Şimdi Ara

MİCROSOFT UN ÖĞRENCİ İÇİN WİNDOWS 8.1 İNDİRİMİ İLE İLGİLİ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Microsoft Store da dolaşırken öğrenciler için teklifler diye bir link gördüm ve tıkladım burda öğrenciler için 129 tl windows 8.1 pro var benim öğrenmek istediğim şey bunun için lise ögrencisi olmak işe yarıyormu? Ben sepete ekledim devam et dedim hotmailime girdim ilerledim sonra bana "baslamak için bir dogrulama yöntemi secin" diye bir secenek cıktı burda çeşit çeşit sekmeden belge saglayabilirim seceneğini sectim ve ordaki okul türlerinde "k-12 ilk ve orta" yazıyordu aynı ve benden bir belge istiyordu öğrenci olduguma dair bir belge bu durumda lise içinde gecerlimi ?

cevaplarınız için şimdiden tesekkürler herkese iyi forumlar
     MİCROSOFT UN ÖĞRENCİ İÇİN WİNDOWS 8.1 İNDİRİMİ İLE İLGİLİ SORU

• 1. sihttp://forum.donanimhaber.com/m_83583172/tm.htm Öğrencilere Windows 8.1 Pro bedavadır.
    2. si İett kartın varsa onun fotosunu çekip ek bölümündeki gözat butonuna tıklayarak oraya at eposta adresi mümkünse microsoft hesabı olmasın gmailin falan varsa onu gir okul adı türü falan doldur ben 2000 liyim Şehremini Lisesine geçtim benimkini kabul etti 3-5 iş günü içerisinde senin kini de kabul edecektir yüksek bir ihtimal
    3.
  • Ben lise 4. Sınıf öğrencisiyim o bedava sadece üniversite öğrencilerine degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrhmkarali İ kullanıcısına yanıt
    Hayır öğrenci olduğunu kanıtlayan bir belgenin olması yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Hayır öğrenci olduğunu kanıtlayan bir belgenin olması yeterli.

Şuan hala yapabilir miyiz?
  • Denemekte yarar var neden olmasın microsoft hesabın var mı outlook ya da hotmail lazım buraya gir verify ye tıklahttps://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82 sonra microsoft hesabı ile giriş yap ondan sonrası için öğrenci belgesinin fotosunu çekip buradaki  MİCROSOFT UN ÖĞRENCİ İÇİN WİNDOWS 8.1 İNDİRİMİ İLE İLGİLİ SORU gözat a tıklayıp yükle okulu falan gir göndere bas 3-5 gün sonra doğrulanıp doğrulanmadığını gösteren bi e posta gelecek onaylandıysa ücretsiz indirebilirsin Win8.1Proyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Denemekte yarar var neden olmasın microsoft hesabın var mı outlook ya da hotmail lazım buraya gir verify ye tıklahttps://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82 sonra microsoft hesabı ile giriş yap ondan sonrası için öğrenci belgesinin fotosunu çekip buradaki  MİCROSOFT UN ÖĞRENCİ İÇİN WİNDOWS 8.1 İNDİRİMİ İLE İLGİLİ SORU gözat a tıklayıp yükle okulu falan gir göndere bas 3-5 gün sonra doğrulanıp doğrulanmadığını gösteren bi e posta gelecek onaylandıysa ücretsiz indirebilirsin Win8.1Proyu

Teşekkürler attım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar lise ögrencisi olarak alınmıyor sanırım müsteri hzmetleriylede konustum onlarda alınmadıgını söylediler. Daha dogrusu alınmadıgını düşündüklerini söylediler bende onun üstüne bunu denedim ve kabul etmedi. Foruma girmedim uzun zamandır konunun ucu acık kalmasın diye görmüşken yazıyım dedim. Eger yapa bilmiş olan varsa yazabilir. herkese iyi forumlar.
  • oluyor, hem açık öğretim lisesine ait öğrenci kimlik kartıyla (bana ait değil), hemde 2000 yılına ait üniversite stajyer kartıyla (bana ait) üyelik yaptım, ikiside oldu....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.