Şimdi Ara

WhatsApp yeni masaüstü uygulamasını duyurdu: İşte yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WhatsApp yeni masaüstü uygulamasını duyurdu: İşte yenilikler
    Meta'ya ait popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Bu bağlamda uzun süredir cihazlar arası mesajlaşma ve arama deneyimine odaklanan platform, nihayet Windows için yenilenen masaüstü uygulamasını duyurdu. Yeni uygulama, daha yüksek hızlar, güvenlik ve gelişmiş arama özelliklerini beraberinde getiriyor.

Daha az kaynak kullanımı ve yeni özellikler

Hatırlayacak olursak Whatsapp'ın masaüstü uygulamasında daha hızlı cihaz bağlama, cihazlar arasında gelişmiş senkronizasyon, bağlantı önizlemeleri ve çıkartmalar dahil olmak üzere son zamanlarda çeşitli iyileştirmeler gördük. Ancak görünüşe göre platform, bu deneyimi bir üst noktaya taşımayı planlıyor.

Bugün WhatsApp, Windows kullanıcıları için 8 kişiye kadar görüntülü grup görüşmeleri ve 32 kişiye kadar sesli aramalara destek sunacağını duyurdu. Ek olarak uçtan uca şifreleme ile güncellenen platform, bu sınırları gelecekte daha da yükseltmeyi planlıyor. Ayrıca yeni sürümün, daha az kaynak kullanımı ve kararlılık iyileştirmeleri ile Electron yazılım çerçevesini geride bıraktığını söyleyelim.

Ayrıca Bkz.WhatsApp Web nasıl kullanılır?

Bilmeyenler için Electron çerçevesine sahip uygulamalar günümüzde işletim sisteminden sınırlı bir şekilde faydalanıyor. Bu bağlamda uygulama artık yerel olduğundan, yani özellikle Windows için tasarlandığından çok daha hızlı ve güvenilir olacak. An itibarıyla Windows Store'da kullanıma sunulan yeni WhatsApp uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-announced-a-desktop-app-for-windows-with-faster-speeds-and-improved-calling/

• Heryerden kapalı olsa bile, arka planda ölümüne bildirim gelmeye devam ediyor mu 🙄

• Bilgisayarda Whatsapp uygulmasında eski mesajlar sürekli yeni gönderilmiş gibi bildirim gönderiyor. Aşırı uyuz birşey. İnşallah düzeltmişlerdir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MacBook kisminda da 23.3 Beta ile native app cikis yapti. RAM ve sarj kullanimi acisindan hemen indirmenizi oneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • store uygulamasına güvenemedim, kendim exe indirip kurmuştum. o sürekli kendi kendini güncelliyor, hatta az önce store bildirim çıktı kur dedim 2.2310.30 kurdu, benim exe indirip kurduğum wp 2.2310.5 sürümü.

• Nereden indirebilirim?

• Surprise64 S kullanıcısına yanıt
    internetten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skype'de masa üstünde eletron tabanlı olarak çalışıyor ve çok kasıyor açıkcası çogu kişiyi diğer yerlere gitmek için teşvik ediyor kaç tane arkadaşım varsa hepsi skype ile başlayıp sonra bu kasma sorunları yüzünden başka yerlere geçtiler inşallah Wp'de güzel optimize ederler.

• fatihgeyikci kullanıcısına yanıt

Ciddi olamazsın.

• fatihgeyikci kullanıcısına yanıt
    Ciddi misin?

• QF Tech Q kullanıcısına yanıt
    Yok düzeltmediler. Bu konuda da Telegram'ı örnek almalılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlısı olsun diyelim.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan kapatabilirsiniz.

• çok problemli idi uygulama.özellikle grup sohbetlerinde kapanma hatası vs bunalttı beni.çokda yoğun kullanıyorum bayıyor şimdi tarayıcıdan giriyorum daha sorunsuz. tabi uygulama düzeltildi ise bu sürümde iyi bir gelişme. deneriz

• Veri tasarrufu cidden çok işime yaradı

• Bi tabletlere whatsapp getiremediler

• Surprise64 S kullanıcısına yanıt

Umarım haksız çıkarım ama maalesef haklı çıkacağım.

• Eee, bu yıllardır telegramda olan bir özellik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.