Şimdi Ara

Microsoft'tan Windows 10 Mobile kullanıcılarına öneri: iOS veya Android'e geçin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serafon kullanıcısına yanıt
    Bunu iphone çıktıktan sonra nokianın çıkardığı dokunmatikleri görünce söyledim. Daha o zaman windowsphone yok ama bir firma neden kendini batırmak ister diye düşünürdüm. İphone çıkmış sen hala n8 gibi ürünler çıkartıyorsun. Sonra çok enteresan bir şey oldu microsoft nokiayı aldı windowsphone lu lumia920 çıktı ki kamerası ile çektiğim resimler hala mükemmel. İsteseler şuan iphone ciddi sallardı. Bilerek batırıldı. Bu işi asıl yapacak firma microsofttu. Adamların asıl işişletim sistemi ama sistemi yanyana getiremediler. Yersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklısı bu olurdu herhalde. Zaten ilk çıktığı günden beri market içeriği de vasattan ileri gidemedi.

  • Linç yemeyeceksem eğer ben o ikonları metro arayüzünü seviyordum hep bi Lumia 1320 almak istemiştim. Almadan heralde öldü sistem. Güzelim işletim sistemini ne hale getirdiler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh ahhh



    40 yıllık ikon dedin yaramı deştin. Resmen alay edercesine dünyanın çıkan ilk arayüzünü kakalıyorlar millete. Arkada ne dönüyor bilmiyorum ama microsoft bilerek ilerletmedi. Zamanın ötesinde bir sistemdi. Android 9 da hala koyı mod oturmadı daha. Adamların ilk yaptığı şeydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç lumia cihazım olmadı ancak deneyimlediğim oldu. Ben çok beğenmiştim. Hatta jailbreakli iphon'uma lumia arayüzü yüklemiştim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maşallah bu ne fanatikliktir böyle. Artık microsoft bırakın demesine rağmen savunanlar, arkasında gizli planlar arayanlar var. Yanında tabi haliyle win 10'u savunanlar :) Ya adamlar niye kasti çökertisin. Microsofttan bahsediyoruz. Adamlar senelerce rezil olmalarına rağmen ie/edge gibi, web dünyasının üzerine çökmüş başarısız bir belayı bile bitirmediler. Hala azalmış yüzdelerine rağmen ısrarla tutturmaya çalışıyorlar. En nihayetinde beğenmediğiniz Android'in yapımcısı Google'ın chromium una yamanmak zorunda kaldılar. Win 10 için ise daha hiç bir şey söylenmesine gerek olmamalı ama bazıları ısrarla görmek istemiyor. Win 10 microsoftun gelmiş geçmiş en başarısız os si. Bedava dağıtmalarına, sonra zorlayarak dağıtmalarına, seneler geçmesine(laptoplarla otomatik dağıtım) rağmen pazar payı ortada. Genel olarak beğenilmedi. Güncelleştirmeleri, eula sı bir ton tepki topladı. Microsoft ilk win 8 de başlatı kaldırıp teki topladığında, kullanıcıları terslemiş bir firma. Biz böyle diyorsak böyle, başlat tuşu geri gelmeyecek o kadar dediler. Üstünden bir kaç ay geçince paşa paşa tamam geri getiriyoruz ama tam olarak değil (yarısından çoğu microsoft reklamı) olarak geri geliyor dediler. Bakmayın rakip yok diye bir şey sanıyorsunuz. O zoraki win 10 a geçişlerde bir ton veri kayıpları yaşayanlar oldu. Davalar açıldı da ondan sonra kabus bitti. Hala daha varsayılan'ı ie tutmak için yapmadıkları dalavere bırakmıyorlar win 10 da. İnsanlar dayatılmayı istemiyor. Win 8 ile beraber başladılar 15dk içinde s*ve s*ve bilgisayarınız tekrar başlatılacak yazısı çıkartmaya. Win 7 ye kadar böyle bir şey yok. Bilgisayarını tekrar ne zaman res lersen o zaman yüklenmiş olan güncelleştirme aktifleşiyor. Toplantıya gitmişsin, sunum için pc yi açıyorsun. 15 dk içinde iptal etme şansın yok illaki res çekiyorum ne demek. Neymiş, güvenlik içinmiş. Senden beni kim koruyacak.





