Şimdi Ara

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arhaaşlar bu fareyi kullananlara sorum olacak.

bu fareyi almayı düşünüyorum. hoşuma gitti. ancak kablosuz farelerle ilgili bazı soru işaretler var kafamda. daha önce kullandığım kablosuz fareler içlerinde pil taşıdıklarından dolayı ağırdılar. ben hafif malzemeden fare severim ve şu anda microsoft'un yeni basic optical mouse modelini kullanıyorum. ancak tuşları çok ses çıkardığı için değiştireceğim.

başka yerlerde de kullanıcı yorumları okudum ama bir de sizin fikrinizi almak istiyorum.

merak ettiklerim şunlar;

tuşları sert mi ve ses çıkarıyor mu?
    fare hafif mi?
    pil ömrü nasıl?

• up!
  • bunu bilmem ama logitech v320 senin aradığın gibi
  • bu mouse'tan beyaz - siyah olmak üzere 2 tane kullanıyorum. beyaz olana 69 tl vermiştim ilk çıktığı zaman, siyah olanı hepsiburada'dan indirimle 30'a aldım:)
    sorularına gelince:

1- tuşlar ses çıkarmıyor. sadece scroll tuşu biraz sert olduğundan ses çıkarıyor diğer tuşlar çok sessiz ve yumuşak
    2- fare ağır değil, ama çok hafifte değil, tam ağırlığında. ele tam oturuyor.
    3- iyi bi pil ile özelliklerinde yazdığı gibi 10 ay gidebilir. ben alalı 5 ay oldu bimden alınma dandik pillerle kullandım 3 ay gitti gerisini sen düşün.

ama ilk beyaz rengi aldığımda kullandığım 4. günü alıcısı yanmıştı. ki toplasan 2 saat kullanmamışımdır. servise gönderdim 1 ay sonra yenisi geldi. 4 ay sonra tekrar yandı bu sefer 1 hafta sonra yenisini gönderdiler. yanma problemi neden kaynaklanıyor bilmiyorum. ama şuan ikisini de kullanıyorum sorun yok. servislik olması dışında harika bi mouse.

• yanma kötüymüş ya.. başka yerlerde de okudum bu olayı, o yüzden şüpheli oldum alamıyorum. orta tuş normal bir farenin orta tuşundan daha mı sesli? ayrıca oyun oynadınız mı oyunlarda takılma var mı? ve bu alıcısı yananlar eski seriler mi yoksa yeni mi?
  • bu yeni serilerden, geçen senenin sonunda çıktı. nano alıcısı var. eskilerde kocaman alıcı oluyordu.

oyun denedim donma yok kullanımı gayet rahat. orta tuşu normal bi a4 mouse'tan çok az daha sesli diyebilirim. ama rahatsız edici değil bana sorarsan. 2 defa yanmasına rağmen aynısından bi tane daha aldım memnun olduğum için. hani yanma problemi olur da 1 hafta - 1 ay mouse'suz kalmak problem değilse al derim :)
  • yok demek istediğim şu, alıcısı yananlar bu modelin ilk kalemlerinden mi? yani son üretimde bu soun çözüldü mü onu merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orasını bilemicem arkadaşım..
  • Microsoft a boşuna para verme A4 tech tavsiye ederim.
  • a4 çok kullandım, artık beğenmiyorum. bayadır microsoft kullanıyorum. :)
  • Şu ana kadar kullandığım en iyi mouse diyebilirim.Sıfır ses.
  • seninkinin alıcısı da yandı mı? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 18 Mayıs 2010; 15:38:25 >
  • up! daha fazla yorum gelsin.
  • Bence klavye-mouse konusunda logitechten şaşma.. Biraz tuzludur ama gerçekten kalitelidir..
  • Microsoft akar hoca...Ben klavye aldım ne a4 nede başka bi klavye microsoft akarrr
  • up
  • arkadaşlar tekrar merhaba,

ben bu fareyi aldım. beğendim de. yanlız sizlerden bir ricam olacak.

scroll fazlasıyla hassas gibi geldi. yanlışlıkla parmağım çarptığında bile hareket ediyor ve sayfa kayıyor. sizdekiler de böyle mi yoksa benim farede problem mi var ?
  • arkadaşlar bi zahmet..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.