Şimdi Ara

Microsoft, Xbox Konsol Satışlarından Hiçbir Zaman Kâr Elde Etmedi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Bu mesaj silindi.

    Yav birader sen kimsin allahı seversen? Konsol satışı başına kar payımı alıyorsun? Hissedarı mısın microsoft'sun? Genel kurulda üyeliğin mi var? Yatırım yaptında karşılığınımı alamadın? Paşama bak ben bu soruyu sorarım diyor? Hakkaten kendinizi ne sanıyorsunuz siz. Valla sıktınız 5 tane adam yada hepsi aynı adam bilmiyorum her konunun altına aynı nicklerden aynı yorumlar. Büyük ihtmal sizde bu yazdıklarınızda ciddi değilsiniz trollüğüne yapıyorsunuz aksini düşünmek istemiyorum çünkü çok boş insan gördüm bu kadarda boş insanlar olamazsınız diye tahmin ediyorum. Her xbox konusun altına aynı yorumları yapacak kadar boşluğa düşmün bir insanı beynim almıyor. Büyük ihtimal eğlenmek için trollük yapıyorsunuz. Ama sıktınız valla çocuk gibi her konuda aynı yorumlar. Kaç tane insanı forumdan soğutunuz yeter. Her konuda sizi alıntılıyorlar hakaret ediyor insanlar tröllük yaptığınız için. Hakaret yemekten zevk mi alıyorsunuz anlamıyorum ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 6 Mayıs 2021; 16:8:8 >




  • Microsoft'ta güvenli görevlisi olamayacak ergenler şirketi eleştiriyor, bunlar hep kendini bilmemezlikten geliyor..

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Sen o üslupla yazarsan daha çok kibarlık beklersin benden.Güzelce anlattım senin işine gelmediği için anlamamazlıktan gelmişsin.Yazdıklarımı tekrar oku.


    Microsoft'u savunmuyorum , konuları trollemeyi bırakın diyorum sadece.Amacım savunmak olsa , yalan haber Microsoft her konsoldan kar ediyor muhabbetine girerdim.Gerçekten art niyetsiz tartışma konusu açsa o arkadaşlar kimse laf etmeyecek , rahatsız olmayacak.Sadece bu haber altında bile olsa yine rahatsız olmayacak kimse.Ama 2 haftadır her xbox konusunu trollüyorlar.


    Bu arada yine tahrik edici kelime oyunlarıyla milleti kışkırtma peşindesin , çok mu sinirlendin vs. yazarak.Kendini çok ciddiye alıyorsun daha önce de söyledim.O 3-5 troll elemanı tahrik edip kendine küfür ettirip mağdur edebiyatı yaparsın ancak.

  • Her oyun haberi konusu altı artık kabak tadı vermeye başladı.Forum kasıtlı mı göz yumuyor bilmiyorum.Ben de ps fanıyım,xbox ı da çok severim yıllardır.Ama bu kadar da her haberin altına da kin kusulmaz.Hayatta bir konsola sahip olup onu körü körüne savunma amacından daha kıymetli hedefleri olmalı bir insanın...

  • quote:

    Orjinalden alıntı: OldReview

    Şimdi bu anlamsızlık benim yazdığım mesajlardan mi kaynaklaniyor, yoksa yukarıda edilen onlarca iğrenç hakaretten mi ve dikkat edin bu hakaretler hangi konsolun fanatikligini yapanlardan geliyor. Cidden bunu görmüyor musunuz, yoksa görmek mi istemiyorsunuz?

    Şu konuda kaç kişi, bu seviyesiz, bilgisiz ve cahil tiplerin küfür ve hakaretlerine yahu siz ne diyorsunuz dedi? Halbuki benim mesajlarıma uzun uzun cevaplar geldi, neresinde bunun samimiyet, neresinde bunun dürüstlük?

    Ayrıca bu konudaki tartışmayı anlamsızlaştiran mesajlar benim mesajlarım değildir herhalde, bunca küfürü ve hakaretin bu konuya anlam kattığını düşünüyorsanız bilemem. Biriniz de çıksın şu hakaret eden tiplerin yaptığını sorgulasın, dişimi kıracağım...


    Daha geçenlerde Xbox özel oyununun Playstation'a geleceğine dair haber çıkmıştı, siz ve Insomniac_Games o konuya yazdıktan sonra aynı konu DonanımHaber'in sitesinde çıkar çıkmaz oraya gidip yine aynı şeyleri yazdınız. Hakaretler fanatiklerden geliyor diyorsunuz ama en büyük fanatikliği siz ikiniz yapıyorsunuz ve milleti kışkırtıyorsunuz. Ondan sonra da sütten çıkmış ak kaşık ayağına yatmayın bi zahmet, insanlar istediği şeyi beğenebilir ve bu konuda fikrini belirtebilirler fakat her konunun altında da aynı tartışmaları görmek insanı hem sıkıyor hem de soğutuyor. Bence bu noktada sizin kendinizi sorgulamanız gerekiyor




  • ms'in donanım umrunda değil ki önemli olan servis gelirleri. şaşırmadım

  • Bu PS fanlari sıkıntili arkadaşlar Resident Evil Village haberine Xbox da ön sipariş verdim nezaman açılır diye sordum Insomniac_Games adlı şahıs biz ps5 de daha iyi üstün özellik le oynayacagiz yazmış bana ne ps5 de var bende ama bu ne kin anlaya bilmiş değilim PS fanlarını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben Xbox fanlarının da Ps bölümlerine gidip milleti tetiklemesine karşıyım.Tartışma konusunda isteyen istediği gibi kızdırsın birbirini hakaret etmeden.Oranın amacı da bu zaten.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dellialli

    Bu mesaj silindi.

    ebqvamqko' Nasılsın iyi misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fake hesap açan soluğu burada alıyor. Şimdi de bu ebavamqko rahatsızı çıktı tekrar meydana. Ben artık ciddi zevk aldıklarını düşünüyorum gelip gidip kendilerini banlattırmaktan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 6 Mayıs 2021; 22:55:50 >
  • Kâr etmese neden satarki acaba Microsoft, Xbox Konsol Satışlarından Hiçbir Zaman Kâr Elde Etmedi 

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.