Şimdi Ara

Microsoft VM Ekran Kartı Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Microsofr Virtual Machine 2004 kurup Xp yükledim fakat ekran kartını tanıtamıyorum,kendisi otomatik 3s olarak tanıyor ancak kendi kartımı tanıtmam lazım...Nasıl çözebilirim bu sorunu?

• Bilen yok mu arkadaşlar...
  • Size Söyle bir tavsiyede bulunabilirim,Microsoft Virtual Machine bende kurdum ama ekran kartından istediğim performansı alamadım zira sistemde 2 oyun birden açmam gerekiyordu ve Ms Virtual Machinenin ekranı bunu başaramadı kanatındayım yalnız VMware Workstation kurun sonra VMXBUILDER kurun ,oluşturmuş oldugunuz Virtual Machine yi VMX BUILDER de Edit Existing virtual machine ye butonuna basarak açın Hardware sekmesinde Display kısmından artık gerekli ayarları yapabilirsiniz zira kurdugumuz BUILDER bize bu izni vermekte Video Ram(MB) değeri olarak kaç mb vereceginizi belirtiniz örnek 128MB,Enable Direct3D Support u işaretleyiniz,Çözünürlük ayarlarını yapınız örnek 1024x768 Kaydet deyiniz ve başlatınız,Eğer ilk defa Kuracaksanız Virtual Machine gene VMX Builder'den Create New Virtual Machine seçmeniz lazım.
  • VMvare Workstation'u kurarken sistem hata veriyor önceden denemiştim,zira Wmvare workstationdaki gerekli ayarları biliyorum ancak dediğim gibi sistem Wmvare kurulumunda hata veriyor...Bende MS Vm'yi ikinci bir oyun açmak için kurdum,oyun sadece açılsın yeter,herhangi bir şekilde o oyundan performans beklemiyorum...Oyunu açarken grafik kart hatası veriyor...
    Bir yolu olmalı...

Turgut bilgilendirmen için teşekkür ederim.
  • Tamam işte VMXBUILDER'i Kur hata vermez, Hatayı geçmen içinde yardımcı olayım hocam Belgelerim/My Virtual Machines\Windows XP Professional icindeki Windows XP Professional.vmx ine birlikte aç de ve şunu
    paevm = "TRUE" yap

VMXBUILDER yukleyip çalıstırırsan paevm i göremezsin ama sana tavsiyem önce VMare kur sonra VMXBUILDER kur ve New Virtual machine yi VMXbuilder den yap...
  • Sanırım yanlış anladınız,WMvare PC'ye kurulmuyor,yani PC'ye kurabilsem programı dediklerinizi yapabilirdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalnotdead

Sanırım yanlış anladınız,WMvare PC'ye kurulmuyor,yani PC'ye kurabilsem programı dediklerinizi yapabilirdim...

walla kardeş anladığım kadarıyla senin pc den kaynaklanan birşey benim pc ilk çıkan corelerden hdd yeni aldım 160 gb tek C:\ kullanıyorum ona rağmen vmware yi kurana kadar canı çıkıyor pc nin.
    anlayacağın kurarken donduğunu düşünüyorsan gece setupu aç sabahleyin kurulmuş olur :) ha yok setupu açarken yada kurarken hata veriyor diyorsan ozaman format at problemi kökünden çözmüş olursun :)

turgut kardeş klavyene sağlık aradığım konulardan 1 siydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.