Şimdi Ara

Mide Bulantısını Ne Geçirir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla akşam içtik ben tabi fazla kaçırmışım. Kalktım uyandım şimdi fakat midem de bir bulantı var. Ne yesem, ne içsem ? mide bulantısını ne geçirir yada geçirir mi?

• KUSMAK.
  • Peynir ekmek bastırır diye biliyorum..
  • çıkaracak gibi olursan sol ayağını kaldır ve burnundan nefes al ise yarıyor. Tecrübeyle sabittir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsirel

çıkaracak gibi olursan sol ayağını kaldır ve burnundan nefes al ise yarıyor. Tecrübeyle sabittir

ilginç bi yöntem sen en iyisi kus bi kere bak nasıl rahatlıyosun benim gibi kusmaktan hiçbişeyden nefret etmediği kadar nefret eden adam bile içtikden sonra kusmaya bayılıyorsa sende dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 18 Mart 2010; 16:33:31 >
  • Mide Ekşimesi

1 su bardağı soğuk suya 1 kahve kaşığı karbonat konup, iyice karıştırıldıktan sonra içilir.

Mide Bulantısı

4 bardak suya 1 çorba kaşığı nane ve orta boyda bir limonun kabukları konup, 10 dakika kaynatılır. Süzüldükten sonra 1 çay bardağı içilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRİD

KUSMAK.

Akşam şiddetli bir kusma yaşadım. Komaya girdim akşam . Öteki tarafa ciddi anlamda gittim geldim. Nefesim falan kesildi akşam, kendime gelemedim annem. Odayı full batırmışım her taraf kusmuk oldu. Annem falan arkadaşlar kendime getirememiş beni. zar zor ayıldım falan sonrada uyumuşum. Yani akşam bolca kustum. Şuan da mide bulantısı var hafif.

quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Peynir ekmek bastırır diye biliyorum..

Evde peynir yok bitmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsirel

çıkaracak gibi olursan sol ayağını kaldır ve burnundan nefes al ise yarıyor. Tecrübeyle sabittir

Eğer kusacak gibi olursam deneyeceğim . Teşekkür ederim.

----------------------------------------------------------------

Tavsiyede bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baş Ağrısı Neden Olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bayadır kola içmiyordum 2 bardak içtim şuan midem bulanıyor, karnım ağrıyor İşyerindeyim bi de iyi mi.

Yoğurt iyi geliyo diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 18 Mart 2010; 16:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Mide Ekşimesi

1 su bardağı soğuk suya 1 kahve kaşığı karbonat konup, iyice karıştırıldıktan sonra içilir.

Mide Bulantısı

4 bardak suya 1 çorba kaşığı nane ve orta boyda bir limonun kabukları konup, 10 dakika kaynatılır. Süzüldükten sonra 1 çay bardağı içilir.

Annem eve geldiğinde yaptıracağım bu söylediğini.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

Bayadır kola içmiyordum 2 bardak içtim şuan midem bulanıyor, karnım ağrıyor İşyerindeyim bi de iyi mi.

Yoğurt iyi geliyo diye biliyorum

3, 5 kaşık yiyorum hemen.

Yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 18 Mart 2010; 16:43:27 >
  • bir eczaneye uğrama şansınız var ise metpamid veya dramamine tabletleri alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

bir eczaneye uğrama şansınız var ise metpamid veya dramamine tabletleri alabilirsiniz

Eczane uzakta çarşıda. Minibüs ile gitmem lazım fakat hafif düzeldi mide bulantım şimdi biraz daha iyiyim.

Bu iki ilaç ismini not ettim teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.