Şimdi Ara

Mid otp yapılabilecek herolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OTP Diana oynardım fakat şu son zamanlarda nedense dianayı iyi oynayamıyorum bende birazcık dianaya ara vermek istedim. OTP yapabileceğim herolar var mı? Syndra,Ahri gibi herolar değilde daha klasik dışı herolardan bahsediyorum

• Talon/Kassadin olabilir gibi,gerçi Talon güncellemeden sonra oynayanı arttı ama Kassadin iyidir

Bunlara ek olarak Twisted Fate/Aurelion Sol gibi fantezi seçimlerde var hakim olursan zaten koridora yönelik şampiyon olmadıklarından takımı sırtlar götürürsün sıkıcı değil bunların hiç birisi

Taliyah'ta bonus olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 2 Nisan 2017; 12:16:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Talon/Kassadin olabilir gibi,gerçi Talon güncellemeden sonra oynayanı arttı ama Kassadin iyidir

Bunlara ek olarak Twisted Fate/Aurelion Sol gibi fantezi seçimlerde var hakim olursan zaten koridora yönelik şampiyon olmadıklarından takımı sırtlar götürürsün sıkıcı değil bunların hiç birisi

Taliyah'ta bonus olsun

Kassadini deneyebilirim hocam sağol. Birde viktor gözükmüyor onuda bir ara denerim derecelide
  • kassadin,lissandra,annie
  • Talonu şiddetle tavsiye ederim. 2 levelde wq aa ignite aa = ilk kan

Mid karma da çok zevkli tek dezavantajı q dan başka hasar kaynağının olmaması ve earlyde 2-3 kill alamazsan çok fazla hasar verememen, ama gerçekten zevklidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugati Oyun YouTube

kassadin,lissandra,annie

Lissandrayıda yazdım bi kenara hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Talonu şiddetle tavsiye ederim. 2 levelde wq aa ignite aa = ilk kan

Mid karma da çok zevkli tek dezavantajı q dan başka hasar kaynağının olmaması ve earlyde 2-3 kill alamazsan çok fazla hasar verememen, ama gerçekten zevklidir

Hocam karmayı denedim bi ara, dediğiniz gibi earlyde kartopu olamazsak çok zor ilerliyor ilerleyen dakikalarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vladimir olabilir . Kızarınca vuracağı hasardan hala haberi olmayıp 300 canla koridorda duranları e flash q ile teklemek zevkli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercanovic -- 2 Nisan 2017; 13:9:42 >
  • Kassawin
  • Tf bence. Mobil olmayan heroları oynaması zordur ama öğrenirsen karşılığını alırsın

• Katarina ve velkoz öneririm. Özellikle kata oynaması zevkli ve çok güçlü. Syndra banla kimse duramaz karşında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercanovic

Vladimir olabilir . Kızarınca vuracağı hasardan hala haberi olmayıp 300 canla koridorda duranları e flash q ile teklemek zevkli oluyor

Hocam vlad evet baya güçlü fakat item konusunda beceremiyorum sanirim. Kassam bile fazla vuramiyorum.Item ònerisi alabilirim?

• Anivia ve Velkoz, gerisi yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

quote:

Vladimir olabilir . Kızarınca vuracağı hasardan hala haberi olmayıp 300 canla koridorda duranları e flash q ile teklemek zevkli oluyor

Hocam vlad evet baya güçlü fakat item konusunda beceremiyorum sanirim. Kassam bile fazla vuramiyorum.Item ònerisi alabilirim?

Sırasıyla Roketkemer , sihirbaz papuçları , luden , karşısı büyü direnci alıyosa hiçlik , almıyosa rabadon . Sonra rabadon aldıysan hiçlik , hiçlik aldıysan rabadon . Son olarak da rylai veya ruh gömleği olabilir .

• Garen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

Garen.

Hocam sevdiğim hatun bana pas vermiyor Garen oynasam iş çözülür gibime geliyor sen ne dersin ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

quote:

Sırasıyla Roketkemer , sihirbaz papuçları , luden , karşısı büyü direnci alıyosa hiçlik , almıyosa rabadon . Sonra rabadon aldıysan hiçlik , hiçlik aldıysan rabadon . Son olarak da rylai veya ruh gömleği olabilir .

Sağ ol hocam denicem.

• yasuo zed
  • SourceCode kullanıcısına yanıt
    O zaman bir işine yaramaz, çünkü ihtiyacın olan tek hatun Garen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

O zaman bir işine yaramaz, çünkü ihtiyacın olan tek hatun Garen.

Üzüldüm şimdi, bi umuttu benim için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.