Şimdi Ara

Microstar S1 HD uydu alıcı ile ilgili herşey 99 TL (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
11
Favori
76.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @paxal
    Söylediğiniz özellikler cihazda mevcut. Konunun ilk mesajını okumanızı tavsiye ederim. Artıları ve eksileri yazıyor cihazın.


    @Forester-14
    Bahsettiğiniz cihazların yazılımları maalesef bende yok. Belki görüntü ayarlarıyla oynayarak uyumsuzluğu giderebilirsiniz. Sorun yazılımda ise tabi ki güncelleme ile çözülür fakat bu ürünleri ithal eden firmanın yazılım güncelleme desteği sıfır.


    Yine de aşağıdaki bilgilerden kendilerine ulaşıp sorabilirsiniz.
    Aral İthalat Merkez Teknik Servis
    Evren Mah. Bahar Cad. No:13 Bağcılar İstanbul
    Tel: (0212) 630 80 20
    Faks: (0212) 630 90 15
    E-Posta: teknik@aral.com.tr

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lnb frekansi nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlamalari yapoyorum ama eski kanallarin uzerine 80 tane yeni kanal geliyor onlarda 200 kusurden basliyor 1den 200 e kadar kanallarda sinyal yok nasil duzeltiriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lifeguard1

    Ayarlamalari yapoyorum ama eski kanallarin uzerine 80 tane yeni kanal geliyor onlarda 200 kusurden basliyor 1den 200 e kadar kanallarda sinyal yok nasil duzeltiriz

    Selam
    slypent arkadasin verdigi kanal listesi flashtan yukleyin sorun yok

    http://ge.tt/api/1/files/5Bl90cx1/3/blob?download



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 27 Eylül 2014; 22:06:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turksat 11844 frekansi kapandi
    artik

    11747 h 27500 fec 5/6

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi deniyorum tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşk Ustam. Satın aldığımız Fatih Beyden hiçbir destek göremedik. İyi ki varsınız.
  • ugur2005 kullanıcısına yanıt
    Fatih bey de elinden gelen desteği verdi ve veriyor ancak cihazlarımız için bundan sonra pek destek gerektirecek durum kalmadı doğrusu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tip cihazlara güven olmaz diye yazılım göndermesini rica ettim. mesajıma cevap dahi yazmadı. oysa DH den olduğu için kendisinden alışveriş yapmıştım.
  • Star tv hd şifreli oldu artık bunu nasıl çözeceğiz biss key felan mı girmemiz gerekiyor ?
  • rLzApex kullanıcısına yanıt
    Biss keyle çözülmez. Aşağıdaki konuyu takip edin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_93469832/mpage_191/tm.htm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler özetle orayı takip etsek bile izleyemeyeceğiz ben bunu anladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 2 Ekim 2014; 17:01:20 >
  • Herkese Merhabalar! Valla konuyu açalı uzun zaman oldu. Bu arada ben hiç takip edemedim bir zamandır. Sağolsun arkadaşlar çok yardımcı olmuşlar. Kanal ayarlama işini ben kendi kendime yapmıştım. Hazır liste yayınlamışsınız. Valla güzel çalışma. Sitem edip duran arkadaşlara bir önerim var biraz sabır ve lütfen iyi niyet. Birisinden ürün aldınız diye sizin köleniz olması gerekmiyor. Normalde bu tür işler için herkes para öderken siz buradan bedava alıyorsunuz bu yardımları o yüzden kim ne yaptıysa öpüp başınıza koyun lütfen.
    Kumanda ile ilgili sıkıntılar var gördüğüm kadarıyla benim ki de bozulda ama küçük kızımın fırlatmasından sağ sola içindeki bir parçası lehim gerektiriyor. Bunun yerine FAV marka bir öğrenebilen akıllı kumanda aldım ve kumandanın lehimini idarelik yaparak tv ve uyduyu tek kumandaya taşıdım. Artık ne tv nin ne de uydunun kumandasını kullanıyorum herşeyi tek bir kumandadan hallediyorum. Bütün ayarlarımı da istediğim tuşa istediğim şekilde ayarladım. Elimin alıştığı şekilde isterseniz her tuşu da farklı ayarlayabilirsiniz. sizin kolayınıza hangisi gelirse. Artı bu akıllı kumandalarda bayağı bir sağlam oluyormuş.Taş gibi maşallah fiyatı da 15 20 lira birşey.
    Uydu cihazına gelince halen Piyasadaki en iyi f/p ürünü olduğunu açıkca kanıtladı. Benimki de maşallah taş gibi tıkır tıkır işliyor. Nazar değmesin inşallah. Tek zor yönü işte bu kanal işleri. Onu da ellerine sağlık yapanın edenin arkadaşlar bulup buluşturmuş kendi çabaları ile yapmışlar bir şeyler. Sağolun varolun. Bir iki sene önce HD cihaza ne gerek var diyen çoktu. 4 tane kanal için ne gerek var deniyordu. Ama bugün bakın 20 inin üzerine çıktı HD kanal. Artık SD izlemek zulüm gibi birşey. İyi ki bu cihazı almışım vallahi. Bu kalitede bu cihaz şimdi değeri daha çok biliniyor olmalı bence. HD kanallarda geçiş sırasında sesin önce gelmesi normal. Ses akışı görüntüden hızlı geliyor çünkü. Görüntü malum artık HD olunca önce ses sonra görüntü ancak kodeclenebiliyor. HD geçiş hızı elbette biraz yavaş SD ye göre. Ama piyasada SD de bile 3 4 saniye bekleyip geçebilen öyle rezil cihazlar varken hele bir de şu tv lerin içindeki dahili uydu alıcıları işin içine katarsak MİCROSTAR S1 TEK BAŞINA KRAL dır ancak.
    Neyse emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlgilenen ve yardımcı olan herkese. İNşallah uzun zaman daha bu cihaz ihtiyacımızı karşılar.




