Şimdi Ara

Microsoft, Windows eleştirilerini kabul etti: “Düzeltilecek çok şey var” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Windows 10 açık ara en kötülerinden. Windows 10'un aldığı yamaların haddi hesabı yok. Senelerce kendine zor geldi güncellemelerle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Herkes bilgisayarda oyun oynamıyor. Binlerce kullanıcının olduğu ofislerde bir domain içinde bu kadar makinanın merkezi olarak denetlenmesi güvenliğin sağlanması loglanması mail sunucuların barındırlması gibi Business işler var. İşte o zaman nerde bu Windows diye köşe bucak dolanır IT elemanları.

aslında mac daha iyi özellikle dizüstü bilgisayar olarak. 3. parti yazılım gereksinimine katılıyorum fakat ücretsiz de bulunabiliyorlar. gerçi ben deniyorum beğendiklerimi alıyorum stabilite sorunu olmasın diye. better touch tool diye bir program var onu anlayıp kullandıktan sonra özellikle bir daha macbook dışında bir laptop çok hantal gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 20 Kasım 2025; 13:26:13 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.