< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 27 Şubat 2015; 18:32:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 27 Şubat 2015; 18:32:39 > |
Merhaba.
Konu sahibi gibi gözüksem de aslında tüm aksesuarları ile aldığım ürünü incelemek ve almayı düşünenlere yardımcı olmaktı sadece amacım. Maalesef ki sizin düşüncenize saygı duysam da, ilk başta bir maceraya atılmadım, her şeyi bilerek ve araştırarak aldığımı belirtmek isterim. Ve ürünün yanına bu da olur mu o da olur mu durumu da yok, ben Murat 131 alıp modifiye etmedim. Var olan ürünlerini satın alarak, daha özellikli ve keyifli kullanma düşüncemi hayata geçirdim. Fifa örneği ile de o kadar absürt bir örnek vermişsiniz ki noktayı koymuşsunuz. Bu bir oyun PC si değil ki, bunu konuya vakıf herkeste bilir. Ama düşük ayarlarda sorunsuzca çalıştırmasını örneklemekte, size malzeme olmuş anladığım kadarı ile. TV ye kablosuz bağlama avantajını kullanmak, kapalı halde iken dümdüz hale gelen özel bir mouse a sahip olmak, evde veya iş yerinde iken kablo karmaşası ile uğraşmadan, monitör ve diğer bağdaştırıcılara kolayca bağlanmak için dock station kullanmak size göre lego mantığı ile saçmalık olabilir, fikrinize de saygı duymaya çalışırım ama ekstradan harcadığım 500 TL sadece benim şahsi konforum için, elzem olmayan şeyler adına harcadım ki bu da benim keyfimdir, müsade ederseniz. Ayrıca anlamadığınız o kadar belli ki, Surface Pro 3 ü TV ye bağlamak için bir aparata gerek yok. Ürün zaten Widi ve Miracast destekli. Ben kendi televizyonumda ki bağlantı sorunu için almıştım ve her gittiğim yerde de bu aparat ile uygun ise TV lere kablosuz bağlanayım diye düşünmüştüm. Ayrıca, kendi kendinize dock station'ı tak çıkar adaptör bozulmasın diye aldığım fikrine kapılmışsınız ama ürünün üzerindeki 3 tane USB 3.0, 2 tane USB 2.0 ve mini display portu gözünüzden diğer fikirleriniz gibi kaçmış. Diğer ultrabook lardan ayrılması için terliklerinizi taşımasını, gazetenizi getirmesini mi bekliyordunuz anlamadım ama anladığım tek bir şey var ki ürüne o kadar uzaksınız ki ne olduğunun bile farkında değilsiniz maalesef. Ve nereden stabil ve ince olmadığını çıkardınız anlamadım ama sizin bu fikirleriniz ile gerçekten Surface Pro 3 hakkında en ufak bir fikriniz olmadığına, kendi adıma kanaat getirdim. TV lerde satılan, yanında bitmedi dokunmatik kalemi, bitmedi kılıfı, bitmedi ekran koruyucusu diye devam eden bilmem kaç inç lik tabletler ile de bu bahsettikleriniz sizin mantığınız ile olurmuş ki 200 TL ye de alınır sizin mantığınız ile... Geçen sene kategorisinde tüm otoritelerce yılın ürünü seçilen, dünyada milyonlarca satan bir ürünü beğenmemiş olabilirsiniz ama saçmalık, macera vs. gibi tabirler ile ürünü bir kere bile kullanmadan, gözünüzle görmeden, stabil olmadığına karar vermek, kağıt üstündeki değerleri geçtim, kullanmadan ürünü hiçe sayıp diğer modellere göre, bilmeden kıyaslamak, kusura bakmayın ama sadece abesle iştigal olmuş. Tüm mesajınız boyunca belkide tek doğru noktanız ürünün pahalı olduğu idi ki ülkemizde bir iPhone 6S Plus 128 GB lık modelinin 4 bin küsür TL olduğu düşünülürse, bu ürün için üretildiği yer olan Amerika'da 1 sene ama ülkemizde 2 sene garanti ile bu fiyattan hemde hiç bir firmada göremediğim satış sonrası müşteri memnuniyeti ile satılması, fiyatı katlanılır kılıyor bana göre. Tabi imkanı olanlar, Amerika'dan 1.500 TL civarı daha ucuza da alabilir. Özetle; Mesajınızı yazarken, harcadığınız zaman sizin için değersiz olabilir ama ben şahsen size cevap vermek zorunda kaldığım süre zarfında harcadığım zaman için gerçekten çok üzüldüm. Bu nedenledir ki mesajınıza istinaden cevap hakkımı kullandım ama bundan sonra, hiç bir fikriniz olmayan bir ürün hakkında bilgi edinmek, öğrenmek isterseniz, başlığıda gereksiz meşgul etmemek adına, mesajlarınıza sadece özelden cevap vereceğimi belirtmek isterim. Saygılarımla... |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grisales -- 25 Temmuz 2014; 22:46:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 26 Temmuz 2014; 0:50:26 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 26 Temmuz 2014; 1:16:23 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 26 Temmuz 2014; 6:12:47 > |
|