Anti-Em tavsiye ederim özellikle uzun yolculuklar için.
bu hap mesela yiyemiyeceğin bi yemek yiyince miden bulanır ya bu hapı atıp o yemek yediğinde miden bulanmıcak gibi olması lazım anlayan anlamıştır tavsiye verdikleriniz arasında hangisini alsam acaba
quote:
Orjinalden alıntı: demirçelik
anti-em minicik bir hap ve sadece 1 lira. tekneyle açılırken almıştım. iyi geldi. Bir de emedur vardı sanırsam
Bunu kullanırdım küçükken ben de..
kesinlikle emedur bende kullanıyorum
bide derin derin nefes al
emedur ne kadardır acaba fiatı ?
Arkadasim eger sabahlari oluyorsa bu mide bulantisi, geniz akintisindan olabilir. Genizinde yapiskan (olmasi gerekenden daha fazla) madde hissediyorsan eger, bir KBB uzmanina git. Sana balgam sokucu bir ilac versin. Bu durumda hem mide bulantisi yasarsin, hemde agiz kokusu yasarsin
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
Arkadasim eger sabahlari oluyorsa bu mide bulantisi, geniz akintisindan olabilir. Genizinde yapiskan (olmasi gerekenden daha fazla) madde hissediyorsan eger, bir KBB uzmanina git. Sana balgam sokucu bir ilac versin. Bu durumda hem mide bulantisi yasarsin, hemde agiz kokusu yasarsin
yok kardeş öle deil mesela ağzıma büyük bi lokma atınca midem bulanıyor bunu engellemek istiorum emedur ne kadardır acaba yada daha iyi bi fikrin varmı teşekkürler