  • Bu arayüzü beğenebilmek için görme özürlü olmak gerek. Bütün ikonlar tasarım olarak aynı yapıda. Android’e veya iOS’a baktığında her uygulamanın kendine has bir ikonu vardır. Tile sistemini kim beğeniyor acaba? Beğenen olsaydı şimdiye piyasada iOS ve Android’e alternatif olmuş olurdu. Dünya geneline yay bakalım bu arayüzü beğenen mi daha çok beğenmeyen mi? Her yüz kişiden anca beş kişi beğeniyordu belki. Pazar grafiği de bunun ispatıdır. O iğrenç arayüze 5 saniye bile bakamıyordum. O kadar midemi bulandıran bir arayüzdü. Tile sistemi tutmuş olsaydı tüketiciler bu platforma ilgi gösterirdi. Çünkü tüketiciyi çekecek bir albenisi olmadığı için satışları kötü oldu. Satışlar kötü olduğu için geliştiriciler de destek vermedi. iOS ve Android’in ilk yıllarında destekledikleri uygulama sayıları bile yok denecek kadar azdı. Ama tüketicileri kendilerine çekmeyi başarmalarının sebebi tasarladıkları arayüzlerin ve sundukları kullanım deneyiminin tüketiciler tarafından benimsenmesiydi. Bu benimsenme satışları da beraberinde getirdi. Buna bağlı olarak tüketicilerin ilgisi karşısında geliştiriciler de bundan pay almak için uygulama çıkarmaya başladılar. Microsoft hatayı baştan yapmıştı. Tüketicinin ilgisini çekecek kullanım deneyimini kolaylaştıracak bir arayüz sunmamıştı. Basit gibi görünen ama esasında karmakarışık görünen tekdüze bir arayüzdü. iOS ve Android’den sonra bu denli farklı yapıdaki bir arayüzü büyük çoğunluk benimseyemedi. Tüketicilerin ilgi göstermediği bir platforma geliştiriciler de destek vermez. Bu her zaman böyle olmuştur. Sonuçta battı iyi oldu. Bu kadar rezil bir sistem için MeeGo gibi bir sanat eseri heba edildi. MeeGo ile WP karşılaştırılamayqcak kadar farklılar. MeeGo’da bir kere kapasitif tuş saçmalığı yok. Swipe arayüzüyle tasarlanmış bir sistem. BBOS ile birlikte hiçbir sistemde bu denli başarılı multitask işlemi yapabilen sistem olmadı. Arka plana atılan uygulamanın multitask ekranından canlı olarak ne durumda olduğunu uygulamaya girmeden izlemeye imkân veriyordu. Yani gerçek zamanlı multitask yapılabiliyordu. Tüm bunlar WP çöpü için heba edildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Ocak 2019; 1:38:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Microsoft Specialist
    Ben sana taaa yıllar öncesinden dememiş miydim? Arkadaşlar siz de şahitsiniz değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galay mini'den sonra nokia lumia 625'e geçmiştim. O dönem anlamsız bir kısıtlamaya gitmişti microsoft. 512mb ram var diye modern combat 4 adını hatırlamadığım bazı oyunlar ve hatta subway surfers bile 1 gb ram istiyor diye 512 ram'lilere vermiyolardı lakin bir şekilde yükleniyordu bilgisayardan uğraşarak ve sorunsuz oynanıyordu. Ulan zaten sen rakiplerine göre çok geridesin mağazanda 2 sayfa uygulama var ve böyle bir kısıtlamaya gittin beter ol. Birde yeteneksiz işletim sistemi olmasına rağmen sürekli bir hantallık vardı telefonda whatsapp'a eski galaxy mini'mden geç giriyordu berbattı.
  • Taaaa seneler sonra, en sonunda haklı çıktım. Şimdi o "Market düzelecek" diyen ve bana artistlik yapan Windows Phone işletim sistemi şövalyeleri gelsin. Hadi yiğitlerim. Nerelerdesiniz????

