Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
22
Favori
96.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numeruscl

IGN review e baktım da, oyunu ultra texture ile oynamak için 6 gb video memory yazıyor (high 3 gb) oyunun menüsünde. Nasıl bir sömürüdür bu:)
     Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU]

Fake bence.6 gb lik 1080p de istemis birde.Kesin bir yanlislik var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakın gençler bende ne var

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU]

• Syberia-1903 kullanıcısına yanıt
    Mobilde var 880M, 980M 8GB VRAM'li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun region lock içeren rus keyi 14 dolar ama ingilizce dosyaları için destek verirler mi bilemiyorum.
  • Almayı düşünen varsa burada uygun fiyata satılmakta.

Satılan key rus değil ama siz alacaksanız satıcı ile dil olayını özel mesajla sorun.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Forumun ikinci el bölümünden almak daha mantıklı.
    Daha uygun fiyata var bilin diye söylüyorum, forumda ikinci el-orjinal oyunlar bölümünde Steam Gift olarak 55₺'ya satıyorlar. Key'den daha güvenli hem.

• 55 tl süper fiyat ordan alalım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Beklentim yüksek ama balon olcak gibi duruyor. Gerçi orta dünya ile ilgili bok çıksa onu da alırım. Ayrıca aralda önsipariş niye yok. kutu fiyatı 60-70 tl olsa çok iyi olur.

Atacağım yorumun aynısı resmen
  • çok az kalmış bayramdan sonra çıkıyor demek ki
  • Oyunu şuan steam den indirmeye başladım. yalnız oyun 33gb beyler. bu nedir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquilifer

Bakın gençler bende ne var

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU]

Bundan iyi soda acacagi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu oyunun yayınlanan grafik ayarları ve vram istekleri beni baya sıkıntıya sokuyor.

Oyunun özellikle 1080p ve high ayarlarda kaç vram kullanıyor deneyip söyleyen çıkarsa çok sevinirim.

Ultra zaten bu oyun için 6 gb vram istiyor, sanırım 4k çözünürlük ile alakalı bir ayar gibi.

Elimizde sağlam bir kart var ama vram 2 gb, ciddi anlamda sinir bozmaya başladı yeni çıkan oyunlar.
  • 8 gb vram 295x2 6 GB Vram Zotac GTX Titan z ve titan black da 12 gb vram titan z de falan var delirmiş bu adamlar
    dead rising de öyle çıktı 4 gb ramle ultrada oynuyorlar min. 7870 dediler gtx750 yle ultra oynayan var
  • Oyunlar PS4 ile vs port ediliyorsa o yüzden böyle yüksek vRAM istiyor olabilir artık, çünkü aletin 8GB vRAM'i var ve yeni oyunlar çıktıkça daha kaliteli daha çok kullanıyorlar bunu, PC'ye de yansıması bu şekilde oluyor olabilir yeni oyunlarda..

• Vram isteği neogaf sitesinde baya tartışılıyor. Ultra olayı 4k ile alakalı gibi geldi yinede sinir bozuyor.

Wd oyununda aynı sorunu yaşadım sıra bunda, artık ne gelse 3gb vram isteyecek gibi.
  • Zaten açacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: Aquilifer

Bakın gençler bende ne var

Bundan iyi soda acacagi olur

Türk akli

• PCgamer oyunu test etmiş.
    Aha buda kullanılan PC
    http://lpc.pcgamer.com/

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.