Şimdi Ara

Microsoft ve xbox hakkında ki aklımda ki soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , yakın zamanda xbox one almayı planlıyorum ve aklımda bir soru var.Xbox one aldıktan sonra bu konsolun gideri kaç yıldır? Kaç yıl sonra sony ve microsoft konsol yarışında ki yeni konsollarını çıkarır? Bu sorunun cevabını merak ediyorum.Aldıktan sonra gidip 2 yıl sonra yeni konsolu duyururlar mı ki? Nedem merak ettiğimi soruyorsanız yeni konsol çıktığı zaman xbox one a çıkacak oyunları kısıtlamalarından korkuyorum.

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.



  • One x yeni çıkacak kasımda. Ve microsoft one x e çıkan her oyun one ada çıkacak dedi aynı nesiller çünkü ve bundan geri adım atmaz. 2 sene sonra yeni nesil çıkaracağını sanmam yeterince güçlü konsol one x, onun üzerine oynar. Ps tarafında pro var. Yani yeni nesillerin 3 seneden aşağı gelmesi çok zor. Pro da , one x de yeterince güçlü konsollar. One s de ps4 slim de alınır ve 3 sene götürür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedycruiser

    One x yeni çıkacak kasımda. Ve microsoft one x e çıkan her oyun one ada çıkacak dedi aynı nesiller çünkü ve bundan geri adım atmaz. 2 sene sonra yeni nesil çıkaracağını sanmam yeterince güçlü konsol one x, onun üzerine oynar. Ps tarafında pro var. Yani yeni nesillerin 3 seneden aşağı gelmesi çok zor. Pro da , one x de yeterince güçlü konsollar. One s de ps4 slim de alınır ve 3 sene götürür.

    Teşekkürler cevap için.Birde hazır konu açmışken bu konular hakkında almadan önce bir sorum daha olacak.Bu xbox one ın kolları pahalı olduğu için e alacağım konsol da mecbur param yetmiyor diye 2. el olacağı için sorun yaşatır mı ? Yani kolay bozulur mu acaba diye korkuyorum yada cihaz arıza çıkarır mı diye... Kol ve cihaz için sağlam diyorlar ama sizin görüşünüz nedir ?

    Edit: Mesela forumda gezerken gördüm otomatik olarak kol kapanıyormuş yada karakteri kendi kendine yürütüyormuş vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctor Doom -- 10 Ağustos 2017; 20:33:21 >




  • Doctor Doom kullanıcısına yanıt
    Xbox im olmadığı için bu tarz kullanıma dayalı konularda diğer arkadaşlar fikrini belirtirse daha sağlıklı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra sadece ve sadece One One X alınır 7 Kasım'ı bekle çöp donanımlı Xbone'a kuruş para verilmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor Doom kullanıcısına yanıt
    açıkçası xbox one gamepadleri bugüne kadar kullandığım en az deforme olan gamepadlerden... ama şu da var, benim 7 yıllık ps3 gamepadim bile sağlam :)

    ha yerinde olsam 2 gamepadi de 2.el alacağıma birini gider istediğim renk yada desende sıfır alırım ama bu tamamen kişisel zevk... yani crimson omen yada titanfall gamepad için verdiğim hiç bir kuruşa acımadım
    Microsoft ve xbox hakkında ki aklımda ki soru
    (evet o pençe izleri gerçekten fiziksel girinti)

    one x konusundaysa ps4'ten ps4proya geçtiğimde "niye para verdik ki buna" demiştim(4k tv var)... o yüzden ben one'dan one S'e geçtim ama X'e geçme konusunda biraz daha sabırlı olacağım :)




  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Ne adamsın xone ı da çöp ettin ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.