Şimdi Ara

SATILIK 2. EL PCI TV KARTLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

2- Avermedia AverTV M168-U PCI TV Kartı ----> 15 TL.

4- PixelView PV-BT878P+ (Rev.4E) TV Kartı ----> 10 TL.

5- Philips TGUI9682 VGA & TV Kartı ----> 10 TL.

6- Hauppage WinTV PCI BT848 TV Kartı ----> 5 TL.

Açıklamalar:
    - Ürünlerin orijinal sürücüleri, kullanım kılavuzları, uzaktan kumandası yoktur.
    - Garantileri yoktur.
    - Pazarlıksızdır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramBil -- 6 Ekim 2011; 17:47:11 >

• arkadaşım tv kartlarından hiç anlamam..bana uyduma bağlanacak tv den kayıt yapacak olanlarından lazım elindekiler işimi görürmü ?ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

arkadaşım tv kartlarından hiç anlamam..bana uyduma bağlanacak tv den kayıt yapacak olanlarından lazım elindekiler işimi görürmü ?ankara

cevaplandırıldı.
  • Güvenle alışveriş yapabilirsiniz ilgili ve güvenilir bir satıcıdır.

satıştaki kartların neredeyse tamamını dscaler programıyla sorunsuzca izler kayıt vs yapabilirsiniz.ister analog yayın ister uydu receiveri bağlayarak izleyebilirsiniz.Hem böylece kartın kumandasının olmaması hiçbir sorun teşkil etmemiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

Güvenle alışveriş yapabilirsiniz ilgili ve güvenilir bir satıcıdır.

satıştaki kartların neredeyse tamamını dscaler programıyla sorunsuzca izler kayıt vs yapabilirsiniz.ister analog yayın ister uydu receiveri bağlayarak izleyebilirsiniz.Hem böylece kartın kumandasının olmaması hiçbir sorun teşkil etmemiş olur.

Güveniniz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ediyorum. Sizin güveninizi kazanmak, bana verdiğiniz güvenin sonucudur.
  • pm
  • win 7 de çalışırmı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: express

win 7 de çalışırmı acaba ?

Evet çalışıyor mu ?
  • Yukarda arkadaşa cevap vermişsin ama p.m ile sanırım bende merak ettim bu kartlar analogmu digital mi? Yani uydu kablosu ile izliyebilirmiyim?
  • ürünleri bilmiyorsunuz önce araştırın ondan sonra yazın bence
    ürünlerin hepsi analog yayınlar için (karasal )
  • AnalogGirişli(TV, Tvkartı vb)cihazlara klasik anten bağlantı noktasından uydu receiverınızı bağlayabilirsiniz.
    Bunun için receiverinizın arkasındaki siyah porta(her receiverde olmayabiliyor) ve oradan bağlanan uygun bir ara kabloya ihtiyacınız var.O siyah porttan hem görüntü hem ses birlikte gider.Böylece klasik anten girişli analog cihazınıza dijital uydu receiverinizi bağlamış olursunuz.Bu ara kablonun adıda atari kablosu diye geçiyor.Bir ucu resimde yeşille işaretlediğim yere diğer ucuda tv deki anten yerine takılıyor.Daha sonra uyduyu tvkartınıza bağladıktan sonra aynı televizyonda yaptığınız gibi bir kanal içinde uydunun yayınını aratıp bulmaya çalışacaksınız.Frekansı yakaladıktan sonra kaydedilen kanal içinden receiverin kendi kumandasıyla cihaz üzerinden kanal değiştirmesinide sağlayabilirsiniz.Böylece kumanda sorunuda ortadan kalkmış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlı -- 30 Eylül 2011; 0:33:15 >

• Bu kartların hepsi analog dur , arkadaşında dediği gibi karasal yayını alar demiratlı arkadaşın dediği yöntemle yapılırsa olabilir ben denemedim ama o kadar masrafa girmeye gerekyok onun yerine uydu yayını için skystar 2 kartını araştırın.

Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 3 Mayıs 2012; 7:08:17 >
  • aslında receiveri almak ekstra maliyet gibi görünüyor ama receiveri daha sonra başka yerde kullanma şansıda doğuyor(tv) ve kumandam yok kanal değiştiremiyorum derdini ortadan kaldırıyor.
  • hocam iyi satışlar...

dijital tv kartı ilgilenir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_54535679/mpage_1/f_/key_skystar//tm.htm#54535679
  • Gayet makul fiyatlar
  • İyi fiyat.Hayırlı satışlar.
  • BEnim dijitalle işim yok win 7 64 bit için ve kablo tv ile kullanıcam hangi kartı tavsiye ederseniz alıcam bide kartlar çalışır durumdamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇıktımİncirAğacına

BEnim dijitalle işim yok win 7 64 bit için ve kablo tv ile kullanıcam hangi kartı tavsiye ederseniz alıcam bide kartlar çalışır durumdamı?

Bu sorularınızı PM ile sorduğunuzda, yine PM ile cevaplandırmıştım.
  • win8.1 de çalışır mı bilginiz var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.