Şimdi Ara

Mide bulantısına ne iyi gelir ? acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar saat 7den sonra hafif bi mide bulantısı oldu daha kahvaltı - yemek yemedim hastayım 4 5gündür ateşim var baş ağrısı vs halsizlik grip felan var ama şimdi bugun 7den beri nerdeyse midem bulanıyor öksürünce direk geliyor bisaatir kusma isteği var üstümde bunları bile zor yazıyorum suan yemekde yemedim bu neyin bulantısı nasıl geçer ? ne iyi gelir arkadaşlar kusmadan acil yardımcı olun annemler felan uyuyor..Şuanki mide bulantısında kuvvetli şekilde 20dkdır midemle vs atıyorum bildiginiz mide vs agız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qralahmet01 -- 16 Mayıs 2012; 9:00:21 >

• bence doktora git hasta olmuşsun sen. bi lokmalık ekmek içi de bulantını biraz geçirebilir.
  • Nane çayı.
    Naneyi süzgece koyacaksın (çay süzgeci) üzerinden kaynar suyu dökeceksn mide bulantısına bire bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

bence doktora git hasta olmuşsun sen. bi lokmalık ekmek içi de bulantını biraz geçirebilir.

Bakalım beklicem bugun 11e kadar olmazsa doktora gidicem - baş ağrısı - mide bulantısı ( yanlıs yere cekmeyin :D ) - ateşim var grip var halsizlik var yorgunluk var sürekli susuyorum uyuma isteğide var :S
  • 1)Kusarsan hem zehri atarsın hem de rahatlarsın
    2)Ekmek içi ye. 5 dk sonra bir elma ye. Sırt üstü yat. Yarım saat sonra falan geçer.
    3)Odanın camlarını aç. İçeriye temiz hava girsin ve ağzından derin derin nefes al.
    4)Yarım şişe soda iç.
    5)Badem,fıstık ve fındık bulantıya iyi gelir.

Benim bildiklerim bunlar. Bunları deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

1)Kusarsan hem zehri atarsın hem de rahatlarsın
    2)Ekmek içi ye. 5 dk sonra bir elma ye. Sırt üstü yat. Yarım saat sonra falan geçer.
    3)Odanın camlarını aç. İçeriye temiz hava girsin ve ağzından derin derin nefes al.
    4)Yarım şişe soda iç.
    5)Badem,fıstık ve fındık bulantıya iyi gelir.

Benim bildiklerim bunlar. Bunları deneyebilirsin.

dediklerinizi denicem hocam ama midem bomboş kusacak bişe yok midede :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle durumlar için evde emedur bulundurun mutlaka, bende çok etkili oluyor.
  • nane limon kaynat iç
  • avus ici kadar karbonati ilik bir barkdak suyla karistir ic
  • geçiyor gibi arkadaşlar ama bulantı hala var midem kalkıp duruyor karnımın içi boşalıyor gibi oluyor sanki.. :S hasta olmak kötü ya arkadaş ya
    az önce kusar gibi oldum agzımdan su geliyor zarzor tuttum agzım felan acıldı kusuyordum azdaha hafiften tutmayı denedim olmadı çenem agrıyor suan agzımdan su geliyor tuzlu su gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qralahmet01 -- 16 Mayıs 2012; 9:46:36 >
  • Geçmiş olsun öncelikle. Vakit kaybetmeden doktora gitmelisin, serum versinler ki kendini toparlayabilesin. Ablam da 2 gün önce senin gibiydi serum ilaç vs verdiler şimdi çok daha iyi hatta bugün işe gitti.
  • Dostum mideye en iyi gelen ilaçlardan biri Gaviscon.Kullandım birkaç kere gerçekten iyi geliyor.Fakat senin sorunun sadece mide değil belliki.Sen git bir doktora görün en iyisi.Geçmiş olsun.
  • kussana niye kusmuyon? vucut atiyo sen tutuyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

kussana niye kusmuyon? vucut atiyo sen tutuyon.

bıraktım zaten kendimi 5dk önce cıkıyorsa cıksın diye tam geldi geldi birden agzımı kapattım çenem felan kasıldı peşine agzımdan su gelmeye başladı 1 avuça yakın su cıktı tuz tadıvardı sanki tekrar gelirse komple bırakıcam kendimi..
  • öcne kusacaksın sonra bir bardak güzelce sütünü içeceksin,bak bulantı fln kalıyormu büyük ihtimal zehirlenmişsindir hafiften.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.