Şimdi Ara

Microsoft'tan önemli adım: Denetim Masası tarih oluyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bunların yüzünden güncelleme yapamaz oldum.Otomatik güncelleme yapıyor diye mecbur kapattık.Şimdi de denetim masasına göz dikmişler.Güncellemeyeceğim kardeşim sistemimi.Sizin yapacağınız işi seveyim
  • Yine doluşmuş Vista'dan devşirme overrated Windows 7 fanboyları. Nedir bu kadar karman çorman Denetim Masası'nı savunmak. Windows 10'un kategorileşmiş menüsü Denetim Masası'na toz yutturuyor. Ama neymiş yılların alışkanlığıymış, değiştirmesinlermiş. 60 yaşındaki dedeler gibi yeniliklere kapalı olacaksanız bence Microsoft'u hiç eleştirmeyin.


    Gidin Windows XP kullanın yeşil ova, mavi gökyüzünü zevkle seyredin. Neyinize Windows 10.

  • Aygıtlar ve Yazıcılar, Ağ ve Paylaşım Merkezi ve Yönetimsel Araçlar.

    eğer şu yukarıdaki üçünü tüm alt içerikleri beraberinde eksiksiz ve aynı kullanışlılık ile entegre edebileceklerse ne ala, yok eğer bunların hali hazırda Windows 10'un kendi ayalar menüleri altındaki güdük hallerini zorunlu kılmak gibi bir aptallığa meylederlerse orayı yıkarlar*.

    p.s. Denetim Masası altındaki detaylı Güç Seçenekleri de unutulmamalı, Windows 10'un mevcut ayarlar girdisinde sadece ekran süresi ve uykuya geçiş süresi ayarlanabilior zira

  • şu eski-yeni ikililiğine bende ayar oluyorum, win10'da tam yeniliğe geçememişler eskiyide peşinden sürüklüyor tasarım,işlev olarak. Mesela örneğin Disk Yönetimi ekranı xp'den kalma arayüzü kullanıyor hala.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse


    quote:

    Orijinalden alıntı: csh

    quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Program kaldirma nasıl olacak ki Windows 10 ayarlarından yapasim gelmiyor denetim masasinin tasarımını daha çok seviyorum.

    Windows 10 ayarlar penceresinde program ekleme/kaldirma kismi cok uzun zamandan beridir var, hicbir farki da yok. Denetim masasi gibi sistemler cok eski isletim sistemlerinde kaldi. Bence kullanicilar zamanla ayarlar penceresine alisacaklar, cunku diger isletim sistemlerinde ayarlar penceresinden memnun olmayan hic gormedim.

    Microsoft'tan önemli adım: Denetim Masası tarih oluyor

    Ben zaten ayarlarin var olduğunu biliyorum ama bana pratik gelmiyor klasik denetim masasina göre.

    Ayarlar penceresine gelince arama kismina program, kaldir, uninstall gibi seyler yazinca bu ekran kolaylikla geliyor, sonrasinda zaten liste ayni liste, program uninstall etmekte hicbir fark goremedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gatetrans

    Denetim Masası ne demek? Ayarlar demek. Ayarlar içeriği oluşturup denetim masası içeriğini oraya taşıyacak yani. Eeee neyi değişecek bu durum da? Hiç. Yazılım geliştirme buysa aklıma zıçim, keşke yazılım okusaydım.

    Bu dediginiz buzdaginin gorunen kismi bile degil.
  • Windows "AYARLAR" ne kadar sade gözükse de aslında çok karışık. Girdikçe yeni sağdaki menüler çıkıyor ve en önemlisi bu menülerin hepsi gereksiz adımlar ile dolu.


    Ağ ve İnternet girdiğinizde soldaki menülerden seçim yaptığınızda sağ tarafta da ki alanın gereksiz yer değişimini izleyin.


    Ayarlar alanını zenginleştirip gereksiz olayları artık toparlamaları lazım.


    Ethernet bağlantısını pasif hale getirme neden masaüstünden yapılmıyor buna da bir açıklık getirilmesi lazım.


    Windows kurulum aşamalarında reklam önerileri sorulan ekranda ubuntuda olduğu gibi 3.parti uygulamalar istenilip istenilmediği sorulmalı. Başlat ekranında saçma sapan uygulamaları hazır olarak görmek can sıkıcı.

  • Zaten yaptığınız işletim sistemi bişeye benzemiyo, bi de klasik olan özellikleri değiştirip göz boyamayin. Herşeyi çok mükemmel de bi eksik yanı denetim masasiydi. Canınız sıkılıyorsa gidip misket oynayın.

  • Ayarlardan her istediğimiz ayara yada kontrole erişemiyoruz. Çoğunlukla ayarlar açılır denetim masasına gitmeye çalışırım. Örneğin ayarlarda yazıcı ayarlarına bile giremiyorum sadece tazıcıyı kaldır ve varsayılan yazıcı yap seçenekleri yer alıyor, Çok çok yetersiz. Bu sadece yazıcı ayarları... Bu şekilde denetim masasını kaldırırlarsa çok kötü olur.

  • kullanıcı kontrolünü kısıtlamaya çalışıyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.