Oyunumu download ettim.Blinking Cursor hatasını düzeltmek için 1.1 Patch'ini uygulamam lazım fakat uygulamaya çalıştıgımda şu hatayı alıyorum, can't apply patch because Heroes 6 is not installed Nasıl patch'i uygulayacağım arkadaşlar ya ?
Not:İlaç da mevcut
bu sorunu bende yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888
Oyunumu download ettim.Blinking Cursor hatasını düzeltmek için 1.1 Patch'ini uygulamam lazım fakat uygulamaya çalıştıgımda şu hatayı alıyorum, can't apply patch because Heroes 6 is not installed Nasıl patch'i uygulayacağım arkadaşlar ya ?
Not:İlaç da mevcut
cevap için geçmi kaldım bilmiyorum ama bu sorunu bende yaşıyordum, download edip kurmaya çalıştığım patchler kurulmadı bunun üzerinede, oyunu sildim tekrar yükledim ve crack v.s. yapmadan oyunu çalıştırdım update ekranı açıldı ve v1.1 i yükledi yüklemeden sonra ubisof update çıktı bekledim ardından register ekranı geldi ve kapattım. tekrardan oyunun simgesine tıkladım ve update ekranı geldi v1.1.1 i yükledi yine aynı şeyleri yaptım ve devamında da sırayla v1.2, v1.2.1, v1.3, v1.4'ü yükledim en sonunda v1.4 için olan crack ı yaptım şuan çalışıyor :)