Şimdi Ara

Microsoft'tan büyük geri dönüş : Lumia 950 XL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
3
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadarıyla Microsoft Türkiye bir bakkal edasıyla yönetiliyor. Hani bedava dondurma çubuğuyla, cola kapağıyla bakkala gidenlere o kampanya bitti diyen bakkallar gibi. E bittiyse niye satıyosun o kapaklı colaları? Sen zaten toptancıdan alırken hesaptan düşülüyor o bedavalar.

Bizimkilerin üniteleri ayrıca satacaklarını düşünüyorum. Umarım yanılırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Lumia 950 serisi ile bazı ülkelerde 99 USD değerindeki DOCK ücretsiz verilecek şeklinde haberler var.

http://www.phonearena.com/image.php?m=Articles.Images&f=name&id=217083&kw=&popup=1

Darısı ülkemizin başına...

Evet bu çok iyi fakat sadece Lumia 950 XL içim geçerli. L950XL boyut olarak biraz büyük, bundan dolayı Lumia 950 tercih edeceğim ve kutudan Continuum'u geçtim, bir kulaklık bile çıkmayacak olması açıkçası Microsoft'u sorgulamama sebep oluyor

Bu arada Lumia 950/XL duyurulduğundan beri hangi siteye baksam XL yanında Continuum veriliyor, pek yeni bir haber değil.

Ben de neredeyse her gün Lumia 950 serisi ile ilgili haberlere bakıyorum ama ABD'de yeni satışa çıktı ya ancak o zaman gördüm ben Dock'un hediye olarak verildiğini.
    Bazı sitelerden anladığım Lumia 950 ile de verilecek olduğu ama net değil.
    Lumia 950 fiyatı 549 USD, Lumia 950XL fiyatı 649 USD iken yanında 99 USD'lik aparat verirsen zaten diğeri ile aynı fiyata geliyor.
    Bu durumda ikisinde de vermesi lazım diye düşünüyorum.
    FİYAT çok önemli yani yanında Dock vermeseler bile fiyatı uygun tutsalar bari.

e-Militarist, sana yer yer katılıyorum. Bence SATIŞ konusunda çok başarısızlar. Resmen firmadan ZORLA telefon almaya çalışıyorum.
    Ürünlerini çok erken duyurup çok geç piyasaya sürüyorlar.
    Ürünlerini teknoloji marketlerin hiçbirinde göremiyoruz. Bari sadece bir tanesiyle anlaşın Stand kurun başına da satış personeli koyun dimi.
    Kendi mağazaları da yok. İnternetten kaç kişiye telefon satabilirsen o kadar satıyorlar işte.
    Lumia 950 beklemeyim Lumia 930 mu alsam acaba diye baktım hiçbir yerde yok...

• Şubat'ın ortasına kadar 950 XL'i beklemeyin. Windows 10 Mobilin ülkemizde dağıtılmasıyla 950 XL'in satışa çıkması arasında 1 hafta 10 gün oynar. Biri birinden 10 gün önce çıkar.

Daha microsof trnin sitesinde 950 xl tanıtılmadı bile. Elin almanı rusu italyanı fransızı kadar milletçe değerimiz yok gözlerinde. Bağlamışlar otomatiğe, herkese aynı cevap; merhaba xx, 950 xl yeni yılın ilk aylarında satışa çıkacak.

Başka bir bilgi yok.

• www.youtube.com/watch?v=o1FNgcZk6Yg

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Şubat'ın ortasına kadar 950 XL'i beklemeyin. Windows 10 Mobilin ülkemizde dağıtılmasıyla 950 XL'in satışa çıkması arasında 1 hafta 10 gün oynar. Biri birinden 10 gün önce çıkar.

Daha microsof trnin sitesinde 950 xl tanıtılmadı bile. Elin almanı rusu italyanı fransızı kadar milletçe değerimiz yok gözlerinde. Bağlamışlar otomatiğe, herkese aynı cevap; merhaba xx, 950 xl yeni yılın ilk aylarında satışa çıkacak.

Başka bir bilgi yok.

