Şimdi Ara

Microsoft Türkiye'nin Xbox departmanına hiçbir şekilde ulaşılamaması.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arızalanan Series S gamepad'i için garanti kaydı oluşturdum normalde nasıl gönderileceğine dair bir mail gelmesi gerekiyor bu mail gelmedi. 3 gündür olabilecek tüm numaraları arıyorum Xbox teknik destek bölümüne bağlamadan telesekreter direkt kapatıyor. MS'nin destek sayfasındaki bizi arayın bölümü de aynı şekilde 3 gündür bizden kaynaklı bir hata var uyarı veriyor. Son çözüm olarak amazon'a yazacağım konsol amazon.de'den gelmişti ancak koskoca Microsoft'un yaptığı kabul edilebilir birşey değil.




  • Onlara mesaj birakiyordunuz onlar sizi ariyordu onuda kaldirmislar bende kontrol ettim bizim tarafimizda bir hata olustu diyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, 0 (850) 390 27 77 den microsoft u ara, menülerin birinden müşteri temsilcisine ulaş.( bi şekilde :) )akabinde - xbox bölümüne aktarabilirmisiniz diye rica et” mesai saatlerindeyse ulaşacaksın.
    Denenmiş net çözümdür…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mattmurdock

    Hocam, 0 (850) 390 27 77 den microsoft u ara, menülerin birinden müşteri temsilcisine ulaş.( bi şekilde :) )akabinde - xbox bölümüne aktarabilirmisiniz diye rica et” mesai saatlerindeyse ulaşacaksın.
    Denenmiş net çözümdür…

    Bu yöntemle güç bela ulaştım teşekkürler, Xbox teknik destek departmanı çalışıyor gel gelelim direk ulaşmak imkansız gerçekten.

  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    👍🏻 Rica ederim hocam 🙂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.