Şimdi Ara

mieleden sonra en iyi bulaşık makinası hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bulaşık makinası almayı düşünüyorum melenin 4210 sc modeli 2000 tl , siemensin ust modeli 2600 gibi, aeg nin de 2100 tl gibi fiyatı var .

mieleden sonra bulaşık makinasında hangi marka gelir aeg nin F99019M0P modelini alsam sorun yasar mıyım

birde aeg electrolux mağazalarında mı satılıyor?

yardımcı olan herkese tesekkürler

• 2000 liraya miele dururken neden daha fazla ödeyip başka marka alıyorsunuz
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    mielenin ki alt model aeg ninki en üst model aynı fiyata üst model varken neden alt model alayım ki sorusu aklımı çeliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

mielenin ki alt model aeg ninki en üst model aynı fiyata üst model varken neden alt model alayım ki sorusu aklımı çeliyor

mielede alt model ile üst model arasında kalite farkı yoktur malzeme aynı
  • Sahibinden.com da 1900 a var su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miele marka beyaz eşya benim çevremde hiç kimsede yok.. türkiyeye yeni mi girdiler. yoksa pahalı olduğu için ki bizim çevrede alacak durumu olan olmadığı için ben bu markayı hiç keşfedemedim.. birde reklam yapmıyorlar..reklama gerek duymuyorlar mı.
  • paradoks01 kullanıcısına yanıt
    110 küsür senelik köklü bir alman markası, reklama her firma gibi ihtiyaçları vardır, benim tahminim ürünlerin fiyatlarından dolayı alacak kesim belli ve az olduğu için türkiye küçük bir pazar olmuş olabilir o nedenle reklam yapmadıkları kanısındayım en azından televizyonda
    fabrika görüntüeri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN SESSİZ ÇAMAŞIR MAKİNESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    reklam şart. birde bazı markalar türkiyede alışkanlık haline gelmiş. bosch ve Arçelik gibi..bunlara fiyat olarak biraz yaklaşsa ve reklam yapsa satışları artar. bizde alacak duruma gelebiliriz belki ama şu şartlarda zor gibi görünüyor. bize f/p ürünleri gerek malasef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

reklam şart. birde bazı markalar türkiyede alışkanlık haline gelmiş. bosch ve Arçelik gibi..bunlara fiyat olarak biraz yaklaşsa ve reklam yapsa satışları artar. bizde alacak duruma gelebiliriz belki ama şu şartlarda zor gibi görünüyor. bize f/p ürünleri gerek malasef.

işin doğrusu yakın zamanda eşya araştırması yaptım bosch ve siemensten beğendiğim bulaşık ve çamaşır makinesi toplam 3600-3700 liraydı ben mieleden 4090 liraya aldım hemde 11 taksit ikisini, biraz iş bizde bitiyor araştırma yapmazsak çarın çöpün bol olduğu bir beyaz eşya sektöründe parayı heba ederiz.
  • quote:

Miele, f/p urunu degil, Tr de gereksiz pahali. Ingiltere fiyatlari makul, burada 2 katina yakin nerdeyse. Saglamlik, kalite iyi de fiyat ucuk

evet haklısın biraz iyi araştırma yapmak lazım. bende ilerde değişim zamanı geldiği zaman bu miele alabilirim. ama çevremde bana danışanlara bu markayı öneremem çünkü alacak güçleri yok.
    Sizce mielenin teshir urunu alinimi enplus in bir bayisi 5300 sc teshirde duran modelini 2600 e birakiyor. Kapali kutulu olani 3700 tl gibi

• quote:

Sizce mielenin teshir urunu alinimi enplus in bir bayisi 5300 sc teshirde duran modelini 2600 e birakiyor. Kapali kutulu olani 3700 tl gibi

o konuda bir şey diyemem teşhir ürününden teşhir ürününe fark vardır kimini işin uzmanı taşımış kurmuş kimse pek fazla kurcalamamıştır bişey olmaksızın kullanırsınız kiminide daha dün işe başlamış adam vura vura taşımıştır millet mıncıklamıştır hayır gelmez kısaca şansınıza güveniyorsanız alın
  • quote:

Gereksiz pahali üstelik teşhir 1000 TL olsa neyse 2600 TL verene kadar 0 ambalajli bosch alman üretimi çelik tabanlilardan alabilirsiniz.

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Teşhir takıntınız yoksa bence alın bosch la felan miele kıyaslamak sacmalık olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine oldukca saglam oyle teshirde bakmakla bozulacak gibi degil. baglanti elemanlari, mentese vs omur boyu garantili zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Miele, f/p urunu degil, Tr de gereksiz pahali. Ingiltere fiyatlari makul, burada 2 katina yakin nerdeyse. Saglamlik, kalite iyi de fiyat ucuk

doğru pahalı ama siemensin üst düzey ürünleri de o fiyatta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.