Şimdi Ara

Microsoft Wireless comfort keyboard + optical mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Microsoft Wireless comfort keyboard + optical mouse

Microsoft Wireless comfort keyboard 1.0A model 1027 +
    wireless optical mouse 2.0A MODEL 1008

Kutu, Driver, Receiver, Kitapçık ve garanti yoktur.
    Bir iş yerinde 2 aylık kullanımın ardından, beş yıl kullanılmadan bekletilmek durumunda kalmıştır.
    ( Receiver yokluğundan, ürün tarafımca denenmemiştir. ) Ürün 09.08.2011 tarihinde denenmiş olup, sorunsuz olduğu görülmüştür.

Sıfırdan farksız görünümlüdür.
    Pazarlıksız 25 TL.
    Ankara içi elden alınmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramBil -- 11 Ağustos 2011; 0:10:50 >

• ALACAK KİŞİYİ BİLGİLENDİRMEK İSTERİM

bu klavyede tuşların basılı kalma olasılığını engelleyen bir sistem var yanı sürekli bir tuşa bastığınızda örneğin 5-7 sn kadar space e bastınız bu sistem otomatik olarak o saniyelerden sonra basmayı kesiyor yani elinizi çekip tekrar basmanız gerekmekte.

ben araba yarışı falan oynarken çok sinir oluyorum gaza basıyorsun birden devir düşüyo tekrar elini çek bas...

eğer bir programla halledilebiliyorsa bilemem fakat ben araştırmadım
  • sadece mouse u satarmısın.alıcı ve klavyesiz sadece mouse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

ALACAK KİŞİYİ BİLGİLENDİRMEK İSTERİM

bu klavyede tuşların basılı kalma olasılığını engelleyen bir sistem var yanı sürekli bir tuşa bastığınızda örneğin 5-7 sn kadar space e bastınız bu sistem otomatik olarak o saniyelerden sonra basmayı kesiyor yani elinizi çekip tekrar basmanız gerekmekte.

ben araba yarışı falan oynarken çok sinir oluyorum gaza basıyorsun birden devir düşüyo tekrar elini çek bas...

eğer bir programla halledilebiliyorsa bilemem fakat ben araştırmadım

Ben yaklaşık 2 - 3 senedir kullanıyorum. Hiç bir zaman böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tam gaz devam

• ben de öyle bir sorun yaşamadım aynı seti kullanıyorum. Bu arada fiyat süper bence. Böyle bir seti bu fiyata çok uygun veriyorsunuz.
  • quote:

Receiver yokluğundan, ürün tarafımca denenmemiştir.

Burda ne demek istediniz

klavyenin pc ye takılan vericisimi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihantopuz

ben de öyle bir sorun yaşamadım aynı seti kullanıyorum. Bu arada fiyat süper bence. Böyle bir seti bu fiyata çok uygun veriyorsunuz.

valla benim sette de klavye tuşlarına uzun basamıyorsun. ama sende yok öyle bir problem anlam veremiyorum. bu klavyede sorun olmayacağını bilsem kesin alırım 5 yıldır yatıyor klavye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MM.M60

quote:

Burda ne demek istediniz

klavyenin pc ye takılan vericisimi yok

Kutu, Driver, Receiver, Kitapçık ve garanti yoktur.
    Bir iş yerinde 2 aylık kullanımın ardından, beş yıl kullanılmadan bekletilmek durumunda kalmıştır.

Açıkça belirtilmiş...
  • ben şuan alsam bu seti sorunsuz kullanabilirmiyim kablosuz değilmi ?
  • Set için PM

bu arada Klavye tuşuna geri basmak zorunda kalan arkadaşıma İTHAFEN;

Vericinizin önünü açın. KILLANIM kılavuzunda yazdığına göre alıcıyla klavye mouse arasında 1 M olmalıymış.... siz deneyin. Driveri kurun.

Vericinin üzerindeki tarama düğmesine basın. Klavyeyi normal kullandığınız uzaklıktan 1-2 adım geriden ters çevirip "CONNECT" düğmesine basın. Mükemmelliğin farkına varın.

----------------------------
    5 yıldır bu sistemi kullanıyorum. Klavyesinden çok memnunumda; Ah şu mouse olmasa... 3 tam set tükettim. Klavyem ilk aldığım klavye. Ama MOUSE 3. setinkiydi. Taaki dün akşama kadar. Altındaki Lazer lamba Yanık kalıyor sönmüyor bir türlü. Açtım içini devreler Oksitlenmiş. kazıdım mazıdım yok. diğer mouse lara da baktım onlarında Lazerleri yanıyor sönmüyor. Eski sete elveda deme zamanı gelmiş...

• Hala cevap bekliyorum....
  • Vallaha iyiki acil diye bekliyorum. Foruma kaç günde bir giriyorsunuz? Sanırım benden başka herkes de aynı problemden muzdarip...

PM den attığım numaradan bana ulaşırsanız alışverişi gerçekleştirelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucav

Vallaha iyiki acil diye bekliyorum. Foruma kaç günde bir giriyorsunuz? Sanırım benden başka herkes de aynı problemden muzdarip...

PM den attığım numaradan bana ulaşırsanız alışverişi gerçekleştirelim...

PM' ler cevaplandırıldı...
  • Bu sene içerisinde alacağım inşallah. 1 buçuk aydır bekliyorum bir MAUSE için...
  • quote:

Bu sene içerisinde alacağım inşallah. 1 buçuk aydır bekliyorum bir MAUSE için...

Yaklaşık beş aydır, internete girmediğim, ürünleri güncelleştirmediğim, gerekçeleriyle birlikte tarafınızca bilinmektedir. PM ile bildirilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramBil

quote:

Bu sene içerisinde alacağım inşallah. 1 buçuk aydır bekliyorum bir MAUSE için...

Yaklaşık beş aydır, internete girmediğim, ürünleri güncelleştirmediğim, gerekçeleriyle birlikte tarafınızca bilinmektedir. PM ile bildirilmiştir.

Hocam eğer klavye duruyorsa talibim bende keçiörendeyim rahat görüşebiliriz
  • Ürünü ben aldım. Alıcı yoktu zaten üründe. Klavye olarak istiyorsan satabilirim.
  • klavyeyi almak istiyorum
  • garıplmo G kullanıcısına yanıt
    Mesajiniz sanirim bana,
    Uzunca bir sure kullanmistim bu urunu. Ilandaki urunu ise yedek olarak almistim. Klavye yastiginda yanik tuslarda silinme vardi. Degistirdim. 3 4 sene de kullandim. Ama suanda ne yedek ne de kullandigim klavye ortalikta yok. Baya bir bakindim işinize yarar vereyim diye. Bulursam size ucretsiz verecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.