Şimdi Ara

Midnight Club 3 mü çıktı ? çıktımı... ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece midnight club 2 nin soundtracklerine bakıyordum emule den bi sıralandı Midnight club 3 Dub edition PS2 diye. Varmı böyle bişey fake mi yoksa ? Yada sdece Ps2 için mi var ?

Evet çıkmış ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiN® -- 26 Temmuz 2005, 13:39:38 >

• çıkalı baya bi oldu
  • AMa sadece Ps2 ve Xbox için..

bi kaç SS :

• tuh ya çıkmıcakmı pc ye ya
  • pc
  • HANİ PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 26 Temmuz 2005, 15:52:18 >
  • %50 deyim bile. Oyun çok güzel. NFS2 den çok çok daha güzel bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araba modifiyesi falan var mı ? yoksa 2 deki gibi ne alırsan onla mı yarışıyorsun ?
  • Modifiyenin dibine vurmuşlar. Arabanın tavanı kesip alçaltabiliyoruz bile. Çok fazla da araba var. Etrafta geniş ayrıca. 3 tane şehir var. Bana göre NFSU lardan daha zevkli bu seri.
  • bilgisiyarda midnight club 2 yi bitirmiştim..gerçekten undergrounddan falan cok daha zevkli..İnşallah 3 pc içinde çıkar yaw.
  • Zaten 2. sini oynadıktan sonra Çıkan nfsu 1 Truman şov gibi gelmiş ti. Ne bir yere gidebiliyon ne bişey yapabiliyon . o ZMan bu oyun harika olmuştur. acaba pc ye ne zman çıkıcak ? Müzikler nasıl ? 2 dekiler bence harika idi Yani Nfsu lardan daha iyi bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

Zaten 2. sini oynadıktan sonra Çıkan nfsu 1 Truman şov gibi gelmiş ti. Ne bir yere gidebiliyon ne bişey yapabiliyon . o ZMan bu oyun harika olmuştur. acaba pc ye ne zman çıkıcak ? Müzikler nasıl ? 2 dekiler bence harika idi Yani Nfsu lardan daha iyi bana göre.

Müzikler Sean Paul, Petey Pablo falan işte. Müzik tarzına göre seçimde yapabiliyorsun. Rocksa rock, techno ise techno, Hiphop sa hiphop.
  • Valla ben arkadaşın ps2 için çektim oyunu ve birlikte denedik, ilk bakışta oyunun ne kadar berbat ve itici olduğunu anladık ve bir daha açmadık. Oyun için NFS' den daha iyi diyen arkadaşlara yorumda bulunmuycam, zevkler tartışılmaz Bence NFS' nin yanından bile geçmez. Sakın ha para veripte almayın, bedavaya hatta üzerine para verirlerse o zaman almanızda sakınca yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugrull84

Valla ben arkadaşın ps2 için çektim oyunu ve birlikte denedik, ilk bakışta oyunun ne kadar berbat ve itici olduğunu anladık ve bir daha açmadık. Oyun için NFS' den daha iyi diyen arkadaşlara yorumda bulunmuycam, zevkler tartışılmaz Bence NFS' nin yanından bile geçmez. Sakın ha para veripte almayın, bedavaya hatta üzerine para verirlerse o zaman almanızda sakınca yok.

Ne si itici geldi ki ? anlat da bilelim.. Sanırım sen bunun 2. sini oynamadın. En çok kasan oyun hangisi desler 1-Midnight club 2-Serious SaM derim..
  • pc için çikmadımı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: fade

pc için çikmadımı??

çıkmamış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugrull84

Valla ben arkadaşın ps2 için çektim oyunu ve birlikte denedik, ilk bakışta oyunun ne kadar berbat ve itici olduğunu anladık ve bir daha açmadık. Oyun için NFS' den daha iyi diyen arkadaşlara yorumda bulunmuycam, zevkler tartışılmaz Bence NFS' nin yanından bile geçmez. Sakın ha para veripte almayın, bedavaya hatta üzerine para verirlerse o zaman almanızda sakınca yok.

Arkadaşım sen maytap mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun?http://www.gamershell.com/ps2/midnight_club_3_dub_edition/review.html gir de bak bakayım kaç almış. Ağzı olan konuşuyor diye dememişler.

• tugrull arkadaşim belki grafik olarak underground kadar güzel olmayabilir..ama zevk olarak underground midnightin yanina yaklaşamaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

tugrull arkadaşim belki grafik olarak underground kadar güzel olmayabilir..ama zevk olarak underground midnightin yanina yaklaşamaz..

Yooo grafikleri bence Underground 2 den güzel. Frafik görmek isteyen Gran Turismo oynasın.
  • Midnight en sevdiğim arcade racing serisidir, yakinda pc versiyonu gelir sanırım, konsollara çıkalı bayaa zaman oldu. NFS felan hikaye...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.