Şimdi Ara

Midea buzdolabı kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Ekte resmini koyduğum Midea gardrop tipi buzdolabını ucuza buldum, teşhir ürünü, 1850 TL'ye.

A+
    459 kW/ yıl

Yani aylık yaklaşık 18 TL elektrik sarfiyatı var.
    İç hacmi 560 litre filan.

Midea markası japon markasıymış, kullanan, yakından inceleyen var mı acaba? Kurban bayramı gelmeden buzdolabı almam lazım.

Bu veya Beko Low Frost A+++ (217 kW /yıl ) çift kapı arasında muallakta kaldım. Beko'nun ki de kampanyada 25oo TL.

Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarysma -- 5 Ekim 2014; 20:07:09 >

• Beko yu yakindan incelemistim kapagi seramikimsi kaliteli dolap ama 2500 etmez. Midea olanin fiyati makul ama servis?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saigo

Beko yu yakindan incelemistim kapagi seramikimsi kaliteli dolap ama 2500 etmez. Midea olanin fiyati makul ama servis?

Kendi sitelerine göre 3500 TL buzdolabı ama?

Aylık elektrik sarfiyatı yaklaşık 8,00TL'ye tekabül ediyor. İkisi de Beko olsa durmam gardrop tipini alırım ama işte Midea nedir bilmiyorum :=)

http://www.beko.com.tr/buzdolabi.html?opf=p8179381

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarysma -- 3 Ekim 2014; 0:44:37 >
  • Midea japon değil, çin markasıdır. Ürünler de çin malıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Midea japon değil, çin markasıdır. Ürünler de çin malıdır.

Valla satıcı capon malı dediydi. Ben de cevap gelmeyince arefe günü aldım, soğutması gayet mükemmel. Bir sıkıntısını göremedim şimdilik. Elektrik tüketimini de 1 ay sonra filan paylaşırım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarysma

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Midea japon değil, çin markasıdır. Ürünler de çin malıdır.

Valla satıcı capon malı dediydi. Ben de cevap gelmeyince arefe günü aldım, soğutması gayet mükemmel. Bir sıkıntısını göremedim şimdilik. Elektrik tüketimini de 1 ay sonra filan paylaşırım artık.

Satıcı kendi ürününü ya bilmiyor ya da çin mallarının kalitesiz olmasından dolayı öyle demiş olabilir. Googledan bakmış olsaydınız görebilirdnz. Herneyse almışsınız. Hayırlu olsun güle gğle kullanın.
    Mideanıın klimalarunun iyi ve kaliteli olduğunu duymuştum. Ama çevremde bu marka herhngi bir ürün kullanan kimse yok. Siz beğendiyseniz içinize sşndiyse, teşhirde olmasına karşın vuruğu çiziği yoksa sorun yok :)
    Aslında bir inceleme yapsanuz, bol fotolu videolu iyi ılur. Çalışma sesini dolabın içini dışını motorunu görmüş, bize de tanıtmış olursunuz markayı ve ürünü.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    İlk fırsatta umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung mu * Baymak mı ( KLIMA )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Midea biraz nabza göre şerbet veren bir firma. İyi ürünü de var, vasat ürünü de. Zaten genelde büyük çaplı üreticiler her bütçeye hitap etmek zorunda olduğundan durum aynı.

Uzakdoğu ürünleri klima, buzdolabı ve mikrodalgada epey iyi.

Ancak çamaşır ve bulaşık makinelerinden uzak durmak lazım.

Midea'da sadece distribütör garantisi olduğundan servis konusunda sorun yaşanabilir. Onun dışında Samsung'tan bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Başıma gelen lg marka kombi tip (mikrodalga ızgara konvansiyonel pişirme buharlı pişirme ışıklı pişirme özelliği olan ve fiyatı ilk çıktığında 1000 tlnin üzerinde olan bir fırından bahsediyorum) fırın rezaletinden sonra benim uzak doğu mallarına guvenim sıfırlandı. Lg samsung ve diğer u.doğu markaları, beyaz eşya servislerini bir düzene sokup, bir bosch ya da arçelik gibi yapmadıkları sürece, uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa bnm aldığım fırın çok kaliteli görünüyordu. Ama 2. Ayında ışıklı pişirme fonksiyonu bozuldu. Servis işi yokuşa sürdü ve çok zorlu bir süreçten sonra, allah razı olsun satın aldığım yer ücret iadesi yaptı.
    Servis ve lg müşteri hizmetleri ise ise akıllara ziyan bir vaziyette.

• hisense ile midea aynı firma sanırım sadece isim değişik beko-arçelik gibi ?
  • Buzdolabının hem soğutma hem de dondurma kısımları mükemmel soğutuyor. Malzeme kalitesi orta - üst seviye. Elektrik sarfiyatını tam olarak ölçemedim henüz, umarım önümüzdeki ay tam söylerim. Sessizlik konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü ana cadde üzerindeyiz, birbirimizin konuşmasını bile zor duyuyoruz :) Ancak katalogdaki ses değeri 47dB. Fotoğraflarını da bugün / yarın eklerim. Telefonun kablosunu bulamadım şimdi.
  • Ufak tefek fotoğraflar...
     Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı?

• bu dolabın şuan tek sıkıntısı türkiye distribütörünün (Elfeks A.Ş) batmış olması, o yüzden çok ucuza satılıyor.alacaklar bunuda göz önünde bulundurarak alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwinwin -- 15 Kasım 2014; 20:41:27 >
  • quote:

Ufak tefek fotoğraflar...
     Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı? Midea buzdolabı kullanan var mı?

Hayırlı olsun çok güzel yanindaki arçelik oyuncak gibi kalmis😊😊😊

Soğutucu bolumde aydınlatma yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 16 Kasım 2014; 0:08:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Aydınlatma gayet yeterli. En alta kadar aydınlatıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Aydınlatma gayet yeterli. En alta kadar aydınlatıyor.

* * * * *
    2 sene geçmiş aradan. Haaalaa memnun musunuz buzdolabından ? Bir problem çıkardı mı ?
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    Canavar gibi valla. Bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.