Şimdi Ara

Microsoft, yerleşik uygulamalarını güncellemeye hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Microsoft'un bu yıl tüm platformlarını güncelleyeceği Blue yaklaşımı merakla beklenirken, firmanın kendi Windows uygulamalarını güncellemeye hazırladığı ortaya çıktı.

Blue yaklaşımına hazırlık olarak nitelenen güncellemeler Windows 8 ve RT ile gelen tüm iç uygulamaları kapsıyor.

Windows 8 güncelleme günlüğünde ortaya çıkan bilgilerde, güncelleme alacak yazılımlar şu şekilde:

Seyahat

Kamera

Bing

Okuyucu

Haberler

Fotoğraflar

Finans

SkyDrive

Xbox Live oyunları

Video

Hava durumu

Haritalar

Spor

Xbox Müzik

Tüm iletişim ve mail uygulamaları

Bu uygulamalar Beta sürümü sonrası hemen kullanıcıya sunulduğu için bazı problemler yaşandığı rapor ediliyordu. Microsoft bu hamle ile kullanıcılara daha iyi bir kullanım tecrübesi sunmayı amaçlıyor. Güncellemenin ay sonu veya gelecek ay başında sunulması bekleniyor.

• Win 7de bundan etkılenıcekmı ? Şayet yazmıyorda wın8 yazıyor

• Windows 7 Forever

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Win 7de bundan etkılenıcekmı ? Şayet yazmıyorda wın8 yazıyor

hayır sadece windows 8 için zaten windows 7nin yerleşik "uygulama"ları yok

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme55

Windows 7 Forever

Eminim win 7 ilk çıktığında Xp forever diye yazmışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

quote:

Windows 7 Forever

Katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagilo

kim ne derse desin ANdorid :))

Salak mısın? Yoksa komik mi olmaya çalışıyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

beyler bu adam tüm konulara böyle mesaj atıyor bunu nasıl şikayet edicez. topluca filan şikayet etsek hesabı kapanır mı?

• quote:

quote:

Windows 7 Forever

Windows 8'in Vista gibi ara bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki Windows 7'den önce Vista çıktı, o zaman XP forever demem gerekirdi. Burada gereksiz fanlık yapmıyorum, başkalarıyla karıştırma lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme55 -- 24 Mart 2013; 12:28:43 >
  • 7yi beğenip 8i beğenmeyenler bir kaç yıla kalmaz her ekran dokunmatik olduğunda ne yapmayı planlıyor acaba? Ayrıca aynı sistem üzerinde 7 ve 8i deneyin. 8deki hız farkını görünce zaten düşünceniz değişecektir.

• Hala ilkel başlat menüsünü, metro arayüzünden daha kullanışlı bulanlar var.. Windows blue olgunlaşmış bir windows 8 ile piyasaya damgasını vurur bence :)

Güncellemeler konusu güzel gelişmeler..
  • çok yerinde bir karar olmuş.. haberde bahsi geçen tüm uygulamaların güncellenmesi ve daha ergonomik ve kullanışlı bir halke getirilmesi gerekiyor. programları sadeleştiricem diye biraz fazla abartmışlar.. umarım elle tutulur gözle görülür bir yenilik olur..

• quote:

Windows 8'in Vista gibi ara bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki Windows 7'den önce Vista çıktı, o zaman XP forever demem gerekirdi. Burada gereksiz fanlık yapmıyorum, başkalarıyla karıştırma lütfen.

Gereksiz fanlık yapmıyorsanız "Forever" sözcüğünün anlamını bilmiyorsunuz demektir, Türkçe konuşmayı deneseniz!.. Gereksiz fanların kemikleşmiş, amblem haline gelmiş sözüdür o bimem ne forever.. Yanlış anlaşılmak istenmiyorsa doğru konuşmayı öğrenmek gerekir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onsos1100

quote:

beyler bu adam tüm konulara böyle mesaj atıyor bunu nasıl şikayet edicez. topluca filan şikayet etsek hesabı kapanır mı?

kim ne derse desin -iphone -s3 -sumsang yazmış konulara
  • Windows 8 7 den çok daha iyi

• quote:

quote:

Windows 7 Forever

Dogrusu sana hak veriyorum ilk win8 kullanmaya basladigimda win7 icin cok daha iyi diye dusunuyordum ama simdi win8 ile devam etme karari aldim :) su bir gercek ama win8 ilk ciktiginda cok yabanci gelmisti. simdi iyi fena degil.. 7 yine de daha iyi ..
  • Lumia 820 im ile çok mutluyum arkadaşlar

,neden mi? Çünkü bu telefon yere düşse de bana mısın demiyor,asla asla donmuyor. Tek eksiğimiz evet mağaza ama uygulama oyun manyağı insanlar gidip samsung alsın. S3 u es kaza düşür bakalım elinden ne oluyor. Bu çok elit ve çok minimal bir telefon bence be wp8 kesinlikle bir numara olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.