  • Kanal ayarlama ile ilgili olarak ben şu yolu takip etmiştim. Önce cihazı fabrika ayarlarına çevirdim. Sonra içindeki bütün tp leri ve kanalları sil diye bir menü var onlardan ne var ne yok sildim. Yeni uydu ekle den Turksat 4A diye bir uydu adı yazdım doğu batın ne ise onu ayarlayıp kaydettim. Sonra tp eklemeden İnternetteki Türksat 4 a tp frekanslarını ekledim. Onlardan da yanılmıyorsam bir tanesi üzerinden hepsini buluyor. Ben ikisini de ekleyip birinin üzerindeyken mavi tuşa basıp Yani kanal tarama yaptım. Oradaki püf nokta şu aramaya başlamadan önce internet sitelerinde hep oto tarama ve network açık olacak deniyordu. Oto taramada hiçbirşey bulmuyor. Bu nedenle manuel tarama yada diğer atıyla kör tarama yaptım. Bu halde ilk taramamda 6 yüz küsür kanal bulmuştu. Ama bu kanalların bir çoğu açılmıyordu. Bende yeniden tarama yaptım ve 498 kanal mı ne var şu anda. Sanırım bu normal sayı belki üç beş fazla çıkar ya da eksik olabilir herkeste farklı olabilir ama izlenmesi gereken bütün kanallar olduğu müddetçe benim için sıkıntı yok. Daha da kurcalamadım o yüzden. Abidik gubidik bi ton kanal var ömrü hayatımda bir kere bile merak edip bakacak değilim herhalde tabi onların da mutlaka bir izleyeni vardır. Neyse sonra kanalları tek tek elimle sıraladım. Bir iki saat kadar bu işlerle uğraşıyorsunuz kendiniz yapınca. Ne yapalım gülün dikeni o da 2 3 yılda bir uğraşalım bu zamana kadar tek bir dakika bile harcatmamış bir cihaz için değer :)




  • gecemy G kullanıcısına yanıt
    selam şöyle yapman yeterlı

    ılk frekansı 11747 h 27500 yazıp sebeke acık arama yaptırman yeterlı
  • a.s. evet sonra uydu eklemeye dw gerek olmadigini farkettim zaten :) Tek sorun su kanal editorunu kullanamamistim onu bi kez daha deneyecem. Kanal siralamak zamn aliyor manuel olunca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NTV Spor ve A Spor'daki şifreli maç yayınlarını nasıl izleyeceğiz arkadaşlar. İnternette arama yapınca çıkan biss keylerini giriyorum ama açılmıyor. Sizde durum nedir? Nerede hata yapıyorum acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersin123

    NTV Spor ve A Spor'daki şifreli maç yayınlarını nasıl izleyeceğiz arkadaşlar. İnternette arama yapınca çıkan biss keylerini giriyorum ama açılmıyor. Sizde durum nedir? Nerede hata yapıyorum acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Aynı sorun bende de var ama nedense bu konuya bir türlü çözüm bulamadım.
  • Microstar S1 için bir yazılım güncellemesi yok değil mi, ilk çıkan yazılımla devam ediyoruz herhalde...
  • birisi bana bu uydu çıkışının arkasından hangi kablo hangi çıkış v.s. ile ac3 sesleri alacağımı anlatabilir mi?
    5+1 ses sisteminde denemediğim yer kalmadı insan seslerini alamadım,
    kımızı beyaz kablo ile deniyorum bunlarıdan dahada fazla alarak bütün sistemi tvdeki çıkışlaramı bağlayacağız acaba?
    kafa gitti bende :(
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.