Şimdi Ara

Might & Magic Heroes VI Mouse Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yeni download ettim.Ve demoda karşıma çıkmayan mouse flickering denen sorun başıma geldi.Oyunda mouse simgeleri yanıp sönüyor.Umarım sorunu anlamışsınızdır.Mesela bir yere girerken üzerinde çıkan o ev simgesi yanıp sönüyor,Heromuzu hareket ettirirken çıkan el yanıp sönüyor yani.Patch indirdim fakat Heroes VI not installed gibi bir hata ile karşılarştım.Oynayışımı etkilemiyor ama gözüm oraya takılıyor.Nasıl düzeltebilirim arkadaşlar ?

• Grafik ayarlarından Vsync ile ilgili ayarı kapatmayı deneyin. Ben bu şekilde çözmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Grafik ayarlarından Vsync ile ilgili ayarı kapatmayı deneyin. Ben bu şekilde çözmüştüm.

Denemiştim zaten,lakin sonuç aynı :(
  • Bende de aynı sorun var, mouse imleci hızlı şekilde yanıp sönüyor sürekli. Grafik ayarlarını High yapınca farkettim. Yapacak birşey yok gibi, yeni bir patch'le düzeltimesini ummaktan başka.
  • Patch ile düzeliyor bu sorun ama ilaçlı patch var mı biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Patch ile düzeliyor bu sorun ama ilaçlı patch var mı biliyorum.

Bende patch ve ilaçta mevcut fakat uygulamaya kalktıgımda might & magic VI is not installed yet diye bir hata alıyorum :(
  • Konuyu hortlatmış olacağım ama bu soruna bir çözüm bulundu mu ? Aynı şeyi şuan ben yaşıyorum herşeyi denedim düzelmiyor uyuz oldum.Var mı bunun bir yöntemi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butt3rs

Konuyu hortlatmış olacağım ama bu soruna bir çözüm bulundu mu ? Aynı şeyi şuan ben yaşıyorum herşeyi denedim düzelmiyor uyuz oldum.Var mı bunun bir yöntemi?

Ben neredeyse tüm ırkların şampiyonalarını bitirdim o problem anca patch atarak geçiyor internette zaten resmi ve gayri resmi(korsan) paketler mevcut son sürüme getirip oynayın fakat paketlerin bazıları birkaçyüz Mb vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 12 Nisan 2012; 17:51:34 >
  • Patch atmayı denedim,bu seferde oyuna girmiyor hiç birşekilde. Ya gerçekten bütün yöntemleri denedim sabahtan beri bu problemle ugrasıorum. Bilmiyorum nasıl çözücem ama bi şekilde çözücem. Eğer bu sorunu başka bi şekilde halledebilen bi Allah'ın kulu varsa cevap atsın lütfen inada bağlamış durumdayım,konuyu takipteyim
  • eğer bir yolunu bilen varsa cevaplasın lütfen takipteyim hala
  • Patchlemek dışında bir şansın yok o konuda. Ki orjinal patch ile birlikte bile bu olay devam etmişti bazı makinlarda.

Orjinal ya da korsan patchisz oynanmaz zaten, gayet ölümcül bular var. Week of Plague etkileri kalıcı oluyor mesela ilk patch olmadan. Birim üretim sayısı -1000 lerde geziyor.
    O yüzden patch ile çözmeyi dene, internette araştır iyice niye girmiyor patchten sonra diye.

Bu arada poh ettiler güzelim Heroes'i Kale ekranlarından bile ses yok sanırsam hala.
  • quote:

Patchlemek dışında bir şansın yok o konuda. Ki orjinal patch ile birlikte bile bu olay devam etmişti bazı makinlarda.

Orjinal ya da korsan patchisz oynanmaz zaten, gayet ölümcül bular var. Week of Plague etkileri kalıcı oluyor mesela ilk patch olmadan. Birim üretim sayısı -1000 lerde geziyor.
    O yüzden patch ile çözmeyi dene, internette araştır iyice niye girmiyor patchten sonra diye.

Bu arada poh ettiler güzelim Heroes'i Kale ekranlarından bile ses yok sanırsam hala.

