Şimdi Ara

Micrsoft MovieMaker hata veriyor(duzelmedi ama baska program onerin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Micrsoft Movie Maker hata veriyor ???? baska program varmi movie makera benzeyen
     Micrsoft MovieMaker hata veriyor(duzelmedi ama baska program onerin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvancoto -- 27 Şubat 2006; 20:36:36 >

• up
  • hardiskini boşalt
  • yaw d de 3.6 gb, c de ise 1.6 gb bos yer var .
  • up++
  • Yaa neden hala upluyorsun ki ? cevabını vermiş işte ... Hard diski boşaltman lazım !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jasmin88

Yaa neden hala upluyorsun ki ? cevabını vermiş işte ... Hard diski boşaltman lazım !!

yaw 80 gbytimi bosaltatyim ,c de 1.6 gb. d de 3.6 gb. bos yer var. Program nekadar bos alan istiyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • d surucusunu 5.5 gb bosalttim ama hala ayni hata
  • dostum yaptıgın film codecli deilse sadece avi ise 5,5 de yetmez wma veya baska codec kullanarak dene
  • bunlar frapsla cektigim ekran goruntulerinin boyutlarini dusurecektim. Codec olayini bilmiyorum . ama bildigim program otomatik olarak wmw uzantili kayit yapiyordu. Herhangi bir onerin varmi baska ?
  • up +++
  • up
  • www.download.com dan movie maker 2'yi indir. Öncekini sil ve yenisini kur.
  • dostum ekran goruntusunu hangi program ile cektin cunku bazı programlar codecli cekiyo veya kaydederken yapıyo
    sole hallede bilrisn virtuladub yada blazemedia pro ile dosyayı ac ve herhangi bi codec le dosyayı cevir
    codec ne dersen avi dosyalarını kaliteden fazla odun vermeden normal boyutlara indieren yazılımlar
    ama oncelikle codek park indirmelisin

http://www.inndir.com/program.php?id=19822
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.