    Microsoft'tan Windows 10 Mobile kullanıcılarına öneri: iOS veya Android'e geçin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 21 Ocak 2019; 2:32:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Bu arayüzü beğenebilmek için görme özürlü olmak gerek. Bütün ikonlar tasarım olarak aynı yapıda. Android’e veya iOS’a baktığında her uygulamanın kendine has bir ikonu vardır. Tile sistemini kim beğeniyor acaba? Beğenen olsaydı şimdiye piyasada iOS ve Android’e alternatif olmuş olurdu. Dünya geneline yay bakalım bu arayüzü beğenen mi daha çok beğenmeyen mi? Her yüz kişiden anca beş kişi beğeniyordu belki. Pazar grafiği de bunun ispatıdır. O iğrenç arayüze 5 saniye bile bakamıyordum. O kadar midemi bulandıran bir arayüzdü. Tile sistemi tutmuş olsaydı tüketiciler bu platforma ilgi gösterirdi. Çünkü tüketiciyi çekecek bir albenisi olmadığı için satışları kötü oldu. Satışlar kötü olduğu için geliştiriciler de destek vermedi. iOS ve Android’in ilk yıllarında destekledikleri uygulama sayıları bile yok denecek kadar azdı. Ama tüketicileri kendilerine çekmeyi başarmalarının sebebi tasarladıkları arayüzlerin ve sundukları kullanım deneyiminin tüketiciler tarafından benimsenmesiydi. Bu benimsenme satışları da beraberinde getirdi. Buna bağlı olarak tüketicilerin ilgisi karşısında geliştiriciler de bundan pay almak için uygulama çıkarmaya başladılar. Microsoft hatayı baştan yapmıştı. Tüketicinin ilgisini çekecek kullanım deneyimini kolaylaştıracak bir arayüz sunmamıştı. Basit gibi görünen ama esasında karmakarışık görünen tekdüze bir arayüzdü. iOS ve Android’den sonra bu denli farklı yapıdaki bir arayüzü büyük çoğunluk benimseyemedi. Tüketicilerin ilgi göstermediği bir platforma geliştiriciler de destek vermez. Bu her zaman böyle olmuştur. Sonuçta battı iyi oldu. Bu kadar rezil bir sistem için MeeGo gibi bir sanat eseri heba edildi. MeeGo ile WP karşılaştırılamayqcak kadar farklılar. MeeGo’da bir kere kapasitif tuş saçmalığı yok. Swipe arayüzüyle tasarlanmış bir sistem. BBOS ile birlikte hiçbir sistemde bu denli başarılı multitask işlemi yapabilen sistem olmadı. Arka plana atılan uygulamanın multitask ekranından canlı olarak ne durumda olduğunu uygulamaya girmeden izlemeye imkân veriyordu. Yani gerçek zamanlı multitask yapılabiliyordu. Tüm bunlar WP çöpü için heba edildi.
    Windows Phone kullandın mı? Bakmaktan bahsetmiyorum, bir süre kullandın mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion20

    Bilgisayar konusundaki uzmanlığını cep telefonu alanında gösteremedi
    PC konusunda da rezil. Windows açık ve net dünyadaki en hantal, en aptalca işletim sistemidir. Sırf alışkanlıklar ve çoğu oyunun sadece Windows destekli olması, 35 yaş üştü eski nesil PC teknolojisinden uzak Facebook'ta okey oynayan kişilerden dolayı kullanılıyor.

    Ha bunları dedim ama ben de Windows kullanıyorum, Linux'a geçmeye üşeniyorum. Aslında geçsem alışsam yaparım da işte üşengeçlik...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AirSupport

    Linç yemeyeceksem eğer ben o ikonları metro arayüzünü seviyordum hep bi Lumia 1320 almak istemiştim. Almadan heralde öldü sistem. Güzelim işletim sistemini ne hale getirdiler
    Doğru düzgün bir tile şeması oturtunca müthiş oluyordu. Telefonun ekranını kaydırınca bütün bilgiler ekranında. Hava durumundan postalara, son gelen mesajdan twitlere, fotoğraflardan ekonomiye hepsi takır takır ekranda dönüyordu.



    1320 demişken platform patates olduktan 2 yıl sonra marketlerden birinde tatildeyken 0 kutulusunu bulmuştum. Fiyatı da 649 TL idi. O zaman almadığıma çok pişman olmuştum zira bir sonraki sene telefon yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok yazık oldu. deneyimlediğim en iyi mobil sistemdi. çok düşük donanımla bile ios ya da androidden hızlıydı. çok üzüldüm.

  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Anlatamadık ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamıyorum arayüz hoşumuza gitti diyince sövmeye başlayanlar , hakaret edenler var burada hayırdır kendileri tasarım dahisi mi görme dahisi mi? Size kim veriyor bu hakları? Sizene kardeşim isteyen istediğini beğenir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 ay önce lumia 930 telefonumu mecburen satıp nokia8 aldım.fakat oldukça mutsuz telefon kullanıyorum. şu an uygulama desteği geri gelse hemen Windows 10 a geri geçerim.windows phone 10 klas bir sistem. bana göre android oyuncak gibi. ios çok tekdüze. yok arkadaş bu Microsoft gerçekten adam olmaz güzelim sistemin içine etti

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.