Çok teşekkür ederim ama patch ile gerçekten hallolmuyor sanırım bende bulunan setuptan kaynaklı birşey. Şimdi buldugum yöntemi eklemek için konuya girmiştim sizin yazdıgınızı gördüm. Şöyle bi yöntem var ve mouseda hiçbir sorun yaşamadan oynuyorum. Oyundada bir takılma yok yani herşey muhteşem gibi. Patch ile oyuna giremeyip el mahkum sürekli gelip giden mouse ile oynayanlar Google'a 'Dxtory' yazsınlar ve bu programı sitesinden download etsinler. Programı kursunlar zaten çok kücük bir program. Sonra oyuna normal bir şekilde girsinler ardından Alt+Tab yapıp bu Dxtory adlı programı calıstırsınlar zaten yukarıdaki 'Profile' kısmı Might & Magic Heroes VI.exe olarak kendiliğinden değişmiştir sizin birşey yapmanıza gerek yok.Program çalıştıktan sonrada 'Advanced' bölümüne gelip 'Limit Video Fps' yi tikleyin ardından oradaki Fps ayarını düşürüp oyuna Alt+Tab ile dönün.Oyunun 60Fps olan ayarını 59a düşürerek bir deneyin herkesin bu şekilde çözülmüş ancak bende olmadı ve sürekli düşürüp denedim en sonunda belli bir Fpsde mousedaki sorun kalktı,oyundada hiçbir sorun yok eski halinden onlarca kat daha verimli.Benim gibi çok kafaya taktıysanız oyunuda çok oynamak istiyor ama mousedan dolayı oyundan zevk alamıyorsanız bir deneyin derim

• quote:

quote:

Patchlemek dışında bir şansın yok o konuda. Ki orjinal patch ile birlikte bile bu olay devam etmişti bazı makinlarda.

Çok teşekkür ederim ama patch ile gerçekten hallolmuyor sanırım bende bulunan setuptan kaynaklı birşey. Şimdi buldugum yöntemi eklemek için konuya girmiştim sizin yazdıgınızı gördüm. Şöyle bi yöntem var ve mouseda hiçbir sorun yaşamadan oynuyorum. Oyundada bir takılma yok yani herşey muhteşem gibi. Patch ile oyuna giremeyip el mahkum sürekli gelip giden mouse ile oynayanlar Google'a 'Dxtory' yazsınlar ve bu programı sitesinden download etsinler. Programı kursunlar zaten çok kücük bir program. Sonra oyuna normal bir şekilde girsinler ardından Alt+Tab yapıp bu Dxtory adlı programı calıstırsınlar zaten yukarıdaki 'Profile' kısmı Might & Magic Heroes VI.exe olarak kendiliğinden değişmiştir sizin birşey yapmanıza gerek yok.Program çalıştıktan sonrada 'Advanced' bölümüne gelip 'Limit Video Fps' yi tikleyin ardından oradaki Fps ayarını düşürüp oyuna Alt+Tab ile dönün.Oyunun 60Fps olan ayarını 59a düşürerek bir deneyin herkesin bu şekilde çözülmüş ancak bende olmadı ve sürekli düşürüp denedim en sonunda belli bir Fpsde mousedaki sorun kalktı,oyundada hiçbir sorun yok eski halinden onlarca kat daha verimli.Benim gibi çok kafaya taktıysanız oyunuda çok oynamak istiyor ama mousedan dolayı oyundan zevk alamıyorsanız bir deneyin derim

Söylediğin yöntem fps sabitliyor.Fps sabitkende mouse sorunu olmuyor.İstersen 30 a 40 a sabitle yine sorun olmaz.Ama her oyuna girerken aç kapat uraştırcak iş.Ben oyunu orjinal bulamadım,elimdeki patchlerde oyunun yüklü oldugu dizini bulamıyor ve patch edemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

quote:

Söylediğin yöntem fps sabitliyor.Fps sabitkende mouse sorunu olmuyor.İstersen 30 a 40 a sabitle yine sorun olmaz.Ama her oyuna girerken aç kapat uraştırcak iş.Ben oyunu orjinal bulamadım,elimdeki patchlerde oyunun yüklü oldugu dizini bulamıyor ve patch edemiyor

Sorun olmuyor ya aç kapat.oyuna girmeden açıyorum.zaten girdigimde 4-5 saat oynuyorum. Keşke baştan bilseydim yani bu yöntemi. Bilmeyenler için konuya ekliyim dedim başkalarıda uğraşmasın yani oyunun bi eklentisi gibi düşünsün girmeden ona tıklasın öyle girsin oyuna gayet basit bişey

• Arkadaşlar bir türlü pacht yükleyemiyorum. oyun henüz yüklü değil diyor ve başlamıyor pacht :(
  • @Butt3rs bilgiler için teşekkürler. FPS'yi kilitleyerek çözüldüğünü bilmiyordum.

@Raistlin2212 sizin sorununuz da klasik korsan oyun problemi. =)
  • arkadaşlar sıradaki linkimiz mouse yok olması sorunu yaşayanlara gelsin

80mb bişey

zaleot07 deeeen : http://oyunblogum.com/might-and-magic-heroes-vi-v1-1-1-update-skidrow/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.