Şimdi Ara

<<<MİDİBÜS LER (SULTAN PRESTİJ İVECO ) HK DENEYİMİ OLANLAR BURAYA>>>> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
209.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: llmertll

    quote:

    Orijinalden alıntı: comanderr

    otokar doruk

     <<<MİDİBÜS LER (SULTAN  PRESTİJ  İVECO ) HK DENEYİMİ  OLANLAR BURAYA>>>>


    geçenlerde gördüm : çok hoşuma gitti duruşu gidişi gerçekten hoştu ama gürültülü çalışıyor

    @gürültülü çalışıyor

    aracta 4 silindirlik motor var




  • en azından bi v6 olaydı :D
  • 4 silindir,250 beygir,800NM Tork : Midibüsten cakma Otobüs ( 10 metrelik ) olmazzzz
  • ben italyanların sanatçılığına ve motorlarına hayranım ama otobüs midibüs olayında bi adım geri dururum.arkadaş yıllardır sultanlarda m serilerinde vs. alttan gelen şaft sesi bir de arka takım sesleri ne bi çare bulamadılar.sıfırna da binsen aynı işin gerçeği.bilen varsa anlatsın . arifiyedeki otokar fabrikasını zamanında fruehauf bahanesiyle gezmiştik.son derece ketum davranıyolardı çalışanlar çünkü içerde askeri projeler ve zırhlı araçlar vardı üzerleri brandalara kapalı montaj hattında.fırsat bulsam soracaktım bir iki merak ettiğim şeyleri ama olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasparss

    ben italyanların sanatçılığına ve motorlarına hayranım ama otobüs midibüs olayında bi adım geri dururum.arkadaş yıllardır sultanlarda m serilerinde vs. alttan gelen şaft sesi bir de arka takım sesleri ne bi çare bulamadılar.sıfırna da binsen aynı işin gerçeği.bilen varsa anlatsın . arifiyedeki otokar fabrikasını zamanında fruehauf bahanesiyle gezmiştik.son derece ketum davranıyolardı çalışanlar çünkü içerde askeri projeler ve zırhlı araçlar vardı üzerleri brandalara kapalı montaj hattında.fırsat bulsam soracaktım bir iki merak ettiğim şeyleri ama olmadı.

    otokar italyan magirüs motoru şanzumanı kullanıyor ama yürüyen diğer alt parçalar yerli.
    öncelik herzaman askeri araçlarda olduğu için ticari araçta iş böyle.. zaten 2007 yılında koç grubunun şirketi otoyol sanayi (ıveco) kapatılıp otokara devredildi ama otoyol un üretim gücü dağıldığı için bu şirkete pek yaramadığı belli oluyor.




  • Bu ivecolar bazı özel halk otobüsü hatlarında kullanılanlardan sanırım.Kullanımı gayet rahat ve zevkli gibi görünmüştür bana hep.Öylemidir hakikaten?
  • merhaba arkadaşlar.
    bir abim araştırmamı istedi bi tur firmasında midibüs çalıştıracakmış.hangisini tavsiye ederler diye sordu.benim aklıma forum geldi ama bi türlü karar veremedik şuan konfor ve kullanım olarak hangi marka hangi modeli önerirsiniz.onun aklında temsa powerbus var ama bize yardımcı olabilirseniz seviniriz.

    iyi forumlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrazySoul

    merhaba arkadaşlar.
    bir abim araştırmamı istedi bi tur firmasında midibüs çalıştıracakmış.hangisini tavsiye ederler diye sordu.benim aklıma forum geldi ama bi türlü karar veremedik şuan konfor ve kullanım olarak hangi marka hangi modeli önerirsiniz.onun aklında temsa powerbus var ama bize yardımcı olabilirseniz seviniriz.

    iyi forumlar.

    otokar önerirdim ama deutz marka motoru kullanmıyor artık sadece 140 s modelini çıkarıyor ondada cummins motor var cummins çok iyi bir

    motormuş ama yinede bir kullanana sorun derim ama ben olsan temsa prestij alırdım hem rakiplerinden daha ucuz hem konforlu hem çok güzel bir dış

    görünüşe sahip hemde piyasanın tuttuğu bir araç
  • Bencede temsa al




  • http://www.youtube.com/watch?v=YoDFio0BCgw


    FIAT MOTORLU YERLİ OTOBÜS
  • bizde minibüs alcazda 2000 model ile 2006 arası fakat temsa prestijmi alsak ısuzu md27 royal mi alsak karak veremedik fakat yolda gidecek ama rampada var zamanla yarışıyoz çünkü bi yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyi ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hızsever

    bizde minibüs alcazda 2000 model ile 2006 arası fakat temsa prestijmi alsak ısuzu md27 royal mi alsak karak veremedik fakat yolda gidecek ama rampada var zamanla yarışıyoz çünkü bi yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyi ???

    ıveco eurobus veya temsa prestij
  • Prestij de makas var bildiğim kadarı ile.. Bir kaç kere servis araçlarında denk geldik.. Hoplayıp zıplamaktan gıcırr gıcırrr seslerden fenalık geldi yepyeni 2012 model araçtan....
  • mesajım bulunsun
  • Karsanın seneye yeni bir modeli ortaya çıkacakmış dolmuş servis için bulabilirseniz paylaşır mısınız?
  • selam beyler bende ileride karavan yapmak için iveco m18 almayı düşünüyorum. m18 hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum yada önereceğiniz başka minibüs modeli var mı?
  • yakında.
  • v4
  • yeni çıkan temsayı bilemiyorumda yakıtta büyük otobüs az yakıyor onu biliyorum ısuzu ye hiç bulaşma ıveco parçası ucuzdur sultan konfor arabasıdır paraçası ısuzuden biraz pahalıdır ama değer yakıtta neredeyse aynıdır. söyle düşün ıveco =bmc gibidim mesela bizde büyük bmc var bozuldumu başka bir otobüsün malzemesini takabiliyorum yani oylama yaparsak 10 üzerinden
    temsa = yakıt az konfor az oy:6
    sultan = malzeme azcık pahalı , yakıt normal(10 numara yağda koyabiliyorsun ) konfor süper oy:9
    iveco= parça ucuz yakıt normal konfor orta oy (7)
    şuan ısuzu kullanıyorum allah belasını versin size tavsiyem arabanın güzel gözükmesine değil parçasını fiyatına bakın ısuzu düzgün yolların arabası yani kasisdi rampadayım uğraşırsın
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.