim

• Bende beklemedeyim :)

• Incelemeyi beklemedeyim video kalitesini merak ediyorum

• Araç kamerası olmaz. Çekim açısı dar. Sürekli çalışması uygun değil. Bağlantıları ters. Cama yapıştırmak sıkıntı.

Başka marka denedim. Sonunda gittim araç kamerası aldım.

• Arkadaşlar siteye sizi bilgilendirmek içib üye oldum, ben ürünü dün fiyatına aldanıp aldım bu kadar berbat bir ürün olamaz. Video kalitesi desen vga'dan beter, video takılıyor, fotoğraf kalitesi 12MP adı altında vga'dan beter. Direk iade etmek için geri götürdüm fakat servise yollamaları gerektiğini söylediler, anlayacağınız şimdi yok yere 20 gün bekleyeceğim.
    Kısacası paranızı çöpe atmak istemiyorsanız üründen kesinlikle almayın, benim gibi başklarıda parasını çöpe atmasın diye sizi bilgilendirmek istedim. SaygılarMİGROS AKSİYON KAMERASİ 79.99TL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.