Şimdi Ara

Microsoftu nasıl bilirsiniz? Ben logitechten memnun değilim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende şu an logitech EX110 var. 2 yıllık klavye aşağı yukarı. Mouse defalarca düştü sorun yok klavye devalarca düştü sorun yok pil ömrü çok uzun gecikme gibi birşey yok. Tek sorunum klavye tuşları artık çekilmez bir hal aldı. 90 derece açıyla tuşlara basmayınca takılıyor resmen zorla bastırıyorum tuşa. İnternet filtresi olmayan cafelerin karanlık köşelerinde kalmış bilgisayarlarının klavyeleri gibi. kısacası değişim gerekiyor. Bana bu ayarda tavsiye edebileceğiniz set var mı? EX110 ayarında yani. Aynısından da almak istemiyorum biraz değişiklik olsun diye.

• Logitec in kalite-test merkezine atamak lazım seni, o hale nasıl geldi ya
  • hesaplasak 1 yıl boyunca aralıksız son hız yazmışımdır EX110 mu alsam tekrar diyorum şu an hatta. Microsoftun bu tür donanımları nasıldır acaba? Daha önce sadece mouse'unu kullandım laptopta sevdim ama klavyeden şüphelerim var. Şu yazıyı yazmak tam bir çile bana. A tuşu tamamen öldü diyebilirim.
  • ex110 enistemde var kablolu versyonunuda ben kullanmistim klavye felaket kotu 1 cm dibine bastiracaksin ki anca oyle algilasin bir degec tepki veriyor klavye

Microsoft cok iyi bence ergonomik klavyeleri var mesela onlar guzel ms 1.1 mouse onlarca yil kullanabilirsin ergonomik dayanikli...
  • Nedense içimden bir ses microsoft kötüdür diyor ama bir kere deneyecem Microsoft Wireless Media Desktop 1000 alıcam büyük ihtimal.
  • Yatay stil klavye alsana daha ergonomik onlar bir de almadan once git vatanda felan dene derim tus basim mesafesi dusuk olsun laptoplardaki gibi onlarda yazmak cok zevkli oluyor.

+cok iyi bir sey ariyorsan Razer urunlerine bak Razer Lycosa diye oyun klavyesi var 100 tl kusur fiyatta DH editorlerinin cok sevdigi bir klavyedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 10 Ekim 2010; 17:16:48 >
  • Yok ya oyun falan pek oynamam o kadar kaliteli bişeye gerek yok. Daha çok yazı, autocad. Ayrıca şu ergonomik klavyelere alışamadım yıllardır düz klavyeyi 10 parmak kullanırım ayrıca tuşlarıda 1 cm basmaktan zevk alıyorum Ama herkes sessiz ince al diyor bu seferde öyle yapalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyle yap oyle ince sessiz al
  • Tuşları tornavida ile çıkarıp sürtündüğünü düşündüğüm yerlerine hafif hafif vazelin sürdüm şu an sorun yok gibi erteliyorum biraz xD
  • quote:

Tuşları tornavida ile çıkarıp sürtündüğünü düşündüğüm yerlerine hafif hafif vazelin sürdüm şu an sorun yok gibi erteliyorum biraz xD

Vazalin mi

Vazalin aga nigi islerinde kullanilmiyor muydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

quote:

Tuşları tornavida ile çıkarıp sürtündüğünü düşündüğüm yerlerine hafif hafif vazelin sürdüm şu an sorun yok gibi erteliyorum biraz xD

Vazalin mi

tehlikeli bir konu olmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: dgn2

quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

quote:

Vazalin mi

tehlikeli bir konu olmaya başladı

Bencede

• İçiniz fesat ya dağıtmayın konuyu Gerçi basmayan tuşlar ve vazelin evet insanı düşündürüyor. Neyse microsoft alıyorum
  • al al bir an once yoksa ban geliyo bize
  • aynen muhabbeti kapatalım ban geliyo harbiden
  • Mouse'u vazelinledim geliyorum şimdi haa Biri microsoft klavye iyidir kötüdür desin
  • aslında logitech bu işin ustasıdır fakat siz hangi modeli almayı düşünüyosunuz ve bütçeniz ne kadar
  • Microsoft Wireless Media Desktop 1000 veya zorlarsam 3000. logitech ten bu ayarda öneriniz varsa bakabilrim. Bi yanım hala logi logi diyor

• S520 çok tipsiz görünüyo hafif eğik tutmak için arkada ayakları vardır klavyesinin umarım mx3200 de pek bulunmucak, pahalı gibi görünüyor ama güzelmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.