Şimdi Ara

MİDE GURULTUSU NASIL HALLEDİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mide gurultusu 12. sınıfta başladı. Sabahları kahvaltı yapmazdım. Ondan oluyordu diyeceğim ama guruldama olmadan önce de sabahları kahvaltı yapmıyordum.

Neyse sabahları kek falan yemeye başladım. Biraz azalmıştı ama hala ediyordu.

Üniye geçtim. Hazırlık senesinde özel yurtta kaldım. Doğal olarak sabah kahvaltıyı kendim hazırlamam lazımdı. Ara sıra ekmek arası yapıyordum ama genelde kek yiyordum. Gurultu bu sefer daha da arttı. Uyandıktan 2-3 saat sonra derste özellikle çok oluyordu ve bu durum beni zora sokuyordu.

İnternetten araştırdım. Sabahları çay için, engeller gurultuyu diyordu. Çay içmeye başladım biraz azaldı ama hala vardı.

1. sınıftayım. KYK'dayım. Sabah güzelce kahvaltımı yapıp çayımı içiyorum. Gurultu kesildi. Çok nadir olmaya başladı olursa da önceki gibi sürekli değil 1 kere oluyor o kadar. Ama bu sefer de akşam yatarken gurultu olmaya başladı. Sol tarafıma yatınca gurultu oluyor çoğunlukla. Sağa yatınca geçiyor.

Yeterli mi beslenmiyorum ?

Sabah : KYK'da 2 poğaça, peynir, domates, salata, çay, yumurta
    Öğlen : Okulun verdiği tabldot yemek
    Akşam : KYK'da çorba + pilav + ana yemek ara sıra da tatlı.

Akşam yemeğinden 2 3 saat sonra da bisküvi gömüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• midenin bos olmasindan kaynakli. o yuzden su icince bi nebze doldurdugundan olmuyor. ayni durumdan ben de sikayetciyim sabahin 8bucugunda ders basliyor kahvaltiya falan vakit yok. milletin icinde garip garip sesler geliyor midemden. su iciyorum her arada daha az oluyor artik

• Çok düşündüğün için

• Metamfetamin Elması kullanıcısına yanıt
    Olabilir aslında. Mesela arkadaş odada yokken yatağa uzanınca hiç olmuyor ama odaya gelince artık psikolojik midir nedir guruldamaya başlıyor. Etrafta biri olunca oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 22 Ekim 2018; 1:18:42 >
  • Her gurultunun kaynağı açlık değildir yalnız, bağırsaktan da gelebilir bu gurultu.
  • Osurarak

• Bende gaz varken,ishalken ve aç olduğum zaman guruldar.Normalde sıkıntı olmuyor ama sınav anında veya çok sessiz ortamda bunalıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • semavi7 kullanıcısına yanıt
    ii dedin qral

• Sakız falan çiğne, sindirim sistemine bir şeyler gitsin azalır sesler. Yine düzelmezse probiotik ürünler kullan. Her şeyden önemlisi üşenmeyip düzenli beslen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

@Led Zeppelin @Ay Adam @Sphenis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.