Şimdi Ara

Midtown Madness 2 Sorunu!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm,ya canım mdm2 oynamak istedi ama görüntüde acaip bi problem var,artifact verio gibi ama overclockları fln kapatıom hala görüntü birbirine girmiş bi biçimde,arabaların tekerlekleri de görünmüo ztn.Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.

• Ya ne Midtown ı ya. Tamam saygı duyuyorum da oynucaksan bari Midtown Maddness 1 i oyna.Belki eski oyun olduğu için dx9 da problem çıkarıyodur. Çalıştır a DXdiag yaz oraları bi kurcala agp yi falan kapat belki olur.

AMD Athlon 64 3000(939)+ ASUS A8V- Deluxe 512 DDR Kinstone Ati 9800Pro Kodegon 400 W Kasa 17 Samsung DF Creative Live 5+1 Sky Star2 2.6c Teknics 5+1 550 Wat Speaker
  • eğer win xp kullanıyorsan Crack'ten olabilir. çünkü aynı oyunu geçen gün almıştık dediğin gibi oyun bozuk göstermeye başladı, girdimwww.megagames.com oradan fix games'e no cd crack'ini indirdim sonra sorunsuz çalıştı. bunu bir dene istersen...
    Amd Athlon XP 3000 Box 64 Bit Soket 939 Venice - Asus A8N5X NF4 DDR SES+GLAN+SATA 16X 939p -512 Mb Ddr-400 Kingston - Ewer Power 400 watt Kasa - Asus EN 6200TC 512 / TD 256M/A PCI-E -Samsung 200 Gb 7200rpm 8 Cache SATA2 - 17" Samsung 740N LCD Siyah - Lg DVD-RW 4163B Siyah 16X - A4 Tech Q PS/2 multimedia klavye - A4 Tech PS/2 Optik Desingner Mouse - Zoom X4 5551 Modem - Standart Speaker
  • patch var onu yuklersen eğer problemin halolacak.
    THUG LIFE
    X23
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident Evil 4 Açılış Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Half Life 2 Sorunu ??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskiden gf2mx kartlarla sorun veriyodu ama onuda patch le düzelttiler sanırım diğer gf lerede allerjisi olabilir oyunun

MSI GE620DX-651XTR
    Intel Core i5 2430M | GeForce GT555M 2GB | 6GB DDR3 1333 MHz | 750GB HDD 7200rpm | 1920x1080 Full HD
  • ewt var alerjisi ve patchi yükledim hala bozuk görüntü,hiçbişeyi deiştirmedi yane.N'apcam?
    X23
  • quote:

Orjinalden alıntı: xander23

yok be olur mu,direk oyunun kendisi de uyuz işte

+

MSI GE620DX-651XTR
    Intel Core i5 2430M | GeForce GT555M 2GB | 6GB DDR3 1333 MHz | 750GB HDD 7200rpm | 1920x1080 Full HD
  • ne yapacaksın Mitdown Madness 2'yiii

Mitdown Madness 3 ÇIKIYOR onu oynarsın
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • bi tane var tnt 2 m64 ztn ama bi midtown için deiştiremicem kartı,herneyse düzelmicek galiba,çok teşekkürler.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.