Bildirim
Micrsoft MovieMaker hata veriyor(duzelmedi ama baska program onerin)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
hardiskini boşalt -
yaw d de 3.6 gb, c de ise 1.6 gb bos yer var . -
up++ -
Yaa neden hala upluyorsun ki ? cevabını vermiş işte ... Hard diski boşaltman lazım !! -
quote:
Orjinalden alıntı: Jasmin88
Yaa neden hala upluyorsun ki ? cevabını vermiş işte ... Hard diski boşaltman lazım !!
yaw 80 gbytimi bosaltatyim ,c de 1.6 gb. d de 3.6 gb. bos yer var. Program nekadar bos alan istiyor ? -
d surucusunu 5.5 gb bosalttim ama hala ayni hata -
dostum yaptıgın film codecli deilse sadece avi ise 5,5 de yetmez wma veya baska codec kullanarak dene -
bunlar frapsla cektigim ekran goruntulerinin boyutlarini dusurecektim. Codec olayini bilmiyorum . ama bildigim program otomatik olarak wmw uzantili kayit yapiyordu. Herhangi bir onerin varmi baska ? -
up +++
-
up -
www.download.com dan movie maker 2'yi indir. Öncekini sil ve yenisini kur. -
dostum ekran goruntusunu hangi program ile cektin cunku bazı programlar codecli cekiyo veya kaydederken yapıyo
sole hallede bilrisn virtuladub yada blazemedia pro ile dosyayı ac ve herhangi bi codec le dosyayı cevir
codec ne dersen avi dosyalarını kaliteden fazla odun vermeden normal boyutlara indieren yazılımlar
ama oncelikle codek park indirmelisin
http://www.inndir.com/program.php?id=19822
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gelir gider tablosu excel
- excel borç alacak bakiye tablosu indir
- realtek audio console
- seçim kilitli olduğundan bu değişikliği yapamazsınız word
- excel telefon numarası formatı
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- chatgpt nedir, nasıl kullanılır
- steam iade
- ses programı
- gizli sekmeden ceza gelir mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X