Aynen.
    Sitelerine yazı yazdım dedim ki Lumia 950 için "Microsoft" ana sayfasında FM RADYO yok gibi yani hiçbir şey yazmıyor ama "Microsoft Store" sayfasında FM RADYO var görünüyor dedim, Radyo var mı yok mu dedim.
    Cevap olarak ürün özellikleri sayfasının Linkini koymuşlar

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Ayıp etmişler. Rahatlarını bozmuşsun adamların. Bıraksaymışsın ofislerinde rahat rahat yudumlasaymışlar kahvelerini. Şimdi kim soracak Amerika merkeze 950'de radyo var mı yok mu diye.

• Exploring the Great Barrier Reef with National Geographic and the Lumia 950 and Lumia 950 XL

https://youtu.be/wWtU-2oSN5M

www.nationalgeographic.com/microsoft/greatbarrierreef/tips.html

http://blogs.windows.com/devices/2015/12/08/exploring-the-great-barrier-reef-with-national-geographic-and-the-lumia-950-and-lumia-950-xl/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lumia gibi guzel tasarimi olan yok. mecbur alicaz bunu da 930dan sonra

• Microsoft Lumia 950 XL vs Iphone 6s Plus Camera Comparison 4K | UHD

http://youtu.be/4V8XXheDRw4

Microsoft Lumia 950 XL vs Samsung Galaxy S6 edge+ Camera Comparison 4K | UHD

http://youtu.be/cbG6gKC5v6o

• Türkiye Cumhuriyetinde tek sim kartlı modeli satılacakmış. @LumiaTurkiye dedi. Öyle dedi.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Videolar için teşekkürler. Lumia 950xl kamera olarak çıtayı bir kademe daha yukarı aldı diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    950 xl nin kamerası 1020 den daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Türkiye Cumhuriyetinde tek sim kartlı modeli satılacakmış. @LumiaTurkiye dedi. Öyle dedi.

Tam olarak ne zaman satılacağını söyleseler bari, yok mu hala net bir tarih?

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Net tarih vermiyorlar. İlk aylarda diyorlar.

Önce bir Lumia Türkiye'nin medya tanıtımı yapması gerekiyor sanırım.

Tahminim Ocak 15 Şubat 7 arası bir tarihte başlarlar satmaya.

• mert25 kullanıcısına yanıt
    Ben 808, 820, ve en son olarak L1520 kullanıyorum. Kişisel görüşüm olarak yazıyorum katılır veya katılmazsınız bence 950 nin kamerası şu an lumia serisinde en iyisi. Tamam bir 808 gibi bozulmadan 4x zoom yapamıyor ama renk ve keskinlik olarak L1020/808 den üstün. Benim zevkime daha çok hitap ediyor. 808 mesela daha mat ve soluk renklerde çekim yapardı ben oynama yapardım. L1520 de bu durum baya azaldı. Gördüğüm kadarıyla L950 ise son modaya uymuş. Eğer fotoğrafları saf haliyle seviyorsanız Lumia 1020 şimdilik en iyisi bunun dışındaki zevkler için 950 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbringer -- 11 Aralık 2015; 21:01:44 >
  • 2500 tl den şubatta satistaymis 950 xl

• şu aralar maddi durumum iyi olsa çıktığı gün alırım..
  • keriz olmadığım için almayacağım telefon.

normal şartlarda 6 ay bekler, 500tl fiyatında düşmesini beklerim.

yoksa almam.

not: maddi durumu iyi olup alanlara bir sözüm yok, ancak birilerinin bizi keriz gibi gördüğünü söylemek tuhaf kaçmaz.

lg v10'un da fiyatını unutmayalım. artık üreticiler, böyle yapacaksa, bekleyin almayın fiyatı düşsün.

örnek mi: note 5, s6, g4.
  • Kesinlikle katılıyorum hocam.
    Herşey bir yana Microsoft'un piyasada rekabetçi davranması gerekirken bu fiyatlardan 950 serisini tanıtması ilginç!

Kaldı ki telefonların Türkiye piyasasına gireceği şubat ayında birçok marka S820 kullanan amiral gemilerini tanıtmış olacak.Nerden tutsanız elinizde kalıyor.

• Lumia 550 600 tl dan satilacakmis. Bu durumda en iyi f/p telefonu 640 XL olmuş oldu.
    550 teknik özellikleri hakkında bilgim yok.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.