Şimdi Ara

Mid neden bu kadar önemli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden herkes mid istiyor ? Doğru dürüst farm yapamassın jungle sürekli ganka gelir haritadaki herkes geçiş için senin koridornu kullanırlan sürekli ward alıp koymalısın ki gank yemeyesin aynı zamanda itemleri dizmelisin birde farm sıkıntısı var ne var bu midde arkadaş nesi çekici geliyor insanlara ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 6 Eylül 2013; 18:23:42 >

• Mid oyundan düşmenin en zor olduğu lane. kuleler arası kısa olduğu için düşmanın lane dondurması ve gank atması daha zor. Pushladıktan sonra wraith ile wolfları alabiliyorsun. Ayrıca diğer lanelere en yakın lane, taşıma potansiyeli daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 6 Eylül 2013; 18:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Mid oyundan düşmenin en zor olduğu lane. kuleler arasında kısa olduğu için millet lane'i dondurmak ve gank atılması daha zor. Ayrıca pushladıktan sonra wraith ile wolfları alabiliyorsun. Ayrıca diğer lanelere en yakın lane, taşıma potansiyeli daha yüksek.

kuleler arasında kısa olduğu için millet lane'i dondurmak ve gank atılması daha zor ??? google translate plz?
  • Wraith ve wolflar yüzünden tercih edenlerin fazla olduğunu düşünmüyorum, ve saydığın diğer şeyler yüzünden.
  • quote:

Mid oyundan düşmenin en zor olduğu lane. kuleler arasında kısa olduğu için düşmanın lane dondurması ve gank atması daha zor. Pushladıktan sonra wraith ile wolfları alabiliyorsun. Ayrıca diğer lanelere en yakın lane, taşıma potansiyeli daha yüksek.

En onemlisi koridorun daha kisa olmasi. Ve bazi apclerin tek komboda olmemesi de eklenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Wraith ve wolflar yüzünden tercih edenlerin fazla olduğunu düşünmüyorum, ve saydığın diğer şeyler yüzünden.

Düşük elolar yüksek elolara özeniyor, normalde böyle.
  • quote:

Mid oyundan düşmenin en zor olduğu lane. kuleler arasında kısa olduğu için düşmanın lane dondurması ve gank atması daha zor. Pushladıktan sonra wraith ile wolfları alabiliyorsun. Ayrıca diğer lanelere en yakın lane, taşıma potansiyeli daha yüksek.

konu kilit üye ban forum delete
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Wraith ve wolflar yüzünden tercih edenlerin fazla olduğunu düşünmüyorum, ve saydığın diğer şeyler yüzünden.

profil resmine göre konuşuyorum liss hakkında önerin taktiğin kısayol yada ipucun varmı :) oynamayı seviyorum pek başarılı bulnuyorum kendimi :)
  • quote:

quote:

Özenmeden dolayı olabilir tabi diamond değiliz bilmiyoruz yüksek elo ları ama low eloda eminim o mid wolf ve wraith için alınmıyor çünkü kesen yok.
  • Tabi tr de genelde kill aşkı sebep oluyor

• Ben mid yada solotop oynarim. Mid oynarken her base gidisimde 2 ward alirim. Bunlari blueya yakin olan cimlere koyarak gank yeme ihtimalimi dusururken o wardn yanindan gecen bir jungler baska lanelere dogru yonelirse o lane e ping atarim ve onlarinda gank yeme ihtimallerini dusururum.
    Eger mid kotu oyuncu ise , ward kullanmaz ise rakip mid oyuncusu diger lanelere gank atabilir. Ve de rakip mid yada jubgler oyuncusunu fedleyebilir:)

• Yeni sezonda önemi düştü biraz şuan oyunu daha çok jungle belirliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki Nagato

quote:

quote:

profil resmine göre konuşuyorum liss hakkında önerin taktiğin kısayol yada ipucun varmı :) oynamayı seviyorum pek başarılı bulnuyorum kendimi :)

E-R-Q-W başka bir şey yok. İtem buildi ise düşmanda hard sustain varsa tog - morello, ap burst varsa Athene - Abyssal olarak çıkıyorum.

• Naru yüzünden açık ve net.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki Nagato

quote:

quote:

E-R-Q-W başka bir şey yok. İtem buildi ise düşmanda hard sustain varsa tog - morello, ap burst varsa Athene - Abyssal olarak çıkıyorum.

eyw oyunda yeniyim komboyu E-W-Q-R şeklinde kullanıyordum deneyeceğim

• Oyunun bel kemiği.
  • çok kolay da ondan :D
  • mid önemli değil oynaması kolay olduğu için herkes mid mid mid mid or feed diyo
  • Tr serverını anlamıyorum adamın mid'den bi gram çakmadığı belli gidip feedliyor üstüne biz junglerlar küfür yiyoruz bide wardda almazlar boşa para gidiyo nede olsa. Bide tr serverında şöyle bi moda daha var önce mid yazar alamadımı top yazar o da olmadı jungle yazar adam ille vuracak kıracak savaşacak, hayatta sup almıyolar uyuz oluyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.