Bildirim
Mide bulantısını geçirecek bitkisel tavsiye varmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bitkisel değil de soda+ayran karışımı mideyi çok rahatlatıyor -
Papatça çayı
Zerdeçal -
Zencefil ve limon çayı faydasını gördüm. Ama bu bulantıların sebebini bulman gerek. Doktora göründününuz mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kudret narı macunu var mide hastalıklarına iyi gelmekte iyileştirici özellliği varmı bi dene istersen.
Nane limon
Veya ılık süt
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
Nane limon
Veya ılık süt
evet bire bir nane limon -
Portakal veya limon yala. Anlık çözüm
Bitkisel bi ilaç şuana kadar benim için kesin bi çözüm olmadı. Metpamid diye bi ilaç kullanıyorum mide bulantısında, bulantıyı 1-2 dk da kesiyo. Bulabilirsen bu kesin çözüm olur. 4 liraydı sanırım. Yorgunluk yan etkisine dikkat et
quote:
Orijinalden alıntı: dumaniztt
Bitkisel bi ilaç şuana kadar benim için kesin bi çözüm olmadı. Metpamid diye bi ilaç kullanıyorum mide bulantısında, bulantıyı 1-2 dk da kesiyo. Bulabilirsen bu kesin çözüm olur. 4 liraydı sanırım. Yorgunluk yan etkisine dikkat et
metpamid denedim aman aman kalsın içtiğimde direk 10 dk içti uyuttu kalktığımda kustum ardından 2 gün rahattım ama -
ot. -
metpamid alırsan extacy almış gibi olursun -
ÇARE ÇUBUK KRAKER
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X