Şimdi Ara

Midemi bulandırıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öyle bir linç kültürü var ki babasını bile doğrayacak tipler dolmuş buralar.
    Bir olayla tüm kitleleri genelleyip hakaret etmeler, bir şeyi savunacağım diye diğer şeyi görmezden gelip ikiyüzlülük yapmalar, daha niceleri
    Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama şu iğrenç zihniyet midemi bulandırıyor.
    Bir de kendilerini asil bir iskandinavya vatandaşlığına layık görmüyorlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam Ülke ve Dünya Gündemi'ni özetlemişsiniz hocam Sorsan hepsi ekonomist, herkes İsviçre'de bilim adamı olacak kapasitede ama Türkiye'de doğmuş falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekşi sözlükte gündemdeki başlıklara girip, 5-10 dakika geçirdiğimde psikolojim bozuluyor, kafamda psikopat psikopat senaryolar canlandırıyorum ulan şu adamı bulup kafasını duvara sürte sürte mantıksız olduğunu anlatsam diye. Ekşi sözlük yazarlarının rahat yarısı ruh hastası.

İnsanlar mal. En özgürlükçüyüm diyen adam bile tam bir koyun ama farkında değil. Allah resmen insanlarla dalga geçiyor diyeceğim eğer günah değilse. İnsanların en zeki olduklarını düşündükleri çağda, aslında tarihin en aptal en koyun insanlarının yaşaması ne kadar da ironik. İnşAllah ölmeden önce şu anda önemsediğimiz değerlerin ne kadar aptalca olduğunu çarpıcı bir şekilde görebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchiha69

Ekşi sözlükte gündemdeki başlıklara girip, 5-10 dakika geçirdiğimde psikolojim bozuluyor, kafamda psikopat psikopat senaryolar canlandırıyorum ulan şu adamı bulup kafasını duvara sürte sürte mantıksız olduğunu anlatsam diye. Ekşi sözlük yazarlarının rahat yarısı ruh hastası.

İnsanlar mal. En özgürlükçüyüm diyen adam bile tam bir koyun ama farkında değil. Allah resmen insanlarla dalga geçiyor diyeceğim eğer günah değilse. İnsanların en zeki olduklarını düşündükleri çağda, aslında tarihin en aptal en koyun insanlarının yaşaması ne kadar da ironik. İnşAllah ölmeden önce şu anda önemsediğimiz değerlerin ne kadar aptalca olduğunu çarpıcı bir şekilde görebiliriz.
    Kesinlikle.

Adamların beyni resmen medyayla yıkanmış bariz yani. "Batı" ülkelerinin her yaptığına özenip yüceltip kendi köklerine kendi vatanına hakaretler ediyor, demiyor ki şu ülkelerin şu özelliklerini alalım şöyle sentezleyelim vs

Anca iğrenç zihniyetini pis küfürlerle ezik ezik internetten kusuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.