Şimdi Ara

Mide bulantısı karşısında ne yapıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mide bulantısı yaşayanlar nasıl çözüm buluyorsunuz ? Bende psikolojik bulantı var sanırım . Belki anksiyete olabilir bilemiyorum. Ama hayatımı mahvettiği kesin . Bu yüzden evden dışarı çıkmak istemiyorum. Toplu taşıma aracı veya herhangi bir araca binince hatta binecigimi düşününce bulantı başlıyor . Agizin kuruması , hızlı kalp atışı , terleme, bulantı şeklinde. Eskiden bir sorunum yoktu ama 1.5 senedir var . Çaresi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suppose27now -- 25 Eylül 2017; 21:49:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keskin naneli sakız denedin mi hocam hiç bulantı anında? Çok rahatlatıyor. Bir de derince nefes al, bulantı gidiyor direkt.
  • Caresizce kusuyorum hic anlamam ne zaman gelecegi bi bakmisim tum herseyi yere? Haliya birakmisim okulda koridor boyunca kustum

Bi kere evde duvara fiskirttiydim (annem cok kizdiydi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de endişelendiğimde mide bulantısı oluyor. Limon yesem de mide hapı atsam da geçmiyor. Tek çare endişeden kurtulup mutlu olmak

• 7/24 aklımda midem . Sürekli onu düşünüyorum. Sürekli bulancak bulanmayacak ikilemi arasındayım. Hazırlık okuyorum . Yeni insanlarla daha tanışmadım . Ama kafaya takıyorum. Belki sosyal fobi var . Böyle kimseyi bilmedigim ve daim olarak gideceğim ortama (sınıf gibi) girince rahat olmayıp bulantı başlıyor . Hiç iyi değilim

• Hocam polo şeker taşıyorum yanımda . Onlar çok az yardımcı oluyor . Güçlü naneli beyaz olan ve normal yeşil olandan kullaniyorum.

• hocam ulaş bana dmden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baş Ağrısı Neden Olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Hocam polo şeker taşıyorum yanımda . Onlar çok az yardımcı oluyor . Güçlü naneli beyaz olan ve normal yeşil olandan kullaniyorum.

O zaman bilemedim hocam. Muhtemelen çok düşündüğündendir
  • 7/24 aklımda midem . Sürekli onu düşünüyorum. Sürekli bulancak bulanmayacak ikilemi arasındayım. Hazırlık okuyorum . Yeni insanlarla daha tanışmadım . Ama kafaya takıyorum. Belki sosyal fobi var . Böyle kimseyi bilmedigim ve daim olarak gideceğim ortama (sınıf gibi) girince rahat olmayıp bulantı başlıyor . Hiç iyi değilim

• mide bulantisi icin ilac iciyorum

• ruhsal olarak oluyorsa çare yok düşünmeyeceksin bende de çok oluyordu sonra kafaya takmamaya başladım gitti.. hatta ben derime dokununca acıyordu doktora gittim testler falan baba bile çıkmadı en son adam bir daha gelirsen seni kafa doktoruna yollucam dedi kafanda kuruyorsun dedi sonra cidden hiç düşünmedim film izledim gezdim tozdum vucudumla uğraşmadım şuan geçti. mide bulantısı bende de çok oluyor birden kusacak gibi oluyorum düşünmeyince gidiyor. ilaçla falan olacak iş değil beyin yapıyor. tabi ben testlerimi yaptım kolonoskopi bile oldum sende başka bir şey olmadığına emin olduktan sonra kafaya takmamaya başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 26 Eylül 2017; 8:25:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.