Şimdi Ara

Microsoft WebCam VX1000 ve VX3000 arasındayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft WebCam VX1000 ve VX3000 arasındayım.

Arkadaşlar A4Tech cameram var ama yeni güzel bir cam almak istiyorum.

Microsoft klavye setim var ve çok memnunum hende camera ile takım olur.

Ama Vx1000 (45 YTL ) ve VX3000 (70 YTL ) arasında kaldım.

ikisi arasında çok fark var mı ?

Siz bu microsoft webcam leri ile ilgili ne diyorsunuz ?

not = önümüzdeki günlerde 22" samsung alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur@ -- 29 Mart 2008; 17:24:35 >

Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro MGX72TU/A 2.6 GHz i5,t 8 GB 1600 MHz DDR3L ,128 GB PCIe SSD, Intel Iris Graphics + iPad Air 32GB + iphone4s 32 GB + 15,6"HP notebook core2duo 2,6ghz 3gb ram , Samsun 6470 40" tv. CANON 6D 7Dcanon + 24-105 + 85mm + 50mm
  • selam dostum microsoftun hiç bir şeyini alma nednemi?

1. işletim sisitemi olan vista ve xp ve öncekiler inanılmaz sisitme açıklarıyla dolu.

2. Webcamı tam anlamıyla rezalet vx-1000 ve vx-3000 youtube.com da incelemeleri var sıradan 15 ytl lik webcam görüntüsü veriyor ki zaten microsoftun bunları üretecek fabrikası yok tanesini 7-8 dolara yaptırıp taiwan firmasında 45-55 dolar gibi bir fiayata satıyor.Yani tamamen parasal mevzu kameralarının da birbirine üstün bir yanları yok her modelde aşağı yukarı özellikler aynıdır.

3. Yazılımsal sebepler

Mantıklı düşünecek olursak msn de karşıya giden görüntü 352*288 pixeldir.Akıcı ve net bir görüntü için 25 kare/saniye oranını tutturman lazımki karşındkaiyle net ve hızlı iletişim kurasın.Ben b ugüne kadar ki msn deneyimime dayanarak daha 25 kare/saniyeye ulaşamadım.Artı sen camı aldığında camın yaızlımlarını pc ne kurduğunda camın pc içerisinde gayet randımanlı çalışır.Video kayıt yaparsın snapshot foto çekersin.Ancakkk
    iş mn e geldiğinde işin rengi değişir.Msn kendine has bir görüntü algoritması kullanıyor.Buda senin birinci kalite camını karşıya görüntüsünü bozarak yollar inanmıyorsan 2 msn aç aynı pc de birinden diğerine görüntülü istek yolla dediğimi anlayacaksın kendi pc deki msn görüntüsüne bak birde diğer uçdaki msn görüntüsüne bak inanılmaz farklı olduğunu gireceksin.bende 15 ytl likk kamera var gayet yetiyor boş yere 45-70 ytl para verme karşı tarafa hiç bir şekilde dvd netliğinde görüntü ulaştıramazsın bırak dvd netliğinden vazgeçtik youtube kalitesinde bile gitmez .

bende sıfır cam var satayım sana 25 ytl 500k 500 bin pixel canavar gibi vx-1000 den iyi görüntü veriyor.

• ben kendim vx1000 kullanmaktayım. şahsen yazılımıyla ilgili hiç bir sorun yaşamadım. xp kullanıyorum. msn de fps yi yakalamama olayıda bağlantı hızlarımızın düşük olmasından dolayıdır. ben almanyayla konuşurken sesler ve görüntüler geç gidip geliyor. ancak şehr içinde bir bağlantı kurduğumda herşey değişiyor görüntü gayet akıcı sesini rahatlıkla karşındakine duyurabilirsin. eğer microsoft ürününden memnunsan bundan memnun kalırsın. ayrıca kameranın parça kalitesi çok güzel ve kullanışlı. kısacası aldığına pişman olmazsın.vista uyumuda var. bence üst modelleri tercih etme çünkü vx1000 pek geçemiyorlar.
  • VX-1000 al derim görüntü kaliteleri aynı zaten tek fark 3000 modeli face tracking yapıyor başka da bir fark yok. Ayrıca akıcılık olarak Microsoft'un kameralarını tek geçerim. Görüntü kalitesi olarak en iyisi ise Logitech.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.